Dr. France Bučar, CAGAVOST SLOVENIJE
Cagavost Slovenije do Hrvaške je pogubna
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=189017
Komentar št. 4, se glasi:
“Mejo z Istro sta dva POLITIKA kr zakartala.”
O tem sem že tukaj pisala, bile SO modre besede dr. Franceta Bučarja.
Dobri komentarji, do sedaj jih je samo 20
Klikni še VIDEONOVECE desno zgoraj, dr. Bučar
Megaboy,
ja, dr. France Bučar je bil zraven v Demos-ovi vladi, pa še mnogo drugih uglednih ljudi je bilo tam, tudi dr. Spomenka Hribar, pa dr. Jože Pučnik, več ne bom naštevala. Kako so bili “odpikani”, je vsem dobro znano. Dr. Spomenka Hribar je pa še vedno na tapeti, ker J.J. vedno kritizirala. Tudi dr. Bučarja kritizirajo nekateri desničarji, ker jim ni po volji, kar jim pove. Tudi takrat, ga niso kaj dosti upoštevali.
Pa še eno nesrečo je imel pozneje, nekam čudno, nikoli raziskano?
Dobro tudi veš, da je DEMOS razpadel po dveh letih, ker niso bili složni. Bolje rečeno poslušni.:-) Zato so se razšli.
Kdo je imel takrat komando je vsem znano. Kdo je Peterleta odpikal tudi.
Kdo si prilašča osamosvojitev tudi. Janezek in Igorček sta imela takrat glavno besedo, tudi okrog meje, to je bilo že mnogokrat napisano, kako so se pomikali v notranjost, v škodo.
Mene ni bilo tam.:-)
Že sam si napisal, da je Demos takrat napravil veliko napak, da jih še mnogo vlad ne bo popravilo. Zelo se strinjam s teboj.
Poglej na temo “Izbrisani”, kaj si tam napisal 11.12.2008 09.49.
Če kaj napišeš čez Demos, ti njihovi privrženci takoj napišejo, da lahko zapustiš Slovenijo.
Prav Tebi je napisal desničar simpatizer demosa 11.12.2008 ob 10:31, da lahko zapustiš Slovenijo.
Sedaj krivijo še dr.J Drnovška, da bi moral on urediti “izbrisane”.
Hja, bognedaj, da bi takrat spremenili kakšen Zakon, ki je bil sprejet v Demosovi vladi, kje pa …. to se ni smelo!
Napake bomo občutili, jaz ne toliko, ker itak končujem …, ostali pa boste!
Že skrajni čas je, da tukaj končam, to mi je bilo že velikokrat napisano.:-) Kaj hočeš, prsti me zasrbijo in še kaj napišem.
Megaboy, Hvala, ker si me velikokrat v tem času branil, še pred večerom, ko sem se jaz pojavila tukaj.:-)
hahaha, zopet mal preveč o demosu, čakam. 🙂
L.p.
Megaboy,
ja, dr. France Bučar je bil zraven v Demos-ovi vladi, pa še mnogo drugih uglednih ljudi je bilo tam, tudi dr. Spomenka Hribar, pa dr. Jože Pučnik, več ne bom naštevala. Kako so bili “odpikani”, je vsem dobro znano. Dr. Spomenka Hribar je pa še vedno na tapeti, ker J.J. vedno kritizirala. Tudi dr. Bučarja kritizirajo nekateri desničarji, ker jim ni po volji, kar jim pove. Tudi takrat, ga niso kaj dosti upoštevali.
Pa še eno nesrečo je imel pozneje, nekam čudno, nikoli raziskano?
Dobro tudi veš, da je DEMOS razpadel po dveh letih, ker niso bili složni. Bolje rečeno poslušni.:-) Zato so se razšli.
Kdo je imel takrat komando je vsem znano. Kdo je Peterleta odpikal tudi.
Kdo si prilašča osamosvojitev tudi. Janezek in Igorček sta imela takrat glavno besedo, tudi okrog meje, to je bilo že mnogokrat napisano, kako so se pomikali v notranjost, v škodo.
Mene ni bilo tam.:-)
Že sam si napisal, da je Demos takrat napravil veliko napak, da jih še mnogo vlad ne bo popravilo. Zelo se strinjam s teboj.
Poglej na temo “Izbrisani”, kaj si tam napisal 11.12.2008 09.49.
Če kaj napišeš čez Demos, ti njihovi privrženci takoj napišejo, da lahko zapustiš Slovenijo.
Prav Tebi je napisal desničar simpatizer demosa 11.12.2008 ob 10:31, da lahko zapustiš Slovenijo.
Sedaj krivijo še dr.J Drnovška, da bi moral on urediti “izbrisane”.
Hja, bognedaj, da bi takrat spremenili kakšen Zakon, ki je bil sprejet v Demosovi vladi, kje pa …. to se ni smelo!
Napake bomo občutili, jaz ne toliko, ker itak končujem …, ostali pa boste!
Že skrajni čas je, da tukaj končam, to mi je bilo že velikokrat napisano.:-) Kaj hočeš, prsti me zasrbijo in še kaj napišem.
Megaboy, Hvala, ker si me velikokrat v tem času branil, še pred večerom, ko sem se jaz pojavila tukaj.:-)
hahaha, zopet mal preveč o demosu, čakam. 🙂
L.p.[/quote]
Če je po tvoje bogokletno spreminjati zakone sprejete v času DEMOS-a zakaj pa naj bi se sedaj tega le spremenilo? Daj prababi, saj ni treba napisati kaj takšnega samo za to, da bi nasprotovala oz. vzpodbujala napade nase.