Dost je tega!
Lej ti, valjda je hudo ko ti hudo zboli sploh tist ki ga imaš res rad. Ja, bi mi blo full hudo če bi se to katermu od mojih najdražjih zgodil. Ampak ti še zmer ne štekaš. Vsi tile ki so hudo zbolel, al pa ok, dejmo rečt večina njih, so imel pridružene bolezni in njim bi se isto lahk zgodil tud z običnim prehladom, gripo….
Zakaj potem večina njih ki kao zboli za tem tako smrtnonisnim covidom, nima sploh simptomov al pa jih ima čist blage? In 1 let ni več nobenih drugih bolezni oz so smrti edin še take, kjer je bil krivec kao covid.
NI VSE covid.
So folk testiral s temi kao bolj zanesljivimi testi in kaj se je dogajal? Bil +, se je šel testirat isti dan še 1x in čudežno kr -. In človek naj potem vrjame da so vsi tile zares imel covid?
Sam to ti povem:
Par dni nazaj je v DSO umru dedi od enga mojga dobrga frenda. Če bi se to zgodil predn se je pojavu cepiv, bi zihr bil vzrok smrti covid ane, zdej je pa pač kriva kao ena vrsta pljučnice ki jo je fasu.
In vsem tem njihovim budalaštinam naj vrjamem?
Ma dej dej, sano zavajanje folka je to, nič druzga.
[/quote]
Škoda vsakih besed s takimi, ki ne razumejo sočloveka, ki preživlja pekel, zaradi Covida. Žalostno kako človek postane sebičen.
vedno noriš po forumu. Očitni pa le ni tak pekel, da imaš čas za zgodbice nam pisat. V vednost. Več kot 60 družin poznam vključno s svojci, ki so kao bil pozitivni. Celo smrt imam med njimi. A, ta, ki je umrl, je bil zdrav in živ vse dokler ga niso priklopili na respirator, star je bil 50, oče in mati oba čez sedemdeset, njegov oče, ki ima celo poškodovano levo pljučno krilo, pa brez respiratorja preživel. Enigma nimaš kaj. Tako, da mi ne bluzi, da ne vidim in da nisem realen glede tega, kar se dogaja. Morija nad morijo. Manipulacija, prepričavanje zdravih ljudi, da so bolni, prepričevanje ljudi, da je z njimi nekaj narobe ker ne verjamejo v covid agendo, ker mislijo in razmišljajo s svojo glavo. Resno, nov sev imate, začnite pisat o tem, sars-cov-2, je izhlapel. Sedaj so cepiva, dajte vse napore v to. Saj vidite, da ljudje masovno zavračaji cepiva. Države si nebodo dovolile sramote, kiksa, ki so ga naredile s prašičjo gripo, da bodo cepiva kupili, potem jih zavrgli stran. Pa naj bo bolj prepričljivo, tu vam je spodletelo.
[/quote]
Zelo žalostno, da me obtožujete, da norim, ko vam napišem lastno izkušnjo in izkušnjo naše družine. Dajte se malo postavit v našo kožo in mogoče boste razumeli, da smo od vsega kar se je dogajalo od sredine novembra v takem stanju, da bi človek še samo tulil, ker si tako nemočen. Raje vam ne napišem kaj se je vse dogajalo, ker mi tako in tako ne bi verjeli, sicer pa saj mi že tako in tako ne. ŽALOSTNO RES
Zelo žalostno, da me obtožujete, da norim, ko vam napišem lastno izkušnjo in izkušnjo naše družine. Dajte se malo postavit v našo kožo in mogoče boste razumeli, da smo od vsega kar se je dogajalo od sredine novembra v takem stanju, da bi človek še samo tulil, ker si tako nemočen. Raje vam ne napišem kaj se je vse dogajalo, ker mi tako in tako ne bi verjeli, sicer pa saj mi že tako in tako ne. ŽALOSTNO RES
[/quote]
Nimaš kaj, to so ljudje brez empatije in ne morejo razumeti, da nekoga to prizadane. Ponavadi so taki potem najbolj bogi, ko se njim kaj takega zgodi.
Je pa pri Covidu zanimivo, da nekateri presenetljivo dobro prenesejo bolezen (poznam človeka, ki je skoraj nepokreten, star 80 let, pa je preživel brez večjih težav), po drugi strani pa je 30 letnega sodelavca zelo zdelal – po njegovih besedah še nikoli ni doživel kaj vsaj malo podobnega.
Dejsto pa je, da je bilo lani v zadnjih 3 mesecih cca 3500 več mrtvih, kot jih je običajno v tem času. Novembra in decembra je bilo kar več kot 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več smrti, kot v primerljivih mesecih v prejšnjem desetletju.
[/quote]
mrhovinar, ki gradite laži na tujih nesrečah. Katerih, je ravno vzrok teh vaših lažnih propagand. Kje, je sočutje za mladino, osnovno šolske otroke, srednje šolske, vrtčevske, kjer jim je ukradena mladost, življenje, druženje, ustvarjanje, izobraževanje. Veš koliko pa jaz poznam mladostnikov, ki so si posegli po življenju, kateri so končali po psihiatričnih bolnišnicah. Dosti več kot covid mrtvih in vi mrhovinarji mi govorite, da nimam empatije. Na celotno zadevo gledam racionalno. Zato vi psihoti, ki ljudem hočete vsiliti to vašo lažno skrb za soljudi, da bi jim trkali na vest, ter vsakega obsojali, da je ravno on kriv za okužbe in smrti drugih. Pač v meni prebudite stud in prezir do vas. Kar vas posledično naredi krive, da čutim tudi do tistih, ki se jim mogoče kaj takšnega pripeti.
Nimaš kaj, to so ljudje brez empatije in ne morejo razumeti, da nekoga to prizadane. Ponavadi so taki potem najbolj bogi, ko se njim kaj takega zgodi.
Je pa pri Covidu zanimivo, da nekateri presenetljivo dobro prenesejo bolezen (poznam človeka, ki je skoraj nepokreten, star 80 let, pa je preživel brez večjih težav), po drugi strani pa je 30 letnega sodelavca zelo zdelal – po njegovih besedah še nikoli ni doživel kaj vsaj malo podobnega.
Dejsto pa je, da je bilo lani v zadnjih 3 mesecih cca 3500 več mrtvih, kot jih je običajno v tem času. Novembra in decembra je bilo kar več kot 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} več smrti, kot v primerljivih mesecih v prejšnjem desetletju.
[/quote]
isto velja kar sem vse napisal njej. Zdaj nam pa daj za vsakega dokaz, da za smrt, je bil usoden covid. Osebno jih ogromno poznam, ki so umirali zaradi svojh bolezni in v večini niso imeli pravilnega zdravničkega tretmana. Kot so levkemije, raki, tisti ki bi morali na dialize. Moj sosed, lani je imel samo en pregled pa še ta pred marcem, umrl zaradi levkemije. Septembra umrl doma. Ugani, vzrok smrti covid. Od kolega mama umrla zaradi raka samo eno obsevanje tudi pred marcem, potem nič. Vidiš, tudi take stvari se dogajajo. Ampak vam ni bilo rečeno ne v časopisu ne na tv. Zato ne verjamete. Daj osredotoči se na nov sev. Informacije dobiš od Borisa, na rtvslo imaš članek.
mrhovinar, ki gradite laži na tujih nesrečah. Katerih, je ravno vzrok teh vaših lažnih propagand. Kje, je sočutje za mladino, osnovno šolske otroke, srednje šolske, vrtčevske, kjer jim je ukradena mladost, življenje, druženje, ustvarjanje, izobraževanje. Veš koliko pa jaz poznam mladostnikov, ki so si posegli po življenju, kateri so končali po psihiatričnih bolnišnicah. Dosti več kot covid mrtvih in vi mrhovinarji mi govorite, da nimam empatije. Na celotno zadevo gledam racionalno. Zato vi psihoti, ki ljudem hočete vsiliti to vašo lažno skrb za soljudi, da bi jim trkali na vest, ter vsakega obsojali, da je ravno on kriv za okužbe in smrti drugih. Pač v meni prebudite stud in prezir do vas. Kar vas posledično naredi krive, da čutim tudi do tistih, ki se jim mogoče kaj takšnega pripeti.
[/quote]
Ostanem brez besed in neskončno žalostna in razočarana, ker sem napisala lastno izkušnjo in me obtožujete, da sem mrhovinar. BREZ BESED!!!!!!!!
[/quote]
Daj ne nabijaj o ukradeni mladosti. Me zanima koliko teh poznaš? A lahko slišimo številko? Me zanima koliko poznaš tistih z dejansko ukradeno mladostjo, ki so bili na tak ali drugačen način zlorabljeni v lastnem domu in to v času brez covida? Me prav zanima kdo je šel delat samomor, ker ni mogel v šolo. Pomoje noben. Vzrok je prej v gnili družini.
[/quote]
Me zanima, če sploh veste kaj pomeni beseda empatija o kateri toliko nabijate… empatija ni sočutje, čeprav zveni bolj fancy. Empatija je sposobnost razumevanja in vzivljanja v občutke drugega…. lahko si empaticen pa nimaš nobenega socutja. Empaticen si lahko celo do množičnega morilca pa ne pomeni, da odobravas njegova dejanja…empatije pa vi, ki nonstop nabijate z njo definitivno nimate. Ne razumete popolnoma ničesar kar je izven vaših okvirjev doumevanja. Ničesar kar je za vas out of the box. Samo vsi mi ostali bi morali socustvovati z vami. Vi ste tisti, ki zahtevate, da se ostali prilagajamo vam in da životarimo po vaših merilih in strahovih. Največji egoisti ste kovid panicarji, ampak seveda sebe ne vidite…
Mi vsi bi se morali prilagoditi vašim strahovom in paniki… Koga pa vi vidite izven vaših okvirjev in plasnic? Kdaj vi vidite potrebe sočloveka? Itak da ne, ker ste le vi in vaše potrebe in strahovi…
Daj ne nabijaj o ukradeni mladosti. Me zanima koliko teh poznaš? A lahko slišimo številko? Me zanima koliko poznaš tistih z dejansko ukradeno mladostjo, ki so bili na tak ali drugačen način zlorabljeni v lastnem domu in to v času brez covida? Me prav zanima kdo je šel delat samomor, ker ni mogel v šolo. Pomoje noben. Vzrok je prej v gnili družini.
[/quote]
tri mladostnike 15-17 in nekaj starejših primerov, ki se jim je namera udejanjila. Toliko o tem kar te zanima. Za te tvoje navedene primere pa ni tale neumnost kriva. Za te, ki sem jih jaz navedel pa je. Ker se še dolgo ne bo to končalo bo teh primerov vse več. Pa persen vzemi ali helex, si nekam napet.
Me zanima, če sploh veste kaj pomeni beseda empatija o kateri toliko nabijate… empatija ni sočutje, čeprav zveni bolj fancy. Empatija je sposobnost razumevanja in vzivljanja v občutke drugega…. lahko si empaticen pa nimaš nobenega socutja. Empaticen si lahko celo do množičnega morilca pa ne pomeni, da odobravas njegova dejanja…empatije pa vi, ki nonstop nabijate z njo definitivno nimate. Ne razumete popolnoma ničesar kar je izven vaših okvirjev doumevanja. Ničesar kar je za vas out of the box. Samo vsi mi ostali bi morali socustvovati z vami. Vi ste tisti, ki zahtevate, da se ostali prilagajamo vam in da životarimo po vaših merilih in strahovih. Največji egoisti ste kovid panicarji, ampak seveda sebe ne vidite…
Mi vsi bi se morali prilagoditi vašim strahovom in paniki… Koga pa vi vidite izven vaših okvirjev in plasnic? Kdaj vi vidite potrebe sočloveka? Itak da ne, ker ste le vi in vaše potrebe in strahovi…
[/quote]
Podpis.
[/quote]
Meni so (pa sem 50+) zdaj ukradli že skoraj celo leto! Samo kuča – posao (pa dobro da imam službo, če ne bi se mi res utrgalo).
Družabno življenje = 0. Morje je bilo, ampak jb, še na kakšni sedmini zna biti bolj veselo. Ples strogo prepovedan, v trgovino maske …
Zame to ni pravo življenje!
Da pa bi bila še mlajša, pa sploh ne vem kako bi zdržala brez druženja.
Vse na tem svetu dam, da tole ne bi bilo res in bi se izmislila. Naša družina od sredine novembra preživlja pekel, zaradi Covida, ki ga je družinski član prinesel iz bolnišnice in nekaj dni kasneje so odpeljali še našo sosedo v skafandrih so prišli kot k nam, ampak ona je decembra umrla,….Nekateri imate grozno srečo in se tega sploh ne zavedate in imate še srce, da me še napišete, da si izmišljujem, ampak v Slo je ogromno družin, ki so izgubile svoje drage ali pa so zaradi posledic Covida v zelo slabem zdravstvenem stanju. Naš družinski član je bil zaradi Covid pljučnice na kisiku 25 dni in v tem času smo se morali priti večkrat posloviti od njega. Meni je čisto vseeno, če se boste vi cepili, ampak v zdravstvu bi pa moralo veljati, da se morajo vsi cepiti, ki delajo z bolniki.
[/quote]
In kaj ti veš o cepivu??? Ne bom rekla, da jaz vem kaj dosti. Ampak to cepivo ni nič kaj magičnega in odrešujočega. V našem domu je najmanj 20 – 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cepljenih zbolelo. In me ne bo nihče prepričal, da so bili prej okuženi. Kar lahko bereš tudi v časopisu – “strokovnjaki” sicer pravijo, da so bili okuženi prej.
Kolegica je že bila okužena in je preživela covid s težavo (bolnica, ..). Pa se ne upa cepiti, ker vidi kaj se dogaja!
Sicer pa, izvoli moje delo za minimalno plačilo za določen čas, pa se lahko pocepiš po dolgem pa po čez – jaz se ne bom!
[/quote]
Žalostno je to, da se ne zavedaš, da v bistvu opis, ki si ga namenil zame, pravzaprav velja zate.
Zato ker sem dopustil, da ima nekdo s Covidom drugačne izkušnje kot ti, sem po tvoje brez empatije.
Škoda besed za take, kot si ti.
Meni so (pa sem 50+) zdaj ukradli že skoraj celo leto! Samo kuča – posao (pa dobro da imam službo, če ne bi se mi res utrgalo).
Družabno življenje = 0. Morje je bilo, ampak jb, še na kakšni sedmini zna biti bolj veselo. Ples strogo prepovedan, v trgovino maske …
Zame to ni pravo življenje!
Da pa bi bila še mlajša, pa sploh ne vem kako bi zdržala brez druženja.
[/quote]
Se ti ne zdi da malo pretiravaš. To, da je moral nekdo iz družine, na dva ali tri dni natakniti gor masko za pol ure, ko je bil v trgovini, pač ni nikakršna drama. Dopust je bil še najbolj normalen del leta.
Mene je najbolj moti zimski čas, ko nimamo možnosti druženja in če delaš od doma in se ne moreš družiti drugače kot preko neta, je to res podobno zaporu. Jezi me predvsem to, da zaradi neumnih ukrepov nismo mogli imeti odprtih lokalov (zunaj, ob primerni razdalji) do božiča, tako kot jih je imela večina Evrope. Namesto, da bi se ljudje zdržili zunaj, so se družili nekaj manj, ampak znotraj, kar je že epidemiološko gledano slabše, poleg tega pa manj druženja negativno vpliva na psiho ljudi (predvsem za šolarje in tiste, ki delamo od doma). In ni nič čudnega, da so kršitve ukrepov med mladimi vedno bolj pogoste.
tri mladostnike 15-17 in nekaj starejših primerov, ki se jim je namera udejanjila. Toliko o tem kar te zanima. Za te tvoje navedene primere pa ni tale neumnost kriva. Za te, ki sem jih jaz navedel pa je. Ker se še dolgo ne bo to končalo bo teh primerov vse več. Pa persen vzemi ali helex, si nekam napet.
[/quote]
Dejansko veš za 3 otroke med 15 in 17, ki so se ubili, ker niso mogli v šolo? To je bil potrjeno razlog? Ker niso mogli v šolo????? A to so sami rekli, da se bodo ubili, ker ne morejo v šolo? So pustili poslovilno pismo, s tako vsebino? Ne pravim, da ni res, če je res. Samo kako se ve, da je bil to razlog?
In kaj ti veš o cepivu??? Ne bom rekla, da jaz vem kaj dosti. Ampak to cepivo ni nič kaj magičnega in odrešujočega. V našem domu je najmanj 20 – 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cepljenih zbolelo. In me ne bo nihče prepričal, da so bili prej okuženi. Kar lahko bereš tudi v časopisu – “strokovnjaki” sicer pravijo, da so bili okuženi prej.
Kolegica je že bila okužena in je preživela covid s težavo (bolnica, ..). Pa se ne upa cepiti, ker vidi kaj se dogaja!
Sicer pa, izvoli moje delo za minimalno plačilo za določen čas, pa se lahko pocepiš po dolgem pa po čez – jaz se ne bom!
[/quote]
Tako je.
Bedaki nimajo pojma. So čisto zmanipulirani z lažmi, ker so bedaki brez lastne pameti.
zanimivo je kako vse TV hiše in radio v en in isti glas trobijo na vseh poročilih NOVI KORNA VIRUS……nobena teh TV pa nima niti enega dobrega novinarja, ki bi bil sposoben vprašati to bando goljufivo, kje imajo dokaz za novi virus????
To sploh niso več novinarji kot so bili včasih, nesposobna drhal, ki zna samo copy paste……
Nobenega novega virusa ni, ker ga tudi nihče ni dokazal, vse je tako kot je že leta in leta….pa kako da folk blesav ne pomisli ZAKAJ NI VEČ GRIPE, zakaj ni več nobenig drugig respiratornih obolenj, samo še nevidni koronček na podlagi katerega si vladniki pri koritu bašejo žepe z evrčki, bedaki ste pa kar tiho in gledati, pravzaprav BELJATE…………….BEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[/quote]
Ma kakš covid, sevi…..
To ti je umazana igra profiterske globalistične elite, nič druzga.
Dejansko veš za 3 otroke med 15 in 17, ki so se ubili, ker niso mogli v šolo? To je bil potrjeno razlog? Ker niso mogli v šolo????? A to so sami rekli, da se bodo ubili, ker ne morejo v šolo? So pustili poslovilno pismo, s tako vsebino? Ne pravim, da ni res, če je res. Samo kako se ve, da je bil to razlog?
[/quote]
se pametnega in si preberi. Ti trije so se poskušali. Vendar pravi čas odkrili in ja. Razlog, je bil ta, da so konstatno doma, da niso med vrstniki, en primer zaradi ljubezni. Ostali primeri so odrasli primeri s smrtnim izidom. Glej tu lahko pametuješ, resnica je takšna ne glede koliko poskušate zanikat. Zdaj pa jaz tebi postavljam vprašanje ali so res vsi mrtvi umrli zaradi covida. Potem ali je zaradi 0,07{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} covid mortalitete moralo ustavit cel planet. Moj odgovor. Ne!!! Vam pa res, če ni napisano ”uradno” pa itak nič ne verjamete. Počakaj malo, da se vse analizira in bomo v prihodnje vse izvedeli. koliko ropov, samomoro, umorov, posilstev in ostalih zločinov, je bilo storjeno med to zločinsko dobro organizirano kao pandemijo.