Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Dr Lejkotova potrdila, da gre za izjemen virus, nekaj novega in da se s čim takim še niso srečali in se učijo.

Dr Lejkotova potrdila, da gre za izjemen virus, nekaj novega in da se s čim takim še niso srečali in se učijo.

Ravnokar je dr. Lejko iz infekcijske klinike na tiskovni konferenci dejala, da je infektologinja že vrsto let in da se s čim takšnim še niso srečali. Lahko bi napisal roman, zakaj sem jaz to vse predvidel že dva meseca nazaj in izpostavil mnenje in prepričanje Zdrava pamet človeka uči, da gre za zelo sofisticiran virus, ki je po mojem prepričanju zagotovo nastal v laboratoriju, tem ali onem, virus je ušel ali pa je bilo predvideno testiranje na ljudeh, pa ga niso uspeli zajeziti. Logika te uči, da v 2000 letih po kristusu ŠE NI BILO IZVEDENIH UKREPOV, KOT PRI TEM VIRUSU. V celotni človeški moderni zgodovini še ni bilo toliko in takšnih ukrepov. Pri katerem virusi so že vzpstavljali karantene celih držav, v svetovnem smislu,celih pokrajih, na stotine miljonov ljudi, pri katerem virusu so že špricali cela mesta, lokale, bolnice z tovornjaki razkužila opremljei delavci v kompletno zaščitno opremo kot v filmu IZBRUH, kdaj so že dvevno poročali o vseh paramertih, algoritmih in protokolih, okuženih ljudeh, stanju NAŠTEVAL BI LAHKO V NEDOGLED, OMENIM ŠE ENKRAT, ČE IMAŠ KAJ LASTNE PAMETI IN POVEŽEŠ VSE TE DOGODKE, POTEM VEŠ, DA GRE ZA STRAŠEN VIRUS, KI SE GA BOJIJO TUDI NAJVPLIVNEJŠI IN KI JE GOBALNA GROŽNJA CELOTNEMU ČLOVEŠTVU. Pri katerem virusu se zdraviš en mesec ali več kot pri tem, povejte mi enega. Virus je strašno nalezljiv, kot pišem že dva meseca, čeprav so nekateri strokovnjaki hoteli to zanikati, hoteli so nas nekateri dati v stalinovo železno zaveso brez informacij, pa so le spoznali, da to vodi v paniko in sedaj imamo poštene in pravilne informacije s strani države in stroke. Dr Lejotova je bia danes zelo obširna z informacijami in potrdila vse moje poprejšnje navedbe, da ta virus ni tako nedolžen, ko se mogoče je zdelo na prvi pogled, vsaj za laično javnost. SEVEDA VEDNO BODO DOLOČENE INFO, ki morajo biti skrite javnosti danes in v prihodnje. Kot velik poznavalec oblasti in medijev, mogoče pa od tam izhajam , temeljito vem, kaj pišem. Šel bom še dlje, kdo jamči, da si po tako zvani ozdravitvi res zdrav, da se bolezen ne bo ponovila, mogoče je ta info, kar nam ne želijo povedati, ničesar ne trdim, samo povem, ogoče še sami ne vedo, ali kot je dejala dr Lejkotova pošteno, učimo se tudi mi, ta virus je za nas nekaj povsem novega.

Še mladina je objavila pismo tistega italijanskega zdravnika, Dr. Daniele Macchini, ki kroži te dni po forumu:

https://www.mladina.si/196444/eden-za-drugim-prihajajo-na-urgenco-znaki-ki-jih-imajo-niso-v-nicemer-podobni-zapletom-gripe/?fbclid=IwAR3hRN9IbRbcvNkm5TBiEcmuXD1E58CM1xmWkAO74bvJm4XiZrogUts5Tio

In od zaprtih primerov v Italiji, rešenih.
61 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ozdraljvenih,…39 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za na drugem svetu.

Seveda je to prehitro sklepanje, ker se jih veliko še zdravi, ker je zdravljenje dolgotrajno….

Trenutno kaže 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtnost.

New Report

Close