Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dr. Praštalo

dr. Praštalo

Halo punce! V aprilu peljem hčerko k g. (dr?) Praštalo, pa me nekaj zanima. Terapija traja 4. dni – plačilo 30 €. o.k. razumem, ampak potem je pa rekel, da da vsak po svoji presoji. koliko bi to za vas bilo

Kdo je to in zakaj?

to je bioenergetik, ki ima ordinacijo v Bežigrajskem dvoru. kot sem že rekla, terapija 30 €, ampak ko sem če je to to, pa je rekel, da da vsak po svoji presoji oz. koliko cenim zdravje. ampak, če mi otroka ne pozdravi kaj naj..?

Moj mož je dal 50 evrov (vse skupaj, se pravi 30 plus 20). Ne se obremenjevat s tem.

Metuljčica najlepša hvala.

Jaz hodim k njemu. In terapija je zelo uspešna. Ista vprašanja sem imela tudi jaz na začetku.
Vprašaj se, koliko ti pomeni zdravje tvoje hčerke in vedela boš, koliko boš dala zadnji dan.

Kaj pa vse zdravi?Mene tudi zanima.

Pacienti ne vemo za bolezni drugih. Jaz lahko povem zase – imam golšo na ščitnici in sem bila tik pred operacijo, zdaj po enoletnem zdravljenju pa je skoraj popolnoma izginila.

Najboljše, da ga pokličeš in ti bo prijazno svetoval.

domnevam, da vse, če je bioenergetik. resnično ne vem. probala sem že toliko stvari za svojo hči, vsa priporočila od ust do ust, zdej grem pa kar na blef. mogoče bo pa to pomagalo.

Kakšno diagnozo pa ima?

sebe nima za bioenergetika, je samo prevodnik energije, ki jo prejema od nekje ali nekoga, njegove terapije so zelo uspešne in pomagajo na poti okrevanja, seveda pa ga je potrebno tudi poslušati in potegniti vse nasvete, ki ti jih med terapijo priporoča in najvažnejše je pozitivno mišljenje.

teh 30€ računa zgolj za stroške, ki jih ima z najemom prostora in za njih izda tudi račun, vse ostalo pa je odvisno od nas samih, torej naših možnosti in videla sem, da se je zadovolil, že samo z iskrenim HVALA.

zadnji dan, daš v kuverto, koliko pač lahko in jo postaviš ob odhodu na mizo, tako da nikoli ne ve koliko je nekdo dal, daš kolikor hočeš.

seveda pa ne smeš pričakovati, da bo že po prvih terapijah s tvojo hčerko bolje, lahko bo potrebovala več terapij, to ti bo pa itak sam povedal kako in kaj misli.

New Report

Close