Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dostop na voyo.si

dostop na voyo.si

Piše da nudijo 14 dnevni brezplačni dostop…kaj pa potem?
Mogoče je to že kdo preizkusil in mi lahko pove iz prve roke kako je s tem?

Hvala!

Jaz sem se enkrat pokvačkala tam gor za brezplačen 14-dnevni dostop, potem so mi pa še par mesecev (dokler nisem opazila in odjavila) preko Mobitela zaračunavali še mobilno TV – očitno sem nekje morala vpisat tudi GSM številko…

Zakaj klikate, če niste opravilno sposobni? Voyo se da naročit samo prek telefona in naročnina se vedno plačuje pri računu za telefon. Kakšna mobilna TV neki!
Ko se brezplačno obdobje izteče in se ne odjaviš, normalno računajo. Kar vse piše za tiste, ki znajo brat in vedo, za kaj namenjajo svoj denar.

No jaz se imam za povsem opravilno sposobno in tudi precej računalniško pismeno.
Če mi nekje piše , da se registriram za 14-dnevni brezplačni dostop, to tudi tako razumem. In registrirala sem se preko računalnika, ne preko telefona. Poleg tega še nikoli nikjer nisem doživela, da bi se neka zadeva po koncu brezplačnega obdobja začela zaračunavat. Najbrž je bil kje kak drobni tisk, ki sem ga spregledala.
In ja, zaračunavali so mi prek Mobitelovega računa kot mobilno TV, nekih 5 evrov mesečno.

Če bi prebrala splošne pogoje, lepo jasno piše:

Če se v času 14-dnevnega brezplačnega dostopa od storitve ne odjaviš, se tvoj uporabniški račun preoblikuje v naročniškega. 14-dnevno promocijsko razmerje se začne ob uri in dnevu prijave in konča čez 14 dni ob uri prijave. 14 dni brezplačnega dostopa torej pomeni 14-krat 24 ur.

In to velja že od nekdaj. Tako da si tudi ti malo funkcionalno nepismena.

No jaz se imam za povsem opravilno sposobno in tudi precej računalniško pismeno.
Če mi nekje piše , da se registriram za 14-dnevni brezplačni dostop, to tudi tako razumem. In registrirala sem se preko računalnika, ne preko telefona. Poleg tega še nikoli nikjer nisem doživela, da bi se neka zadeva po koncu brezplačnega obdobja začela zaračunavat. Najbrž je bil kje kak drobni tisk, ki sem ga spregledala.
In ja, zaračunavali so mi prek Mobitelovega računa kot mobilno TV, nekih 5 evrov mesečno.[/quote]

To, da si dobila šifro za vklop storitve v obliki SMS, ti je pa nekako ušlo iz glave v vsej tvoji opravilni sposobnosti in pismenosti? Njih ne briga, kje ti gledaš Voyo, račun vedno plačaš zraven telefona.

Ti se že mogoče imaš za povsem opravilno sposobno in precej računalniško pismeno (ha,ha,ha), ampak v resnici si navadna butara, ki ne zna navodil prebrat, oziroma jih še najde ne. Tam lepo piše vse natančno za idiote in tudi, da stane 5 € na mesec. Če bi znala brat, bi vedela, tako se pa smešiš okoli. Kura enožična.

New Report

Close