Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dost mam teh je—ih volitev !!!!!!!!

Dost mam teh je—ih volitev !!!!!!!!

Medtem ko se tukaj kregate katera stranka je boljša , leva , desna , črna , bela ali rdeča in kaj vem katera še , se mirno draži elektrika do 36{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , prihodnji teden se podražijo osnovni prehrambeni artikli in to +8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , plaz podražitev se je sprožil !!!!!
Vam pa je edina skrb ; kdo naj vodi vlado , samovšečna Barbika ali prfuknjeni krotilec slonov .

jon……vlada v odhajanju ne more nič, nova bo pa itak rabila ene pol leta, da bo dorekla koalicijski sporazum….ja, sedaj se lahko nekaterim samo smeji…..in nobeden jim ne more nič…..mogoče bo Soršak zaropotal, ampak se bojim, da bo potem zopet Pirc Musarjeva vse blokirala:(((((

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Si me nasmejal z zadnjim stavkom. Veš kako se bo ta debata začela razvijati? Janša je kriv, da je prišlo do podražitev, potem se bodo pojavili zagriženi zagovorniki Janše, ki bodo trdili, da so temu krivi komunisti izpred 50 let, njihovi podaljški, ki bojda predstavljajo morebitno novo vlado, sledilo bo seveda neizpodbitno dejstvo, da morebitna nova vlada itak ne bo sposobna tega rešit, potem pa se bodo pojavli zagovorniki morebitne nove oblasti, ki bodo vse to demantirali in pozivali pristaše vlade naj se z novimi sprijaznijo in…ne da se mi več.

Pri stavku sem pozabila dodat zagrižene zagovornike leve opcije. Čisto nehote, ne gre za zaroto:)))))

Vem !!!!!
Ampak elektropodjetja so v lasti vlade ( vseeno katere )
In inflacija gre navzgor !!!!
Sam to še manjka da Bajuk tudi letos dobi EU nagrado kot najboljši finančni minister .

ps.
kakšno inflacijo morajo imeti šele tiste EU države ki imajo slabega finančnega ministra ??????

Hja…hočeš nočeš je trenutno neke vrste “brezvladje”…..ni mi pa čist jasno, zakaj bi bil Bajuk kriv za tele podražitve?

p.s.: nova vlada bo imela same “strokovnjake” na vseh področjih….bomo videli, če bodo ustavili inflacijo…….res me zanima….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Vlada v odhajanju !!! naj odide tako daleč , da ne bo mogla nazaj !!!
Vlada , ki prihaja pa naj se na poti izgubi !!! in vsi bomo rešeni in zadovoljni .

Nisem rekel , da je kriv za podražitev !!!!
Finančno ministerstvo ima vzvode za preprečitev inflacije in on naj bi bil kao financminister !!!!
Nova vlada ima strokovnjake ????
Tak strokovnjak , kot jih je imela prejšnja in tudi sedanja vlada sem tudi jast in to , v pol noči v samih gatah , vem več kot teli *strokovnjaki*

Nisem rekel , da je kriv za podražitev !!!!
Finančno ministerstvo ima vzvode za preprečitev inflacije in on naj bi bil kao financminister !!!!
Nova vlada ima strokovnjake ????
Tak strokovnjak , kot jih je imela prejšnja in tudi sedanja vlada sem tudi jast in to , v pol noči v samih gatah , vem več kot teli *strokovnjaki*[/quote]

V nategovanju folka so vsi strokovnjaki. Tega jim ne moreš oporekati.

Ne se preveč zasopihat no;)))))……nova vlada bo imela vse možne vzvode, da zajezi inflacijo…..res me zanima, kako jim bo uspevalo…..

Več ko bodo trgovci zdej podražili, manj bodo v naslednjih mesecih, pa bo uspeh nove vlade kot na dlani.

Tako kot jo je zajezila stara vlada !!!!
Mirno bo rekla da je to novinarska raca .
Očitno hudo navijaš za krotilca slonov ????
Verjemi ne eni ne drugi niso vredni pol pi..e mrzle vode !!!
Pod Bajukom je bila inflacija vsako leto višja , upam da vsaj to priznaš ???
Kako bo pod temi ??? bomo videli naslednje leto , čeprav mislim , da bistvene razlike ne bo , če ne bo šlo bodo tako kod dosedanji optožili prejšno vlado in to je to .

Jon, kaj pa če bi kandidiral na naslednjih volitvah, pa bi potem mi imeli možnost opazovati končno enega poštenega poslanca. Da ne rečem morda celo ministra?

Več ko bodo trgovci zdej podražili, manj bodo v naslednjih mesecih, pa bo uspeh nove vlade kot na dlani.[/quote]

Točno tako !!!
In prve mesece naslednjega leta bo inflacija verjetno minimalna ali nična , barbika bo tako napihnjen da mu bodo kar perutničke zrasle , krotilcu slonov pa se bo pobesila surla !!

Kot prvo , nimam nobenih političnih ambicij pa tudi en k..c se v politiko razumem , ker preveč naravnost povem kar mislim in ne znam povedat zavito politično tako kot teli naši pajaci .
Kot drugo pa ; mislim da bi me kar odstranili , ker moja prva naloga bi bila , manjše plače vsem v vladi in vladnih podjetjih , več kot je Slo. povprečje poslanec ne bi imel .
Naj lenuhi poslanski delajo , sprejemajo zakone in uredbe za krepitev gospodarstva in povečanje zaposlenosti in ko bo raslo Slo. povprečje plač bodo rasle tudi njihove plače .
Ministri bi bili pa sploh brez plač ???? verjetno se ti zdi to čudno !!
Ampak vsak ministerski resor ima t.i. javna naročila in sredstva za ta naročila , verjemi da vsak minister pobere provizijo od izvajalca , ki ga izbere , tisto uradno odpiranje javnih ponudb je bolj za nas naivneže , točno se ve kdo in za koliko bo delal , če je premalo bo pa aneks napisal po potrebi malo večjega , da bo še kaj za ministra .
Vidiš in z takimi predlogi jaz ne bi prišel niti do kvalifikacij kaj šele v polfinale izbora za novega premiera .

Ja, res ne bi prišel niti v polfinale. Pa ne zato, ker bi ti kaj manjkalo, ampak zato, ker nimaš pojma. Sveta preproščina.

sedajle je potrebno, potem bo malo težje, vsaj s podražitvami v državnih podjetjih.

to je kazen, ker niso zmagali desni, ah ne čakalo se je na konec volitev, drugače bi vlada izgubila še kak procent!::

A si ti morda Borut osebno, ko vse tako dobro veš?
Ko so pamet delili, si pa malo zamudila ali kaj.

hehehe, tudi prav, simpl!:)

Glede na to , da si *strašno pametna* daj prosim me razsvetli in povej v čem nimam pojma ?????
Pri poslancih ??? v ministerstvih ??? da slišim !!!

Že samo pravopis dokazuje, da kaj dosti pojma ne moreš imeti.
MinistErstvih?

Forum , al prav se piše je malo više !!!
In zgolj za tvoja ušeska , pravopis nima nobene veze s pametjo .
Vsa čast verjetno se nikoli ne zmotiš ali po nesreči pritisneš dve tipki , no tudi popolnost je odlika , samo ne vem kje ??
Še vedno pa ni odgovora !!!!

ok…če misliš s krotilcem slonov JJ naj ti povem, da njega nisem volila in ga nikoli ne bom…že vem sama zakaj…..

Ali je bila pod Bajukom inflacija? Seveda je bila, pa pod prejšnjimi vladami tudi, pa bo tudi pod prihodnjimi…kdor misli, da inflacije ne bo več se krepko moti….in ravno ta nastrojenost na naše in vaše, na jj-jeve in antijj-jeve daje potuho vsaki vladi, da jezo volilcev preusmerja na napačen naslov…..

Se oproščam , če sem te po krivem obdolžil .
Ja tu se pa strinjava !!! najbolj na qurac mi gre delitev na vaše in naše , kot , da bi volilec imel kaj od tega , da so njegovi zmagali , no ja morda moralno zadoščenje in pa užitek , da lahko njihove podjebava in svoje hvali ampak to je že stvar pameti in inteligence tako , da je debata okoli tega brezpredmetna .

se strinjam….

Zanimivo je, kako zagrizeno lahko volilci branijo svojo izbiro in kako goreče pljuvajo po drugih…na žalost pa se ne zavedajo, da jih politiki potrebujejo samo za en dan, dan volitev….potem gre naprej po starem…..

New Report

Close