Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dostava na dom – samo mercator??

dostava na dom – samo mercator??

Kaj Tuš pa Špar si pa ne zaslužimo v Celju, da nam omogočita dostavo na dom?

V glavnem, zanima me, tisti, ki imate izkušnje. Smo naročili na Mercatorjevi spletni trgovini. Zanima me kako dostavljajo, v škatlah? se lahko zanesemo na njihov datum da bomo izdelke res dobili? ker je dostava šele teden kasneje… da ne bomo potem ostali brez vsega. ker v trgovino pa zdajle ne bi radi več lazili.

Lahko se zanesete da pride v časovnem okvirju ki ste ga izbrali. Dostavijo v škatlah in še v papirnatih vrečkah.

Aha.Hvala za odgovor 🙂

Se pravi, da kljub tej noriji praznih polic, bodo zagotovo dostavili. Upam, da bo vsaj nekaj od tega osnovnega kar smo naročili, pa bo dovolj za nekaj časa.

Sicer a dostavijo do vrat, morda prej pokličejo? Smo v visokem nadstropju – toliko da vem.

Pri naročilu ste imeli možnost označiti da vam manjkajoči izdelek nadomestijo s podobnim, se zgodi da česa zmanjka.. Kako je z dostavo v bloku ne vem, v hiši mi prinesse do vrat. So pa dostavljalci zelo prijazni. Verjetno vas bo poklical.

Hvala. 🙂

Ja smo videli to opcijo, ampak ker ne vem ali bi izdelek, ki bi ga zamenjali bil dovolj ustrezen smo pustili odkljukano.

Bomo videli, upam, da bo vsaj nekaj, ker glede na to da dostavljajo iz Mercatorja v naši bližini, da ga ljudje ne poropajo dokler bomo mi v vrsti za dostavo 🙂

Jaz naročam mleko in mlečne izdelke (skute, poltrde in sveže sire, ter jogurte) kar preko spleta na http://www.ekosirarna.si

Od marca imajo povratno hlajeno dostavo 2x tedensko.

Izdelki so iz ekološke kmetije Kukenberger, kjer imajo mleko senene prireje, kar pomeni, da ne uporabljajo silaže. Kar se pozna na sami kvaliteti izdelkov.

Priporočam.

Hvala. Zacahnjeno.

Tuš ima tudi varianto – v nekaterih krajih ti dostavijo na dom, v drugih greš iskat škatle pred njihovo trgovino v izbranem terminu. Oboje zelo v redu funkcionira, meni je celo bolj všeč kot Mercator. Določene izdelke ima tudi Petrolov e-shop, ampak ti zaračunajo še poštnino, meni všečen pa je tudi preprosto.je – preveri, če vozijo tudi k vam.

New Report

Close