DR. MARKO BITENC
mene je vsekakor operiral, ampak moj dermatolog pravi, da bi me lahko tudi lepše zašil, glede na to da sem še mlada in zelo fejst za pogledat, tako pa me je brazgotina na vratu kar nekaj let kazila… zdaj se je že ‘povlekla’ nazaj, ni več tako vidna, ali pa sem se je jaz navadila… kaj vem.
sem mu pa hvaležna, da me je na hitro nateral na operacijo, nazadnje se je izkazalo, da je bil v gomolju že papilarni rak, ker sem leta odlašala z operacijo ščitnice.
Pozdravljeni, naj vam tudi jaz povem , da je pred petimi leti mene uspešno operiral. Brazgotine niso nič vidne ,moraš dobro pogledat kje so rezi, kar se pa tiče prijaznosti pa je do sedaj nisem še nikjer doživela takšne kot pri njemu. Ko pridem k njemu na pregled se počutim kot prava pacientka, ki je deležna vse pozornosti.Res škoda ,da mu ni vsaj nekaj procentov zdravnikov podobnih. Moje mnenjeje da bi morali zdravniki malo več časa posvetit pacientom, ne da si samo številka. Še tole bi rada povedala ,da če bi vsi zdravniki pol toliko delali kot dela dr. MARKO BITENC, v našem zdravstvu nebi bilo nobenih čakalnih dob.Tako pa prideš v eno navadno ambulanto pa čakaš 5 ur, inpo petih urah si na vrsti, pa še to je včasih vprašljivo.On si zasluži v tej naši domovini, da bi tudi še kdo spregledal da je zaslužen za veliko življenj, pa bi ga moral predsednik države z kakšnim redom za zasluge odlikovat ,mamesto koga drugega ,ki ga je odlikoval .
A je bil kdo operiran pri dr. BITENCU za antirefluksno operacijo GERBA? Bi prosila kogarkoli za mnenja in izkusnje, saj imam hude tezave z gerbom in mi zdravila ne pomagajo… iti na operacijo ali ne? Sem zasledila da so te operacije bolj kot ne neuspesne in celo s hudimi posledicami…imam namrec biliarni gastritis in gerb zato mi zolcne kisline in prebavni encimi drazijo poziralnik…
Hvala za odgovor…
sam se operiral želodčno kilo pri temu smradu, lažnivcu, ,…. Markotu Bitencu govoril je nekaj kako je operacija uspesna itd….. skratka obžalujem dan ko se bil pri njemu in vsak dan molim da se mu te moje muke povrnejo !!!! Vsem priporočam čim dlje stran od njega za ostale komentarje ki so pa tukaj napisani si je pa verjetno sam pisal saj ni ne prijazen, ne pošten predvem pa katastrofa od doktorja in človeka !!!!!
Pozdravljeni,
sam sem bil operiran pri gospodu Bitencu, in ker se operacija ni izšla po pričakovanjih oz. se je zgodil najslabši možni izid operacije mi je gospod Bitenc obrnil hrbet, kljub temu da je videl mojo žalost in situacijo v kateri sem pristal mi ni pomagal, sicer mi je obljubil pomoč kolegov iz tujune, po tem je prekinil stike.
Toliko o najboljše zdravniku oz. kirurgu, srečno vsem z njim.
Lp
fnt, 05.02.2024 ob 19:08
sam se operiral želodčno kilo pri temu smradu, lažnivcu, ,…. Markotu Bitencu govoril je nekaj kako je operacija uspesna itd….. skratka obžalujem dan ko se bil pri njemu in vsak dan molim da se mu te moje muke povrnejo !!!! Vsem priporočam čim dlje stran od njega za ostale komentarje ki so pa tukaj napisani si je pa verjetno sam pisal saj ni ne prijazen, ne pošten predvem pa katastrofa od doktorja in človeka !!!!!
Zdravo,
leta 2012 sem imel pri g. Bitencu operacijo hiatalne hernije (nissen fundoplication), bilo mi je predstavljeno da je to rutinska operacija, zelo uspešna skratka, po operaciji sem takoj začutil da nekaj ni vredu, nisem mogel jesti niti piti, postopoma sem izgubil 28kg, po pregledu pri g. Bitencu me je ta urgentno napotil v klinučni center, češ da se je nekaj zakompliciralo, v glavnem ugotovili so da je vzrok mojih težav gastropareza, ki nastane ob poškodbi vagus živca, moje težave sedaj so huda napihnjenost po vsakem obroku, refluks, hude bolečine v grlu 24/7, in dan danes še iščem rešitev v tujini, upam da mi letos končno uspe, g. Bitenc mi je obljubil pomoč, žal je nisem bil nikoli deležen.
Če ima mogoče kdo od vas podoben primer in je uspel najti kakšno rešitev, dobro kliniko, dobrega kirurga v tujini, bi bil hvaležen za vsako informaciji.
Hvala
Srečno