Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Douglas trgovina

Douglas trgovina

Kupuje katera v Douglasu? Kadar pogledam na njihovo spletno stran, nimajo na zalogi ničesar kar želim. Trgovina sploh še obstaja?

Ne, včasih grem malo pošnofat kaj majo v Supernovi na Rudniku, ampak mi nikoli nič ne pade v oči. Po navadi kupujem vse na Notinotu (npr. karkoli od Mac Cosmetics) ali kar direktno iz spletnih strani (npr. kremo od Lux Factorja). Kakšne drobne stvari, npr. parfume in deodorante pa v Mullerju.

Ne, vse kupujem v Mullerju ali DM-u.

uporabnica hiye če ti je všeč njihova krema probi še njihov serum za trepke in obrvi. jaz sem ga kupila po tem ko sem kremo sprobala in mi je top

Jaz kupujem predvsem v njihovi spletni trgovini. Imajo pogosto 20 ali 25% popuste in določene izdelke, ki jih ne dobiš nikjer drugje, tudi na notinu ne (Jo Malone, Tom Ford,…)

Odgovor na objavo uporabnika
kabron, 03.06.2024 ob 22:58

uporabnica hiye če ti je všeč njihova krema probi še njihov serum za trepke in obrvi. jaz sem ga kupila po tem ko sem kremo sprobala in mi je top

hmm, hvala. Bom razmislila. Ko sem kupila kremo, sem imela samo s problemi gube, za trepalnice pa ne vem koliko mi je mar. Se lahko ta serum namesto maskare uporablja?

hiye, 09.06.2024 ob 21:27

hmm, hvala. Bom razmislila. Ko sem kupila kremo, sem imela samo s problemi gube, za trepalnice pa ne vem koliko mi je mar. Se lahko ta serum namesto maskare uporablja?

Ja, cel point je da ne rabiš potem maskare uporabljati. Jaz si zjutraj serum namažem, potem pa nič maskare ne uporabim.

Vse je drazje kot v Mullerju in DM ali Notinu. Ne kupujem.

njihova maska za lase je dobra

Ja, včasih. Mislim, da je pri njih najboljše kupovati parfume, bolj kot kakšne kreme in podobno. Meni so najbolj všeč prav njihovi Douglas parfumi in dišave, čeprav so malo na dražji strani. Včasih tudi kakšen serum kupim, ampak večinoma uporabljam itak samo od Lux factorja kremo, ki jo pa žal ne prodajajo.

ne, še v nobeni niti bila nisem.. tko ne maram po trgovinah in če ni nujna potem ne grem..

Grenivka390, 28.06.2024 ob 18:26

Ja, včasih. Mislim, da je pri njih najboljše kupovati parfume, bolj kot kakšne kreme in podobno. Meni so najbolj všeč prav njihovi Douglas parfumi in dišave, čeprav so malo na dražji strani. Včasih tudi kakšen serum kupim, ampak večinoma uporabljam itak samo od Lux factorja kremo, ki jo pa žal ne prodajajo.

A to je tista proti gubam? Jo imam že nekaj časa nagledano ampak nikoli ne opravim nakupa. Je dobra?

blebb, 30.06.2024 ob 17:17

A to je tista proti gubam? Jo imam že nekaj časa nagledano ampak nikoli ne opravim nakupa. Je dobra?

Ja, to je tista. Meni je ful všeč, ker se lepo vpije – boljše kot druge, ki sem jih probala.

Spet prikrita reklama za Lux Factor. Ko se ena uporabnica sama s sabo pod različnimi vzdevki pogovarja. Že večkrat videno.

New Report

Close