Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dovolj imam tega telefona, vrgla ga bom v zid pa bo!

Dovolj imam tega telefona, vrgla ga bom v zid pa bo!

Znorela bom! Ta moj mobi je pa za popi*dit! Star ni niti več kot eno leto pa dela kot bi bil iz prazgodovine. Se opravičujem ker svojo jezo stresam po čveku ampak enostavno več nevem kaj mu je. Vhod za spominsko kartico ne dela že od kar sem ga dobila, ko pa ga vklopim mi napiše: “Na telefonu zmanjkuje prostora. Prosim izbrišite nekaj datotek, da sprostite nekaj prostora ALI VSTAVITE SPOMINSKO KARTICO.” Pa kako, če je ta p*čkin dim ne zazna?! Na telefonu mam majkemi vsega skupaj največ deset slik in niti ene več. Smsje, klice sproti brišem, o igricah ne duha ne sluha, imenik prazen. Potem grem na youtube pa še kam drugam gledat posnetke, poslušat pesmi itd.. Kliknem na video, ga predvajam, dela tri sekunde in potem zašteka. Podatke imam vključene in imam 6 MB prenosa podatkov na frišno pa še doma imamo Wifi ki na polno vleče. Prostor na telefonu imam do fula zaseden, od 3,69 GB 3,69 GB. Pa pd česa??? Moj telefon je napol prazen, pa je vse zasedeno? Najbolj mi pa gre na živce to, da youtube ne dela. A za to da ti internet lepo gladko dela res rabiš prostor na telefonu. Novega si ne mislim kupovat, ker nimam denarja, računalnik je pa skos zaseden. A mogoče kdo ve zakaj youtube ne dela?

Ne dela, ker gledaš preveč penisov.

Ce ze sama nisi na Ti s tehnologijo, svoj problem zaupaj komu, ki je, da ti ga v red spravi. Kdo bi vedel, kaj vse je tistih 3.69GB. Saj podobno je z racunalniki. Dlje ko ga folk ima, pocasneje vse dela. Crna magija, vam povem. 🙂

Saj bi gospodični razložil kaj je treba nardit, pa vem da ne bo haska, ker ne bo znala nardit….. pa še modela telefona ne vem…. ah ja….

Btw, ni fon v garanciji?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

:)))))

Jaz bi za začetek kopirala “vse” s telefona na kartico, potem bi pa za prevzeti pomnilnik izbrala SD. Če to ne bi pomagalo, bi vprašala partnerja, tretja opcija je servis – še posebej, če je še v garanciji.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Narobe…. sicer bi to rešilo težavo za morda kak mesec, ampak na SD kartico ne moreš naložit sistemskih zadev in pomembnih programov (privzetih) niti ne updejtov…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zato sem pa dala vse v narekovaje (=vse, kar lahko).

Saj pravim, jaz sem samo prvo fazo izpolnila, ker od takrat dela bp, če ne bi bilo sprememb, bi – če ne bi dobila uporabnega nasveta – uveljavljala garancijo. Glede na to, da ji takega nasveta tudi kdo, ki se spozna na pametne telefone, ni dal… No, saj razumeš.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close