Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dostava kosil na dom – Ljubljana

Dostava kosil na dom – Ljubljana

LP!

Zanima me, če obstaja (in jo poznate) v LJ (Vič) kakšna dobra dostava kuhanih kosil na dom (kot so npr. iz menz vrtcev, šol, domov upokojencev, restavracij…). Je pa nujna dostava in to kuhanih kosil, ne dostava raznorazne hitre hrane (pizze, špageti…) – gre za potrebe mlade mamice, ki bi se ob tovrstnem servisu občasno razbremenila kuhanja ob skrbi za dojenčke.

Hvala za odgovore!

Male otroke ni zdravo prehranjevati s kosili iz menz. Morda je vredno klicati kak vrtec ?

Kličite na Csd! Nisem pa prepričana, da ji bodo kosila omogočili če je zdrava in je vse ostalo normalno. Ponavadi se da za dostavo dogovoriti, če je oseba starejša, živi sama, mogoče bolna, nepokretna…..

lp

Ne ne… sem morda malo nejasno vprašal – hrana bo za mamico, da ji ob skrbi za dojenčke ni treba vsak dan kuhati zase – dojenčka se še dojita. 🙂

Vrtce bomo tudi poklicali, vsekakor pa pozitivna referenca, ki jo kdo sporoči, precej šteje.

Oj,
halo katra in halo kitajc npr. ne dostavljata samo fast fooda. Imajo tudi kosila…samo meni, ki sem bila uporabnica in bom kmalu spet(nazaj v službo in tam naročamo) se po nekaj časa vsa ta hrana začne zdet umetna. Enkrat sem gledala , da je b Kapitlju ena rest, kjer imajo dostavo in so se mi zdela kosila mal boljša…ne vem , če je še.
upam, da boš našla kaj primernega, meni so vozili zelenjavo in ribe bo-frost-arji in sem malo coprala sama in je bilo ok.

lp

Jaz ti lahko samo to povem da je hrana v vrtcu kamor hodi moj otrok super dobra. Ja pa vrtec Rožnik, na Cesti na Brdo

zivjo

poklici v firmo SODEXHO………se nahajajo na Trzaski cesti 40….oni dostavljajo kosilo moji stari mami vsak dan in imajo na izbiro tudi vec menijev. Mama pohvali, da je okusno in se po dveh mesecih se ni navelicala:::)))
Upam, da se bo dalo tudi za mlado mamico kaj zmenit.
lp

New Report

Close