Dr. Maja Androjna
Jaz sem od tajništva ZD Šiška prejel informacijo, da se dr. Androjna ne vrača v zdravstvene vode.
Zgoraj je bilo naštetih nekaj zdravnikov iz Medvod ipd, ki naj bi sprejemali nove paciente vendar podatki ne držijo več. Trenutno najbližje LJ sprejemajo v Kamniku in Polhovem Gradcu.
S strani ZZZS sem prejel odgovor, da v kratkem nimajo opcije nadomestit manjkajočih zdravnikov.
Vsi, ki hvalite dr. Androjno ste jo verjetno bolj malo potrebovali.Verjamem, da je bila odlična. Ko pa imaš resne zdr.težave in daljšo bolniško pa postane brezčuten zmaj. Namesto razumevanja in podpore pacienta, se poveže z ZZZS in ravna v škodo svojih pacientov. Takrat se pri njej konča vsa njena zdr. etika. Še veste ne,kaj vse vam piše v zdr.karton…
Vem da, 29.12.2021 ob 12:06
Morda kdo ve, kam je šla?
ZD Domžale – ne sprejema več novih…
.https://www.zd-domzale.si/ambulante-in-oddelki/zdravniki/androjna-maja
V ZD Šiška tudi na recepciji ne dela očitno nihče več. Pa dajte čim prej zapret to katastrofo od ustanove, ki jo funanciramo.
1x sem baterijo že izpraznil na sicer 4 leta starem telefonu. Napolnil in sedaj ponovno poslušam glasbo za pomiritev.
No po 10 min. se prijazna administratorka javi (očitno je nova, da ji še niso dopi… čakajoči pacienti).
Sem prijazen in strpen nazaj. Razložim, da je dr. Bizjak Osredkar nehala delat in da rabim pregled, ker me kuha visoka vročina, sumim na pljučnico, covid imam negativen.
Odgovor – ambulanta za akutne bolnike dela le ob pon, sre in pet. Danes je torek. Gospa opazi, da do pa jutri izjemoma odsotni.
Ker me je mama dokaj lepo vzojila, s prijaznostjo dosežem, da me veže v eno ambulanto, da povprašam pri njih. No sedaj zvoni že nadaljnih 10 min. Upam, a baterija zdrži…