Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DR. MARKO BITENC

DR. MARKO BITENC

Rada bi povedala, da je dr. Marko Bitenc najboljši zdravnik v tej naši lepi Sloveniji. Če ima kdo še kakšno lepo mnenje o njemu bom zelo vesela.

Moja mama ima enako mnenje :-).

Živi in pusti živeti

???

Za mene pa je dr. xxxxx yyyyyy najboljši zdravnik na tem preljubem svetu.

mene je vsekakor operiral, ampak moj dermatolog pravi, da bi me lahko tudi lepše zašil, glede na to da sem še mlada in zelo fejst za pogledat, tako pa me je brazgotina na vratu kar nekaj let kazila… zdaj se je že ‘povlekla’ nazaj, ni več tako vidna, ali pa sem se je jaz navadila… kaj vem.

sem mu pa hvaležna, da me je na hitro nateral na operacijo, nazadnje se je izkazalo, da je bil v gomolju že papilarni rak, ker sem leta odlašala z operacijo ščitnice.

Mojo najboljšo zdravnico smo pa, žal, pred nedavnim pokopali. Pogrešala jo bom!

Imam zelo podobne izkušnje. Lahko ga pohvalim, vendar je brazgotina zelo grda – ko sem jo primerjala z očetovo, se njegova skoraj ne vidi, moja je pa kar konkretna.
Sem se pa že navadila in se zaradi tega ne obremenjujem.

Zanimovo tole z brazgoinami. Moja mama ima 67 let in brazgotine se sploh ne vidi. Mogoče je odvisno od posameznika kako se brazgotine celijo.

Živi in pusti živeti

Pozdravljeni, naj vam tudi jaz povem , da je pred petimi leti mene uspešno operiral. Brazgotine niso nič vidne ,moraš dobro pogledat kje so rezi, kar se pa tiče prijaznosti pa je do sedaj nisem še nikjer doživela takšne kot pri njemu. Ko pridem k njemu na pregled se počutim kot prava pacientka, ki je deležna vse pozornosti.Res škoda ,da mu ni vsaj nekaj procentov zdravnikov podobnih. Moje mnenjeje da bi morali zdravniki malo več časa posvetit pacientom, ne da si samo številka. Še tole bi rada povedala ,da če bi vsi zdravniki pol toliko delali kot dela dr. MARKO BITENC, v našem zdravstvu nebi bilo nobenih čakalnih dob.Tako pa prideš v eno navadno ambulanto pa čakaš 5 ur, inpo petih urah si na vrsti, pa še to je včasih vprašljivo.On si zasluži v tej naši domovini, da bi tudi še kdo spregledal da je zaslužen za veliko življenj, pa bi ga moral predsednik države z kakšnim redom za zasluge odlikovat ,mamesto koga drugega ,ki ga je odlikoval .

imel izkušnje z njim vse drugo lahko povem samo pohvalim ne po neuspešni operaciji zelo nesramen in aroganten odnos da ne govorim da je po operaciji še slabše kot je bilo skratka samo štalo mi je naredu !!!!!!!!

mene je operiral dr bitenc na golniku ,takega sprejema in take prijaznosti od zdravniškega osebja še nisem doživela res vsaka jim čast ,prijaznost pa to te obrajtajo kot da si njihov ,nomstop okrog tebe ,pa še v slučaju da je kaj narobe ga lahko pokličeš na mobitel …res super

Ali je bil kdo pri njemu na operaciji krčnih žil?

Pozdravljeni,
Zaradi česa ste bili operirani fnt pri dr.Marku Bitencu?

Ali je kdo ki mu je delal gastroskopijo in kako je bilo.

operiral me je dr. Marko Bitenc rak v pluca, odstranjen zgornji rezenj 11 .05 2009 Sedaj odlicno s pocutim , vec kot dve leti ne hodim na preglede.
Za to se zahvalim dr. Marku Bitencu in njegovi ekipi .

A je bil kdo operiran pri dr. BITENCU za antirefluksno operacijo GERBA? Bi prosila kogarkoli za mnenja in izkusnje, saj imam hude tezave z gerbom in mi zdravila ne pomagajo… iti na operacijo ali ne? Sem zasledila da so te operacije bolj kot ne neuspesne in celo s hudimi posledicami…imam namrec biliarni gastritis in gerb zato mi zolcne kisline in prebavni encimi drazijo poziralnik…

Hvala za odgovor…

Imam karcinoid v desnem spidnjem režnju pluč. Zanima me, kako poteka operacija na kliniki na Golniku pri dr. Bitencu.

sam se operiral želodčno kilo pri temu smradu, lažnivcu, ,…. Markotu Bitencu govoril je  nekaj kako je operacija uspesna itd….. skratka obžalujem dan ko se bil pri njemu in vsak dan molim da se mu te moje muke povrnejo !!!! Vsem priporočam čim dlje stran od njega za ostale komentarje ki so pa tukaj napisani si je pa verjetno sam pisal saj ni ne prijazen, ne pošten predvem pa katastrofa od doktorja in človeka !!!!!

Pozdravlejni
Ker tudi sam čakam na operacijo kot ste jo imeli vas prosim  če mi lahko kaj več poveste lahko se tudi slišiva

Hvala za odgovor lp

Pozdravljeni,

sam sem bil operiran pri gospodu Bitencu, in ker se operacija ni izšla po pričakovanjih oz. se je zgodil najslabši možni izid operacije mi je gospod Bitenc obrnil hrbet, kljub temu da je videl mojo žalost in situacijo v kateri sem pristal mi ni pomagal, sicer mi je obljubil pomoč kolegov iz tujune, po tem je prekinil stike.

Toliko o najboljše zdravniku oz. kirurgu, srečno vsem z njim.

Lp

Odgovor na objavo uporabnika
fnt, 05.02.2024 ob 19:08

sam se operiral želodčno kilo pri temu smradu, lažnivcu, ,…. Markotu Bitencu govoril je  nekaj kako je operacija uspesna itd….. skratka obžalujem dan ko se bil pri njemu in vsak dan molim da se mu te moje muke povrnejo !!!! Vsem priporočam čim dlje stran od njega za ostale komentarje ki so pa tukaj napisani si je pa verjetno sam pisal saj ni ne prijazen, ne pošten predvem pa katastrofa od doktorja in človeka !!!!!

Zdravo,

leta 2012 sem imel pri g. Bitencu operacijo hiatalne hernije (nissen fundoplication), bilo mi je predstavljeno da je to rutinska operacija, zelo uspešna skratka, po operaciji sem takoj začutil da nekaj ni vredu, nisem mogel jesti niti piti, postopoma sem izgubil 28kg, po pregledu pri g. Bitencu me je ta urgentno napotil v klinučni center, češ da se je nekaj zakompliciralo, v glavnem ugotovili so da je vzrok mojih težav gastropareza, ki nastane ob poškodbi vagus živca, moje težave sedaj so huda napihnjenost po vsakem obroku, refluks, hude bolečine v grlu 24/7, in dan danes še iščem rešitev v tujini, upam da mi letos končno uspe, g. Bitenc mi je obljubil pomoč, žal je nisem bil nikoli deležen.

Če ima mogoče kdo od vas podoben primer in je uspel najti kakšno rešitev, dobro kliniko, dobrega kirurga v tujini, bi bil hvaležen za vsako informaciji.

Hvala

Srečno

klemenkarin@yahoo.com

New Report

Close