Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Dovolj je!!! Šole, Fakultete brez PCT

Dovolj je!!! Šole, Fakultete brez PCT

Odgovor na objavo uporabnika
Na vasi, 08.08.2021 ob 07:49

Govori se, da bo precej tistih, ki so na referendumu o vodi obkrožil ZA, izpisalo svoje otroke iz šol in fakultet. Ni to hecno? Kmetje in podjetniki, ki se imajo za desno usmerjene bodo pobrali svoje hčerke in sinove iz gimnazij… Le kako bodo to komentirali njihovi vodje na obrtno podjetniški zbornici? To je tako kot bi imela Štrukelj in Semolič same stavkokaze.

Desno sem usmerjen samo zaradi davkov.

mladina po potrebi, 08.08.2021 ob 00:29

skoppr, 04.08.2021 ob 17:13

Šolarji, Študentje vem kako je meni so uničili načrte z šolo že lani in še marsikateremu drugemu zato je dovolj! Spet želijo ene prikrajšati ker se niso podredili zato se moramo temu upreti dovolj je bilo molčanja in stisk ki se niso slišale sam cepivu ne zaupam saj se ne ve za dolgoročno kakšne učinke ima, tudi stati na dežju ne mislim več ur za test vsak dan saj je čas v teh letih zelo na tesno ostane samo da se okužiš ampak komu v čast namerno? zato ker imamo nesposobneže ki nimajo pojma o šolah in bi radi o tem odločali? Stopimo skupaj saj njim se j**e za nas

Seveda se jim hebe za študente!

Dokler imamo stranko upokojencev, ki pridno hodijo volit, so boljši potrošniki in ne stranko študentov, ki jih politika ne zanima in je prekarnost njihova prihodnost, je tako. Pač…lepote sodobne ureditve.

Ampak krilatica “na mladih svet stoji” je, kljub vsemu, še vedno aktualna.

Ker, če smo iskreni, čudno bi se slišalo “na upokojencih svet stoji”.

Tako da, jah…beseda mladina je koristna in se po potrebi uporablja.

Zdaj bi jih imeli še za laboratorijske podgane. Ne hvala.

a bejž no, 04.08.2021 ob 17:26

Prav ti je, zakaj se pa nisi pravočasno cepil, itak smo vsi vedeli kaj bo v jeseni, ko bi spremljal dogajanje v Evropi bi vedel, tako pa si sam neumen, imaš neimne starše, moja sta oba cepljena ker mi je bilo jasno da brez cepljenja ne bo šolanja, sedaj pa pizdi nase ni ti ne vlada , ne država kriva kriv si sam in no ja kitajčki kateri so nam to sranje lansirali, čeprav kot slišim se jim sranje v obliki delte vrača, ti pa zaupaj ali pa ne zaupaj cepivu, kitajčki so zaradi 45 okužb  osamili mesto z 9,2 MILJONA prebivalcev, ti bi pa potencialno okužen hodil v šolo med svoje nesepljene kolege, cepite se pa boste v primeru okužbe malo smrkali in imeli kvadratno glavo, ne boste pa končali v bolnici, samo to je point tega cepljenja…

Oni so ga spustili ven, da uničijo konkurenčno gospodarstvo. Tukididova past je zaprta in ne misli, da cepljeni ne boste prenašali virusa v svojih okuženih sluznicah. Zima bo dokazala, da vas cepivo ne bo rešilo pred katastrofo v katero drvite.

Tudi jaz sem podjetnik in član zbornice… Hčer bom vpisal v neko ekonomsko šolo brez potrebne prisotnosti.

Vprašanje je, če ukrepi ne bodo zgolj spraznili izobraževalne ustanove. Kar visoko zanimanje je, da bi svoje otroke vpisali v izredno izobraževanje brez prisotnosti in zato se zna zgoditi, da bo v rednih programih ogromen vsip dijakov. Predvsem na kmetijah je veliko ljudi, ki svojih otrok ne bodo pustili v srednje šole.

Mediji so pa tiho, imajo samo svoje farmacevte še za bližajočo srebrno ali zlato kolajno niso našli časa.

Etalska grenčica, 08.08.2021 ob 11:26

Vprašanje je, če ukrepi ne bodo zgolj spraznili izobraževalne ustanove. Kar visoko zanimanje je, da bi svoje otroke vpisali v izredno izobraževanje brez prisotnosti in zato se zna zgoditi, da bo v rednih programih ogromen vsip dijakov. Predvsem na kmetijah je veliko ljudi, ki svojih otrok ne bodo pustili v srednje šole.

Mediji so pa tiho, imajo samo svoje farmacevte še za bližajočo srebrno ali zlato kolajno niso našli časa.

oba moja otroka sem prepisala v šolo BREZ PRISOTNOSTI, se bomo doma učili in to je to, ko jebe to Janševo vlado zajebano. ta prasec nikoli več ne bo prišel na oblast- NIKOLI VEČ!

Se vidi kak vas je večina ko šole niti izdelali, niste kaj šele pristopli prag faksa.

Mogoče je pa to izsiljevanje samo del načrta za privatizacijo šolstva. Saj podobno se dogaja z zdravstvom. Korona je samo izgovor kako ljudi prisiliti v uporabo privat zdravstva, ker javno menda ne zmore funkcionirati zaradi morebitnih četrtih ali petih valov in alfa in omega sevov.

Anonimno 2539, 08.08.2021 ob 12:24

Se vidi kak vas je večina ko šole niti izdelali, niste kaj šele pristopli prag faksa.

kaj bi rad povedal fašistek da si končal faks, b u t e l

MAVRICAAAAA, 08.08.2021 ob 12:52

kaj bi rad povedal fašistek da si končal faks, b u t e l

Ne rad bi povedal da so oz. ste najbolj glasni tisti ki o teh stvareh še najmanj veste. Izpadete pa kot primitivni bedaki.

Anonimno 2539, 08.08.2021 ob 15:56

Ne rad bi povedal da so oz. ste najbolj glasni tisti ki o teh stvareh še najmanj veste. Izpadete pa kot primitivni bedaki.

za vas fašiste zagotovo:..https:  //www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q

MAVRICAAAAA, 08.08.2021 ob 17:30

za vas fašiste zagotovo:..https:  //www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q

Kaj te pošiljaš neke? Čist brezveze. Al se bojiš da te ljudje več ne poslušajo zaradi tvojih nebuloz? Je to tvoj obrambni mehanizem? Pač zanima me kako tvoj um ki je očitno potolčen in okvarjen sploh deluje. To bi blo super za proučevat.

Robi567, 08.08.2021 ob 12:42

Mogoče je pa to izsiljevanje samo del načrta za privatizacijo šolstva. Saj podobno se dogaja z zdravstvom. Korona je samo izgovor kako ljudi prisiliti v uporabo privat zdravstva, ker javno menda ne zmore funkcionirati zaradi morebitnih četrtih ali petih valov in alfa in omega sevov.

tudi meni je to prišlo na misel. Zdaj so grde igre.

New Report

Close