Dove sampon

ali katera uporablja tisti novi Dove sampon in balzam ki ga sedaj reklamirajo po Tv in ali res vrne lesk in mehkobo suhim lasem
Prosim pa tudi za kaksen dodaten nasvet za suhe lase.

Meni osebno je ta šampon full dober in uporabljam samo še tega. Imam tudi suhe lase, in zdaj se mi zdi, da je boljše. Uporabljam pa tudi Dove balzam.
LP
Aja

jaz sem bila s šamponi in regeneratorji dove ful nezadovoljna.So mi pa všeč njihovi losjoni za telo in peeling.
Tudi jaz imam ful suhe lase in trenutno uporabljam Fructis (linijo za suhe lase, silk&shine)

Jaz uporabljam Dove šampon in balzam, in mi je zelo pomagal. Tudi sama imam zelo suhe lase. Se splača vsaj poskusit

Ja DOVE je najboljši!
Včasih sem uporabljala JOICO, ki so dragi kot hudič, ma ne bohve kaj!
lp

men je dove ful zanič,lase sem mela kot metla po pranju z dovom… poleg tega je pa testiran na živalih… brrrrrrr!!!!!!

Jaz še vedno uporabljam kar jajčni rumenjak – z lasmi zadovoljna.

Tudi jaz z Dove zadevami za lase nisem zadovoljna, z Dove za nego kože pa zelo:)

Tudi meni Dove ni ustrezal – lase mi je pustil cisto suhe. Sedaj uporabljam Fructis Silk & Shine + balzam in končno sem našla, kar mi popolnoma ustreza!
Sama sploh ne maram Dove izdelkov. Šampon pa uporabljam Fructis. Poskusi tega, meni je super. Fajn diši (v nasprotju z Doveom) pa lasje so mehki, voljni, fajn no.
Drugače pa: nimam suhih las, tako, da ti tu težko kaj drugega povem, ampak po moje je Fructis res fajn tud za suhe lase.

Jest uporabljam DOVE in samo DOVE.Tudi mila….

Jaz imam mastne lase, pa mi jih Dove prevec izusi. In res, niti z mili nisem prevec zadovoljna. Mogoce edino mleko za telo mi je vsec…

jst mam tud dove že kr več kot eno leto,pa ga nebi zamenjala z nobenim drugim šamponom…imela sem namreč suhe lase po vsakem umivanju,zdej pa so ful lepi
Forum je zaprt za komentiranje.