dr martens
V BTCju je bila še pred dvemi leti trgovina v isti hali, kot je Mango (mislim da Tangram ali nekaj podobnega). Pa v stari Ljubljani je bila ena trgovina, skoraj na koncu, na Levstikovem trgu (če greš iz centra mimo Mestne hiše in naprej do konca). Drugače sva bila pa midva z mojim dragim tudi vedno navdušenca nad temi čevlji. Jaz imam ene bulerje zdaj že 5 let, pa so še OK, nosim jih pa res le pozimi v snegu. Moj pa brez njih sploh ne more. :))) Se ravno ozira po ponovnem nakupu…
LP
Tudi jaz imam še dvoje bulerje izpred 5 let pa še sandale (ki so nažalost postali neuporabni zaradi neznosnega smradu po 5 minutah nošenja, mi je res hudo za njih). Bulerje tudi jaz še pozimi obujem, so prijetno topli in ne prepuščajo. Mogoče jih bo celo moj sin nosil čez 15 let.
Ker sem tudi jaz zadovoljno nosila Dr. Martins-ke, sem po dolgih letih iskanja te znamke v SLO skorajda obupala. Parv nikjer več jih niso imeli.
Nato pa sem jih ravno ta teden ugledala v trgovini Transporter v Cityparku (mislim pa, da imajo trgovino tudi v centru Lj in v Hali A v BTC), kjer so – kot je videti začeli s to znamko povsem na novo.
Zdaj imajo celo take simpatične bolj “štrapacne” balerinke.
svoji prvi punci sem kupovala otroške bullerčke in so se krasno obnesli – potem pa so prodajo ukinili. Če bi jih še prodajali, bi jih z veseljem kupila tudi za fantka. Prednosti: mehek podplat, mehko usnje in natančno, dovolj široko ukrojena steljka. To so bili edini otr. čeveljčki, ki so po mojih izkušnjah ostali popolnoma nedeformirani