Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dost mam

dost mam

Dost mam te neumne firme, kjer dela moj mož. Cele dneve dela, pa sobote, pa za en dan naprej ne ve kdaj pride. Pa v enem dnevu ga prestavijo delat čist nekam drugam. Sploh si ne moremo nič organizirat. V celem letu je imel 4 vikende proste, pa še to takrat ko je imel dlje dopust.
Službo išče, ampak nima VIP, pa tudi fax-a ni dokončal. Vse v tej naši državi se mi je že zasralo, aja pa še nadur ne dobijo plačanih. Jaz pa pridem domov ob petih ali še kasneje. Najbolj me mori to, da moram za varstvo otroka prosit starše in razlagat zakaj morava delat dlje. Ne razumejo, da niso več takšni časi kot so bili pred 20 leti.
Ful sem žalostna, tako životarjenje ni za mene. Ne vem če bo sploh kdaj boljše.
Sploh ne vem zakaj sem to napisala, malo sem se olajšala. A ima tudi katera takšne probleme?

Ja večina nas ima take težave, samo pri nas je tako, da sem jaz tista, ki ne vem za 10 minut vnaprej ali bom lahko šla domov in po otroka ali ne! In nikogar ne zanima ali mam varstvo ali ne:-(((( Pa o plačanih nadurah bi se tudi dalo govorit tko da….

Kar olajšaj se ni panike! Jaz se tudi večkrat pa pomaga.

lp

Ja, naj te potolažim.
Moj iz podobnih razlogov razmišlja o menjavi službe.
Ko bi bila vsaj plača delu primerna!!!!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Še ena s podobnim problemom, osamljena in odtujena od moža. Neprestano premlevam v glavi, kam to vodi…pa ne najdem pametnega odgovora? Razlika je v tem, da je moj lastnik in še v takem poslu, kjer je težko organizirati čas. Njegov delovnik je tak, da – če je doma – je to dopoldan, ko naju ni. Iz službe prihaja ponavadi 20 – 21h, dela večino vikendov, vsaj trikrat, štirikrat tedensko gre zvečer nazaj ali pa kam ven. Navajena sem zaspat sama. Želim si še enega otroka, pa vem, da tudi za tega nima časa…saj se trudi, se pride domov pofočkat, za otroka bo naredil vse, ampak v meni pa tli, da to ni to. Kaj naj počnem z možem, ki ga vidim več na Skypu kot doma? In slišim samo še po gsm-ju …
Ah, včeraj je prišel ob 0.30, danes ga ni, jutri bo ne vem kaj…in tako iz tedna v teden, meseca v mesec… ni vredno….

Bodi vesela, imaš vsaj varstvo. Veliko nas je takih, ki delamo cele dneve, otroci pa morajo biti sami in počakati sami doma.

Kaj bi storila v tem primeru?

Seveda je odvisno od starosti otroka, majhnega verjetno nihče ne pušča samega doma, ne mešaj hrušk in jabolk, ker ni v tem poanta žalostinega posta

Uh, kako te razumem. Midva sva se zaradi podobnih stvari tako odtujila sčasoma, da je “poknilo”. Srčno upam in ti želim, da pri vama ne bo tako. Srečno!

No, da vas pa jst vsaj mal “potolažim” sama sem že 3 mesece, pa še dva meseca bom – dela namreč v vojski in je na misiji! Ko to misijo konča bo cca. 1-2 meseca doma in odhaja na naslednjo misijo in ga zopet ne bo 6 mesecev! Otroka (še) nimava ampak to nič ne spremeni! Sama delam od 7h-15h in sem zelo osamljena in sama!

Potem sem pa še čisto tako zasledila oz. prebrala, da si sam želi na naslednjo misijo … sedaj pa ne vem – a sem mogoče samo jst tko prebrala ali pa dejansko tako zgleda! Ali pa čist tko zgleda pa si nočem priznat? Ne vem ….. ampak sem že čisto fertik! Sicer bi zame naredu vse, dal bi mi vse, ampak kaj to pomaga meni, če ga pa ni ob meni, zraven mene …..

žalosten pozdrav!

Hja, to, da je nekomu še slabše je bolj tako tako tolažba, ne?

New Report

Close