doživela nesrečo zaradi pločnika – na koga naj se obrnem?
Danes zvečer sem šla z rolerji po mestu in na predelu, ki ni bil razsvetljen, sem padla, ker je bil pločnik razkopan. Nikjer ni bilo nobenega opozorila na delo, ne table, ne traka, nič.
Na srečo si nisem naredila hujšega, ampak sem tako priletela, da sem sprva mislila, da sem si zlomila roko. Na tistem predelu je ravno malo klanec navzdol, kar naenkrat pa sem priletela na razkopan pločnik, kjer so bili taki večji ostri beli kamenčki, ki so mi fajn poružili brado. Imela sem vse ščitnike, tudi čelado, ampak za brado nič. Še dobro, da si nisem izbila kakšen zob.
Ne mislim zahtevati odškodnino, ker ni bilo hujšega in je postopek dolgotrajen, čeprav vem, da bi dobila denar, saj je to napaka občine.
V bistvu me ravno to zanima, ali naj se obrnem na občino, da jim povem, naj označijo razkopan pločnik ali na koga drugega?
Hvala za pomoč.
Zmeraj rolam po kolesarki poti, a če kolesarke poti ni, grem na pločnik, seveda ne bom šla po cesti! Ali če ni več kolesarske poti, naj se sezujem in grem bosa do naslednje? Res ste napadalni.
Lisca, če boš ti kdaj padla po stopnicah, upam, da ti bo kdo modro svetoval, da drugič raje bodi doma!
Ostalim se zahvaljujem za odgovor.