Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr. Vinko Logaj

Dr. Vinko Logaj

Gledam tega zmuzlivca na Tarči.

Za Drnovškom najgrši moški Slovenije.

Me zanima, katera bi se polublala z njim?

Logaj ima zelo sexy glas in markantne poteze.
Imamo pa celo četo zelo nesimpatičnih politikov- Janša, Grims, Hojs, Mahnič, Zver, Tonin, Kangler,…

Drnovšek je za naštete grdavše maneken.

Niso na lepotnem tekmovanju in za njih je pomembno, da kaj dobrega naaredijo.

Ta clovek nas je v osnovni pretepal..

Ne morem verjet kam je prilezel..

Odgovor na objavo uporabnika
Ja…, 07.11.2024 ob 21:07

Ta clovek nas je v osnovni pretepal..

Ne morem verjet kam je prilezel..

Tudi jaz se čudim, kam vse taki ljudje prilezejo.

Iz ene skrajnosti v drugo. Iz trdo represivne v totalno permisivno vzgojo. Da se je tako hudo razpasla permisivna je kriva v preteklosti trda represivna. Obojni vzgoji pa sta za en drek, potrebno si bo izmisliti tretjo vzgojo, ki bosta vsebovali pozitivne ucinke permisivne in represivne vzgoje. Ce das otroku eno okoli uh, ker je naredil pi…. te danes takoj prijavijo, prej vcasih pa so jih udarjali s palico.

Pa kuga je s tem tipom? Pa kaj bluzi?! Pa to je nemogoče poslušat, nooo…!! Kje ta tip živi??

A bo odgovoril sploh ba kakšno konkretno vprašanje?

Lubi boh, kaj je to za en model…pa minister za šolstvo.

Daj, PM, kaj si to postavil?!

Sexy glas?

Tak glas imajo ponavadi verižni kadilci, torej norci.

Gledam Tarčo: ravnateljica v tem kricecem suknjiču … Tako se oglaša, da so pedagoški delavci strokovnjaki, in da jih je treba pustiti na miru in jim pustiti avtonomijo… Potem pa ženska izusti:”…pisal je oče, ki se je pritožil na oceno risbice svojih dveh otrokov…”

Oh ja draga ravnateljica, strokovna pedagoška delavka, slišim in vidim, da odlično obvladate stroko; slovenščino še posebej.

Kako je ni sram resno.

Anonimno399, 07.11.2024 ob 21:34

Gledam Tarčo: ravnateljica v tem kricecem suknjiču … Tako se oglaša, da so pedagoški delavci strokovnjaki, in da jih je treba pustiti na miru in jim pustiti avtonomijo… Potem pa ženska izusti:”…pisal je oče, ki se je pritožil na oceno risbice svojih dveh otrokov…”

Oh ja draga ravnateljica, strokovna pedagoška delavka, slišim in vidim, da odlično obvladate stroko; slovenščino še posebej.

Kako je ni sram resno.

Ti si zagotovo iz skupine staršev, ki pišejo takšne maile ravnateljem in učiteljem.

Vtikovanje v barvo oblačil in las ter norčevanje iz ene napačno sklanjane besede kaže na to, da zelo rad/rada ponižuješ ljudi.

Ta “otrokov” je tudi mene presenetilo.

Ta človek je učbeniški primer birokrata, tko po videzu, obleki, govorjenju in učinkovitosti. Direkt iz literature ven.

Drugač pa vse en sam jamr da se jim lub no. Jaz se morm tud marsičlesa naučit sproti v življenju da lahko funkcioniram, tko kot vsi normalni ljudje. Tole poslušat je res ena groza. Če še tolk nakladajo je iz povedanega razvidno, da je edina stvar ki jih res moti ….. plača.

Ima obrazne poteze hladnokrvnega morilca, gangsterja.

Učitli pogrešajo čase, ko so otroke ustrahovali in so jih otroci kao brezpogojno spoštovali. Danes pa jamrajo, ker si morjo spoštovanje zaslužit.

Anovizar, 07.11.2024 ob 21:52

Ti si zagotovo iz skupine staršev, ki pišejo takšne maile ravnateljem in učiteljem.

Vtikovanje v barvo oblačil in las ter norčevanje iz ene napačno sklanjane besede kaže na to, da zelo rad/rada ponižuješ ljudi.

Oprosti najbrž govoriš o sebi… Glede na tvoj zapis, ki napada mene z ne resničnimi obtožbami, si očitno ti ta, ki iščeš kreg.

Kot prvo barvo sem omenila, ker nisem gledala cele oddaje in ne vem kdo so bili drugi. Torej z namenom, da bi se osebo, o kateri govorim, prepoznalo.

Kot drugo barve las nikjer ne omenjam v zapisu, ti si to kar namislis, kot si ocitno namislis obtožbe. Naj ti razjasnim nimam otrok in sem nepristranska v tej stvari. Spet to si ti, ki haluciniras in napadas ljudi z namišljenimi obtožbami, brez dokazov.

Kot tretje pa  bistvo mojega zapisa: ko se neki strokovni delavec sklicuje na lastno stroko,  lastno visoko strokovnost, profesionalnost, in celo drugim očita, da se v to ne smejo vtikati, ker je on strokoven in ima znanje, potem najmanj kar pričakujem, da to znanje tudi izkazuje kot strokovnjak.

Tako da, kot pedagoski delavec strokovnjak, za katerega se predstavlja, si tega nikakor na javnem mediju ne bi smel nihce privoščiti in je vsaka kritika na mestu. Ker če takšnega sklanjanja uči otroke, potem oprostite, se straši z vso pravico oglasijo, da zahtevajo pravilno poučevanje.

Pa daj, ta otrokov, nima veze. Lahko, da je brala nepovezano, ker je morala izpuščati osebne podatke. Ker sicer je lepo govorila.

Kaj vam je? Kr neku se v eno besedo na oddaji v živo vtaknete.

Da ne govorim o tem, da sodite na podlagi barve suknjiča. Primitivno.

Anonimno292, 07.11.2024 ob 22:09

Oprosti najbrž govoriš o sebi… Glede na tvoj zapis, ki napada mene z ne resničnimi obtožbami, si očitno ti ta, ki iščeš kreg.

Kot prvo barvo sem omenila, ker nisem gledala cele oddaje in ne vem kdo so bili drugi. Torej z namenom, da bi se osebo, o kateri govorim, prepoznalo.

Kot drugo barve las nikjer ne omenjam v zapisu, ti si to kar namislis, kot si ocitno namislis obtožbe. Naj ti razjasnim nimam otrok in sem nepristranska v tej stvari. Spet to si ti, ki haluciniras in napadas ljudi z namišljenimi obtožbami, brez dokazov.

Kot tretje pa  bistvo mojega zapisa: ko se neki strokovni delavec sklicuje na lastno stroko,  lastno visoko strokovnost, profesionalnost, in celo drugim očita, da se v to ne smejo vtikati, ker je on strokoven in ima znanje, potem najmanj kar pričakujem, da to znanje tudi izkazuje kot strokovnjak.

Tako da, kot pedagoski delavec strokovnjak, za katerega se predstavlja, si tega nikakor na javnem mediju ne bi smel nihce privoščiti in je vsaka kritika na mestu. Ker če takšnega sklanjanja uči otroke, potem oprostite, se straši z vso pravico oglasijo, da zahtevajo pravilno poučevanje.

… se straši z vso pravico oglasijo, da zahtevajo pravilno poučevanje.

Mijav, a ti je nekdo stopil na rep?

Sploh nisi gledala cele oddaje, pa se oglašaš. Torej si sodila nekoga po videzu in eni narobe izrečeni besedi. To, da je gospa skoraj edina (poleg dveh učiteljev) nekaj pametnega povedala, ni pomembno. Pomembno je, da ima oblečen preveč vpadljiv suknjič in je eno besedo narobe sklanjala.

Ti si en primerek permisivno vzgojenega otroka, ki tako dalje vzgaja svoje/-ga otroka/-e.

Pravice, zahteve, vse mora biti po moje, vtaknem se v vse in vsakega …

Sva@ta, 07.11.2024 ob 22:43

… se straši z vso pravico oglasijo, da zahtevajo pravilno poučevanje.

Mijav, a ti je nekdo stopil na rep?

Sploh nisi gledala cele oddaje, pa se oglašaš. Torej si sodila nekoga po videzu in eni narobe izrečeni besedi. To, da je gospa skoraj edina (poleg dveh učiteljev) nekaj pametnega povedala, ni pomembno. Pomembno je, da ima oblečen preveč vpadljiv suknjič in je eno besedo narobe sklanjala.

Ti si en primerek permisivno vzgojenega otroka, ki tako dalje vzgaja svoje/-ga otroka/-e.

Pravice, zahteve, vse mora biti po moje, vtaknem se v vse in vsakega …

Zadnji stavek- poglej ga kdo se oglaša, ki se vtiskuje vame na osebni ravni

Nepismen pa si- nikjer nisem kritizirala ne njenega suknjiča, in ti pisaris da  se vtiskuje v barvo suknjiča… A vidiš bele miške tudi? Ker to je že prav bolno kar pustite, a tako kot mene napadas z lažnimi obtožbami, napadas tudi starša,  ki pride v šolo in pozdravi in ti si izmislis napad, na učitelja…

Poglej še v ogledalo v svojih zapisih.

Pošteno povejmo, če bi otrok v soli sklanjal dvojino dva otroka, rodilnik  dveh otrokov, bi dobil cvek… In ta ravnateljica bi ta cvek podprla, ker ni izkazal znanja- ko je bil ravno predmet govora ocena in pritožba nanjo… In povej s kakšno integriteto bi tak strokovni delavec zagovarjal cvek za nekaj, česar sam, kot strokovni delavec, ne zna… Pa so to osnovne stvari pri učiteljih kot strokovnjakih.

Pa ne zagovarjam nobene pesrmisivne vzgoje niti staršev, ki taksna grozljiva pismo pišejo,  samo poanto hočem povedati, da če nekdo hoče avtoriteto in strokovnost in spoštovanje te, potem jo mora sam izkazovati.

V tem šolstvu je pa marsikaj narobe tudi od sistema in učiteljev…. Npr. E asistenta si niso starši izmislili in ga zahtevali…to je stroka in sistem razvil, ne starši. To je za ukinit,ker jasno sporoča otroku,da se mu ne zaupa iz nobene strani-tako učitelja, kot starsa…tudi niso starši tisti, ki zahtevajo, da  se v soli podpisuje vse mogoče pa ne vem kakšna dovoljenja, da sme otrok prej v šolo, kdaj gre domov… Pa ne smejo biti sami doma, pa morajo biti v  tem in onem varstvu, tolk če že o permisivnosti… Mi smo bili pri sedmih sami doma, pri šestih sem sama šla iz šole domov takoj že drugi dan. Danes strokovnjaki pravijo, da je to prepovedano… Tolk o permisivnosti

Niso vse tudi ne samo starsi krivi, so tudi učitelji…  Da učitelj napiše v beležko obvestilo staršu vaš otrok se pa je obrnil nazaj med poukom parkrat… Ma daj bejz no: kaj smo v vrtcu takšno tožarjenja in kaj ti naj starš zato naredi, če ti sam kot učitelj glede tega brez tožarjenja staršu, ne znaš narediti reda. In potem hočejo avtoriteto, ko za vsako najmanjšo stvar pišejo domov namesto,da bi takoj naredili red brez tožarjenja vsake mini neumnosti staršem…

Sej tud mi smo bili navihani pa nismo samo tiho in nemo sedeli, pa je učitelj naredil red in ne tozaril vsake take stvari staršem.

Tako da so so stvari večplastne…

Pa preveč jih tudi zgolj in samo denar skrbi enako kot dohtarje, problemov kup, oni pa v prvi vrsti samo denar in denar bi.

To pa ni lep komentar …

Vtakniti se v oblačila in eno narobe povedano besedo …

Ampula55, 07.11.2024 ob 23:44

To pa ni lep komentar …

Vtakniti se v oblačila in eno narobe povedano besedo …

no, saj vem kdo si.. kaj kažeš s temi tvojimi komentarji pod več nicki… ? Pozitivnega zagotovo nič… Hočeš pokazat, da imaš mentalne težave?

Anonimno292, 07.11.2024 ob 23:47

no, saj vem kdo si.. kaj kažeš s temi tvojimi komentarji pod več nicki… ? Pozitivnega zagotovo nič… Hočeš pokazat, da imaš mentalne težave?

Kakšen komentar pod več nicki? Komentiral sem prvič.

Eh to je spet ta patron, ki v vsaki temi naklada da eden piše pod več nicki….

A misliš da na tem forumu sodelujeta samo dva človeka?????

Kar se Tarče tiče; razen ravnateljice, vsi za crknit dolgočasni. Sem pogrešala kakšno učiteljico/učitelja s kilometrino, ki bi povedala kaj je vse narobe v šolah.

Tako je123, 08.11.2024 ob 07:29

Eh to je spet ta patron, ki v vsaki temi naklada da eden piše pod več nicki….

A misliš da na tem forumu sodelujeta samo dva človeka?????

Kar se Tarče tiče; razen ravnateljice, vsi za crknit dolgočasni. Sem pogrešala kakšno učiteljico/učitelja s kilometrino, ki bi povedala kaj je vse narobe v šolah.

Ko je enkrat taka oseba na čelu šolstva je vsakemu, tudi idiotu jasno, da je z normalnim šolstvom NEPOVRATNO KONEC. Tu več ni rešitve….

Ta človek je bil xy let ravnatelj, potem 10 let na čelu zavoda za šolstvo in zdaj minister. V celi oddaji je večino kar je povedal bral iz nekih papirjev in ko so drugi govorili jih ni poslušal, ampak brskal po svojih papirjih.

Tisti ki misli da bo ta človek karkoli v šolstvu rešil se globoko moti. Kdor je tega človeka postavil na ta položaj..

In potem še zimzeleni Štrukel, ki se že 30 let svalka v tem sindikatu, poleg tega pa je v lastništvu marsikatere družbe in vprašanje kako hudo si res prizadeva za izboljšave šolstva. Ker če v vseh teh letih zadeve samo strmoglavljajo si tudi ti nekako kriv za to, ane?

Iste face ves čas, pa mislite da se bodo stvari spremenile? Ni šans.

New Report

Close