Doubled
Če bi tri telesa delovala v harmoniji…. potem bi užitki verjetno res lahko bili vrhunski, ja.
Tisto o praznjenju zalog pred obrazom pa – nimam nobenih predsodkov pred spermo, niti mi ni pomembno, kam šprica… ampak še najmanj fajn se mi zdi glih na faco gor….
Mi je ljubše, če se malo odmakne od mene, da ga imam celega na očeh…. predvsem obraz, da ga vidim v tistem uživaškem krču…
Al pa, da je v meni…. da ga čutim….
Ej, kako pa je tvoj dejanski trojček deloval?
Kaj ste počeli?
> Kaj ti pa najprej pade na misel, ko si v kombinaciji z dvema
> tipoma…
A lahko še jaz malo fantazije sprostim?
Prav gotovo bi si želela, da bi me porival eden v luliko, drugi v ritko, medtem ko bi en sedel na stolu, jaz na njem, nasajena na kipeči penis. Drugi za mano bi kleče ljubil moj anus s svojim nabreklim korenjakom.
Druga stvar, ki bi jo želela sprobat, bi bila ta, da bi jaz preprosto ležala čisto naga na postelji, eden bi z jezičkom obdelal mojo luliko, prelizal bi mi anus, vtikal vse mogoče v vagino, drugi pa bi mu pri tem pomagal. Želim biti prelizana, prešlatana v vseh koncih do konca…..ha ha.
Potem, ko bi bila zadovoljena, bi hotela, da se ljubita med sabo, si ližeta korenjake, se drkata, se porivata v ritke…..jaz gledam.
Spet bi me prijelo f.u.kat. in bi se ponovno združili, tako, da bi oba porinila penisa v mojo vagino, ker pa ne bi imela tako majhne, bi porivala izmenično, a poskušala biti hkrati v meni…..če ne bi šlo, bi se eden ponovno zaril v mojo ritko…..
sanjam dalje?
Bli smo pri eni od njiju v stanovanju…po prezuranem veceru…zakljucna kavica…potem je pa pogovor nanesel na sex seveda…in sej ves cel kup idej in neumnosti…potem sta se pa zalizali in me vprasali, ce me to rajca…poznas odgovor…potem sta me pa zaceli zelo rjacat…brez mene seveda…plesali sta sredi sobe…se bozaili, poljubljali…potem so sle majce dol…men je pa v hlacah vedno bolj nekaj raslo…tolk, da me jazelo tiscat in sem ga vzel ven..
oni dva pa sta nadaljevali svoj ples…hlace dol…in potem poljubljanje, lizanje po celem telesu….v meni je kar vrelo, vendar se nisem hotel vsiljevati…uzival sem v trenutku…mmmm….z roko sem se igral s vojim trdim kurcem…
A ni to hecno…. da na ljubljenje med dvema ženskama vsi bolj prizanesljivo gledamo kot na ljubljenje dveh moških?
Ampak meni bi bilo tudi zanimivo videt, kako moški delajo drug z drugim… konec koncev moški moško telo zelo dobro pozna…. bolje kot ženska…. in bi mu lahko nudil še več užitkov. Jaz bi pa gledala, uživala… in se posledično tudi kaj naučila.
Backa, hvala za idejo!