DPD me prenaša okrog
ne vem no hmmm, 09.10.2018 ob 09:13
Jaz plačujem samo po povzetju.
Enkrat me je eden klical, pa vprašal če lahko pusti paket (ne vem več kje). NE je bil moj odgovor.
Česa kdo ne razume, če hočem (in plačam) dostavo na dom?
meni je paket sam podpisal kot dostavljen, dejansko ga je pa s sabo fural več kot teden dni.
ne naročajte paketov, katere dostavlja DPD. Jaz sem kontaktiral pošiljatelja, ker so mi paket dostavljali 3 tedne- TRI TEDENE. Od njih sem zahteval, da vključijo drugega dostavljalca, ker niso hoteli, sem menjal dobavitelja.Prejšnji dobavitelj me je kontaktiral v treh mesecih, da zdaj imajo drugega dostavljalca, žal prepozno. DPD je nea usrana firma, ki izkorišča sp šoferja na mrtvo.
H0MER, 26.08.2024 ob 11:12
ne naročajte paketov, katere dostavlja DPD. Jaz sem kontaktiral pošiljatelja, ker so mi paket dostavljali 3 tedne- TRI TEDENE. Od njih sem zahteval, da vključijo drugega dostavljalca, ker niso hoteli, sem menjal dobavitelja.Prejšnji dobavitelj me je kontaktiral v treh mesecih, da zdaj imajo drugega dostavljalca, žal prepozno. DPD je nea usrana firma, ki izkorišča sp šoferja na mrtvo.
Ja, saj je povsod enako. Očitno je vseeno, ali javna ali zasebna firma. Lastniki pa na jahtah pijejo šampanjec, storitve so v qrcu, plače zaposlenih tudi.
kupujem, 31.01.2019 ob 13:03
Zanimivo, jaz z DPD nimam niti ene slabe izkušnje. O šalabajzerskem GLS pa lahko pišem….
Točno tako!
Vse pohvale dpd!
Najdejo, se potrudijo, pripeljejo tudi ko bi zaradi napake stranke konot ne dostavili.
Super so.
Če se slučajno kaj zalomi, se pokliče, prijazno uredijo, pomagajo!