Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dost mam!

Dost mam!

Vse mi gre že na živce. Nezadovoljna sem sama s sabo, sitna, problemov na miljone, vsa bremena na mojih ramenih.Pa ne samo brmena cela moja zveza. Ne vem kako se naj sprostim in zadiham, se skuliram.

Kaj naj rečem; tukaj je še ena taka. Nesrečna v zvezi, nezadovoljna v službi, … včasih bi najraje zaspala in se ne več zbudila. Ne vem, ali nimam več energije, ali sem že čisto obupana…

Nehte ženske. Poglejte kako lep dan je zunaj , sonček sije, ptički pojejo, kakšno čokoladco pojejta in nasmeh na usta pa bo.

Ali pa popoldne s kakšno prijateljico mal v šoping, al k frizerju, v savno na en čvek, vse to pomaga!!!

Mogoče pa ravno tam kakšnega novega spoznata?? Nikoli ne veš…

Lepo se mejte, radi se mejte:))

ja, če imaš dnar, lahko vse to, kaj pa če ne in si tko na psu???

En dolg sprehod – ne rabiš dnarja. Sej ni treba, da vas gre cela kompanija. Lahko tudi same. Pa pogovarjajte se same s seboj, pa lahko tudi malce preklinjate (ni glih lepo videt napisano, ma pomaga), in boste videle, situacija se izboljša. Tako prakticiram jaz. Če pa mi ne uspe na sprehod, sem pa zunej na dvorišču – važno, da pridem v kontakt s svežim zrakom. Ne držat noter, ker si samo sebi škodite.

In zdaj se bliža pomlad, ko nas bo dajala utrujenost – psihična in fizična (leta nazaj, ko sem imela probleme s tipom, sem prekolesarila še in še; neverjetno, kako je šla negativna energija iz mene)

Držte se!

se vas loteva.

žENSKE MOJE DRAGE,
če rabite denar da ste srečne, potem ste zgrešile planet!!!

Tanja, a greva pol na luft ? :)) Sej se spravim na zrak pa mal okol sam kaj ko me vse spet mine ko stopim v stanovanje.
Verjetno bi res pasala kakšna kopel, savna pa čokolada ja. Definitivno! 🙂

Se lahko kar podpišem pod vse vaše poste ker sem tudi sama brez volje in veselja do vsega. Pa tudi ko se spravim kam ven je vse super sam ko pridem domov je pa spet vse po starem. Sem že resno razmišljala, da bi se preselila!

To! Kaj če bi najele en ogromen flet in bi živele kot Friends npr. :)))
Mogoče bi pa šlo; malo bi vzpodbujale ena drugo, pa tudi finančno gre lažje, če imaš cimro….

Punce!

Navkljub težavam se slabše počutimo tudi zato, ker je manj svetlobe…. saj tudi rožice ne uspevajo v kleti…. pa zraka nam primanjkuje v teh turobnih dneh…
Malo savne in solarija (meni je to včasih pomagalo, sedaj me pa malo skrbi zaradi solarija, gubice pa to…), ali samo kratek sprehod in pogovor sam s sabo, pa kakšno drevo je treba objeti, da nas razelektri ….

Glavno pa je rad imeti samega sebe in pozitivno razmišljati!!!!

Lep sončen dan še naprej….tudi potem, ko ga ne bo na nebu…

Maja

Ja sej maste prav.Če je lepo vreme je tudi vzdušje prijetnejše.Vsak si izbere svoj način relaksacije.Jst sem šla včeraj kr malo na sprehod pa malo poklepetat s prijatelji. Saj je kar dobro delo :)) Savna , solarij, masaža pa še sledijo:))

Tanja, dejva ga najet no. Pa če bo tako velik lahko še bovlava notri :))

Valda! Pa še enga psa zrihtava, da bo hišo čuvov, ko ga bova zunej srale :)))

Tek, kolesarjenje.

Doma pa preureditev stanovanja: vrzite proč vso navlako, premaknite pohištvo, zamenjajte prt in zavese, vzemite si dobro knjigo in najdite prijeten kotiček zase.

izgleda da smo vse na istem.Tudi meni manjka kisika..
Še sreča da bo ob 10 malica in grem ven iz pisarne -na en sprehod po zraku. Za prvo silo bo dovolj ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close