Dostava pakwtov in ograja
Anonimnoxy, 27.11.2024 ob 05:46
Če si doma, boste ograjo odprli. Če niste, pa na pošto hodili. A zdaj vam kar pred vrata mečejo pakete, če vas ni doma? Če ste v tako idilični vasici, da vas ni strah, da bi vam kdo paket ukradel, zakaj pa potem ograja? In to zaklenjena?
Zaradi psa pri nas. Drugače pa nam mečejo pakete čez ograjo, ker ni nič lomljivega, tako smo se zmenili. Če je kaj lomljivega itd. se domenimo za prevzem na kakšnem paketomatu. Edino pri Pošti Slovenija se ne moreš nič zmenit.
Hm, 27.11.2024 ob 09:41
Težka dilema, res.
Da naročiš dostavo tja, kjer se običajno nahajaš v času dostave, pa ne gte?
Običajno nisem na enem mestu, mož prav tako ne. pogosto se niti na telefon ne moreva oglašati.
Pač me zanima, kako to drugi uredite.
Ograja in vrata ja. Samo nisem prepričana, da bi dostavljalci vrata tudi zapirali.
Paketnik ob vhodu za manjše pakete je tudi opcija, a se pri večjih zakomplicira.
očitno, 27.11.2024 ob 06:22
Zaradi psa pri nas. Drugače pa nam mečejo pakete čez ograjo, ker ni nič lomljivega, tako smo se zmenili. Če je kaj lomljivega itd. se domenimo za prevzem na kakšnem paketomatu. Edino pri Pošti Slovenija se ne moreš nič zmenit.
Ce vam ze sedaj mecejo pakete cez ograjo, naj to se naprej pocnejo. Ce je pa v paketu kaj lomljivega, pa sami dvigujte pri raznasalcu.
A sosedje niso sposobni svojim otrokom dopovedati, da ne smejo uletavat k vam na vaso posest?
🪼, 27.11.2024 ob 13:59
Ce vam ze sedaj mecejo pakete cez ograjo, naj to se naprej pocnejo. Ce je pa v paketu kaj lomljivega, pa sami dvigujte pri raznasalcu.
A sosedje niso sposobni svojim otrokom dopovedati, da ne smejo uletavat k vam na vaso posest?
O čem ti to? Kakšni sosedje in otroci? Pri nas zadeva fukcionira, res pa je, da nimamo toliko paketov in takih velikosti kot avtorica. Jaz sem povedala svoj primer in da pri nas na tak način deluje. Kaj ni jasno?