Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Štolfa

Dr. Štolfa

Zanima me, če jo kdo pozna.
Nadomešča namreč mojo ginekologinjo, pa ne vem, če smem pripeljati, poleg moža, tudi 3.5 letnico na morfologijo. Se namreč zelo veseli sestrice in bi jo rada čim prej videla.

Hvala za pomoč!

Kolikor jaz vem je zelo prijazna.

To je moja ginekologinja- prava mama, res super ženska.

kakor jaz vem, je ona tudi otroska ginekologinja, torej ve kako z malimi otroci in mirno jo vzemita zraven!!

Poznamo, poznamo zelo dobro, toda nisem imela te sreče, da bi jo spoznala pri srečnem dogodku. NAdomeščala je mojo G in me vodila 3 mesece do splava in mi potem delala še abrazijo. Je zelo, zelo dobra G, zelo strokovna, pametna in zadevo obvlada do potankosti. Tudi, kot ženska se mi je zdela uredu, mogoče bi v določenih situacijah lahko pokazala malo več nežnosti, ampak, ker je bil zame to žalosten dogodek sem bila jaz verjetno preveč občutlijva:)

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Res je tudi otroška ginekologinja in res zna z njimi. Mi smo k njej peljali hčerko in smo bili zelo zadovoljni. Jaz bi rekla, da ne bo imela nič proti, če pelješ s seboj še hčerko.

jaz imam čudovite spomine nanjo. ko sem imela prometno nesrečo je bila dežurna na urgenci, ker sem ravno ta dan naredila test nosečnosti sem ji povedala, da sem noseča in se verjetno še nič ne vidi, ona pa hladno ” ja ja se vidi, dva boste imeli gospa” No pa jih imamo!

Izredno neprijazna ženska.
Zamudi 2 uri, nato pa še preden se slečem, mi reče, da za to, kar sem prišla ni upravičeno, da mi ona ne bo delala posega, ker gre zgolj za estetiko. Ko sem omenila, da me nekaj res moti na spolovilu (sploh ko kolesarim) in da ne gre za estetiko mi je rekla naj si kupim boljši sedež za kolo.
Se tolažim s tem, da je danes polna luna, ampak kakorkoli, izredno neprofesionalna in nesramna ženska. Močno upam,da jo ne srečam nikdar več

Izredno neprijazna ženska.
Zamudi 2 uri, nato pa še preden se slečem, mi reče, da za to, kar sem prišla ni upravičeno, da mi ona ne bo delala posega, ker gre zgolj za estetiko. Ko sem omenila, da me nekaj res moti na spolovilu (sploh ko kolesarim) in da ne gre za estetiko mi je rekla naj si kupim boljši sedež za kolo.
Se tolažim s tem, da je danes polna luna, ampak kakorkoli, izredno neprofesionalna in nesramna ženska. Močno upam,da jo ne srečam nikdar več

New Report

Close