dr. Bartenjev
Jaz ga poznam, ko je bil star ene 17 let. Tak plašen je bil, prijazen, simpatičen, pa zardel je.[/quote]
Še celo jaz se spomnim, ko sem ga prvič videla na dermatološki, ko je bil še bolj mlečen, že takrat je bil hudo fleten in spomnim se, da je imel bordo rdeč polpuli oblečen.
Ko sem šla lani, k njemu v ordinacijo v Šiški, mi je bilo kar malo nerodno, še za tiste misli izpred 20ih let.
Res je fleten in prijazen, pa še mičkeno hot. :))
kot vsi, rad ima denar.
Pred leti sem imela znamenje, človek doživi strah, nemoč..
pokličeš Bertenjeva, tako mi je svetovala zdravnica, pa nič. Zdravljenje je le samoplačniško…
Prosila sem samo za prvi pregled, da se v čakalni dobi ne bi kaj izcimilo., da že ni mogoče rakasto…..pa je rekla …ne
Pregled in zdtavljenje ali nič…jaz pa revna kor cerkvena miš.
Šla sem drugam, čakala pol leta, kjer so me pregledali, operirali, nič ni bilo hudega….Predvsem zaradi estetskih izgledov so opreirali, lahko bi znamenje tudi pustila…ker ni bilo nevatno, le grdo se je povečalo….Nihče se mu ne smili,. če nima denarja. če je fejst, tega ne vidim…..podoživljam strah, pa mi niso hoteli pomagati…Hvala!
Takšen je, 20.08.2012 ob 10:06
kot vsi, rad ima denar.
Pred leti sem imela znamenje, človek doživi strah, nemoč..
pokličeš Bertenjeva, tako mi je svetovala zdravnica, pa nič. Zdravljenje je le samoplačniško…
Prosila sem samo za prvi pregled, da se v čakalni dobi ne bi kaj izcimilo., da že ni mogoče rakasto…..pa je rekla …ne
Pregled in zdtavljenje ali nič…jaz pa revna kor cerkvena miš.
Šla sem drugam, čakala pol leta, kjer so me pregledali, operirali, nič ni bilo hudega….Predvsem zaradi estetskih izgledov so opreirali, lahko bi znamenje tudi pustila…ker ni bilo nevatno, le grdo se je povečalo….Nihče se mu ne smili,. če nima denarja. če je fejst, tega ne vidim…..podoživljam strah, pa mi niso hoteli pomagati…Hvala!
Če je samoplačniško , je samoplačniško.To si vedela in kaj zdaj pljuvaš po njem?
Pravila so pač jasna.
Tudi jaz ne grem k samoplačniškemu zobozdravniku in potem pričakujem, da mi bo naredil zobe napol zastonj.
Tudi oni morajo plačati davek, prostore in prodajajo svoje znanje, ki so si ga pridobili z dolgoletnim šolanjem in prakso.
Tudi keramičar ti ne bo delal napol zastonj.Je treba plačat material, delo in davke.Tako je.
https://buyneurontine.com/ – gabapentin brand name