Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dostava paketa

Dostava paketa

Torej, čakam cel dan doma. Čakam in čakam, pa ne ljubimca, poštarja čakam. Resno. Dobila naj bi paket z odkupnino, torej ga čakam. Ob 15.00 naveličana stopim na stopnišče in v poštnem nabiralniku vidim listek za dvig paketa. A? Zakaj mi je poštar (nabiralniki so skoraj pred vhodnimi vrati) pustil listek za dvig paketa, če sem bila pa doma? Pa paket ni tehtal niti pol kg. Po kakšnem pravilniku pa je to, da ti kljub temu, da si doma, lahko mirne volje rukne obvestilo v nabiralnik oz. po kakšnem pravilniku bi tega ne smel naredit? Mater, me je razp…..

Zakaj bi ti pa poštar moral paket prinesti? Poštar nosi pošto, ne paketov. Za pakete ti da listek in ga sama dvigneš.

Ker plačam poštnino?

Aha, potem ko dobiš 20 kg paket ti ga mora tudi prinesti, pa še k sosedi 30 kg in onemu spodaj 15 kg, itd.? Potem bi moral s tovornjakom okoli hodit, sploh po kmetih. V mestih bi si pa naložil na pleča, drugega v roke…?
Daj stopi na pošto in se pozanimaj, kaj so ti dolžni prinesti in kaj ne, da ne boš pisala neumnosti.

Očala dej gor.

Bodi vesela, da ti je vsaj obvestilo pustil, so tudi primeri, ko ne dobiš nič

Če je paket majhen, ga meni kar v nabiralnik zbaše (pač imajo tist univerzalni ključ), tako da če je kej majhnega po moje vozijo s sabo. In ja, jaz bi tudi pričakovala da vsaj pozvoni, saj nekateri to delajo, nekateri pa že v štartu ne, češ, sej jih nikol ni doma. Hja, kdaj pa celo sem.

Saj verjetno me je tako razjezilo, ker se mi je tudi to že zgodilo. Potem so me klicali s tiste firme, da nisem resna. Grrrrrrr.

Ja, so dolžni prinest. Takih paketov ne raznašajo poštarji, ampak jih raznaša posebna poštna služba, ki se imenuje dostava paketov in poteka s kombijem.

Ja, so dolžni prinest. Takih paketov ne raznašajo poštarji, ampak jih raznaša posebna poštna služba, ki se imenuje dostava paketov in poteka s kombijem.[/quote]

Točno tako!

Nam se je tudi danes ravno to zgodilo. Cel dan čakanja doma zato, da poštar pusti listek v nabiralniku (še dobro, da nisem jaz čakala). Poštnino pa plačam zato, da mi dostavijo na dom, če smo že na tem in pakete pri nas dostavlja hitra pošta s kombijem. Verjetno se mu ni dalo zvoniti in čakati, da kdo pride po paket.
Se je pa že zgodilo, da iz nekaterih spletnih trgovin paketa nismo mogli sprejeti na pošti ampak so ga dostavili na naslov, kjer smo bili in blago prevzeli. Enkrat sem bila kar malo v zadregi, saj toliko gotovine, kolikor je stalo blago nikoli ne nosim s seboj, kartice pa niso sprejeli.

Nikoli nam ni prav:)

Pisno se pritožite na pošto, To sem jaz enkrat naredila in sem dobila pismeno opravičilo pošte pa še poštar se mi je osebno opravičil. In od tedaj so mi kar lep čas na sporočilo o pošiljki napisali uro ob kateri so zvonili (ker vedno pa le nisem bila doma). Skratka, nad reakcijo pošte sem bila pozitivno presenečena.

Meni se je to dogajalo vsake kvatro časa. Ker kar veliko stvari naročam po pošti sem začela biti bolj pozorna. Pa mi ni bilo jasno zakaj se enkrat dostavljalcu (ker to NE počne poštar za tiste, ki pojma nimate in pametujete) ne ljubi pozvoniti, drugič pa cel prijazen stoji na vratih. In sem pisala pošti pritožbo. Izkazalo se je, da sta raznašala v tem rajonu 2 različne osebe in se enemu pač ni ljubilo ukvarjati s strankami in jesamo pisal listke. Baje nisem bila edina, ki se je pritožila. No od takrat se je to pošlihtalo.

Pri nas (Ljubljana) se to redno dogaja. Sem enkrat omenila na pošti, pa so me zelo arogantno odpravili, češ, da ni res.

tudi jaz 2x na teden pricakujem paketek in tudi nas postar je bil tak prasec, da sploh ni hotel pozvoniti (pa ve, da sem doma), jaz ga pa cakam kot en cucek cel dan, nakoncu najdem samo listek. Dobro, vsa raz******a grem na posto, seveda s tistim listkom, spotoma sem se pa se pritozila cez njega, zdaj je priden kot miska, lepo pozvoni, prijazen je, pa se lep dan mi zazeli…

Ja, jaz sem pa zdaj doma in čakam na paketek. Naročila sem ga po spletu in so mi rekli, da gre v soboto od njih. Danes je ponedeljek in naj bi ta paket prišel. Ni težji od pol kg in je kar majhen in poštar je že raznašal pošto, meni pa ni pozvonil. Zato sem si mislila, da mi je vrgel listek v nabiralnik. In sem šla iskat, ampak ga ni bilo. Nič. Samo položnice in časopis. Čakala sem še 2 uri doma, in še vedno ni bilo nič. Zdaj pa je že popoldne, naš poštar pa raznaša ob okoli enajstih, in sem ga tudi že videla, kako je odšel iz našega bloka v drugega. Kaj naj naredim? Ta paket potrebujem že jutri ob šestih zjutraj, takrat pa poštar ne raznaša. Rekli so, da pride v ponedeljek dopoldne, pa ga ni. Imate kakšno idejo kaj naj naredim? Hvala, lp.
Prosim, grde komentarje pustite v sebi. Pač, sem človek, ki ne ve, kaj narediti.

Zakaj poštar, kljub temu da sem doma ni prinesel priporočene pošiljke na dom, ampak v nabiralniku pustil odrezek.
Na pošto po pisemsko pošiljko grem lahko popoldne, ker jo cel delavnik vozi s seboj.
V kolikor namerava puščati samo odrezke stanovalcem naj pusti pošto na poštnem okencu in naj se ne dela da ni nikogar doma.
Imam tudi nalepko, brez reklam pa mi v nabiralnik občasno nameče reklame.
Vabilo na praznovanje so mi morali poslati dvakrat, ker je prvo vabilo romalo v verjetno napačen nabiralnik.
Kako to, da plače vedno padejo v PRAVE žepe

“Navadno pošiljko vam vročimo tako, da jo vstavimo v vaš hišni predalčnik. Če je pošiljka večjega formata oz. vas pismonoša ne najde na naslovu, vam v hišnem ali izpostavljenem predalčniku pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Pošiljka vas čaka na vaši pošti.”]

zakaj poštar, kljub temu da sem doma ni prinesel priporočene pošiljke na dom, ampak v nabiralniku pustil odrezek.
Na pošto po pisemsko pošiljko lahko grem šele popoldne, ker jo cel delavnik vozi s seboj.
V kolikor namerava puščati samo odrezke stanovalcem naj pusti pošto na poštnem okencu in naj se ne dela da ni nikogar doma.
Imam tudi nalepko, brez reklam pa mi v nabiralnik občasno nameče reklame.
Vabilo na praznovanje so mi morali poslati dvakrat, ker je prvo vabilo romalo v verjetno napačen nabiralnik.

Seveda, seveda, nič niso dolžni delat, al niste dolžni, sam kasirat. V tej državi vse tako funkcionira. Revček bogi da se ne bi pretegnil ko nosi pakete.

New Report

Close