Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga gmajnica…za dni..ko me ni v tebi;))!

Draga gmajnica…za dni..ko me ni v tebi;))!

Draga gmajnica….tole vam zapojem..kratko in jedrnato..epilog pa je, da vas bom prekleto pogrešala..tko! Rad vas imam..poljub…

KAO TI
Parni valjak

Ti mi činiš krasne stvari,draga moja GMAJNICA, ti me činiš sretnim

I kada loše mi krene ti si tu, uuuuu, uvijek kraj mene.

Od kada su igre grube lijepo je znati
Da čovjek ima nekog kao ti na svojoj strani

Kao ti, kao ti, kao ti

Ti znaš da ja nisam od velikih riječi
Ono što osječam teško je reči, ipak želim da znaš, volim te

Kao ti…

Ja nisam od jučer

Imam dosta iza sebe

Al ni jedna od prije

Značila mi nije

Kao ti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

i ja nisam od juče..a nisam ni po župi priplivala.kaj zdej sonči..pa ja te ni ker kampelc razočaral tuki aaa? Ma dej k ni vredno..vsi so samo eni veliki ………..a še nisi tega vedla..aa?
Kam si se zapletla.nikar ne beži…..usekaj kontro….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Uh,kako me prsti srbijo!
Muca,kaj smo eni veliki?Me zanima…
Cmokija
Sp

Muca…moja…ni boga..ki bi mu dovolila me razočarati..hihiih..ne saj se hecam…ampak muca…dejstvo je…da se v poletju selim na morje..in zato vse te moje besede..ker mi je res tezko pri srcu…dol ni casa za net..tko…ampak saj se vmes vracam za par dni..in takrat spet kukam..kot soncek tam med oblaki,ihihhi…..muca uzivajmo!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

lepo, da se znaš zadržati.hihihihihi…ampak popraskaj si pa le prstke no;))..cmoka za lepo jutro..dragi prijatelj!

No , sončei jza slovesov ne maram….vedno mi je potem težko…..

Slovesi so zato,da so prihodi bolj veseli!
Sp

Sej ti bo Sebi ob strani stal

Sonček + Sebi = Zadovoljni Drimči

Sonči…..

Samo nedaj, nikada….
…da nam ljubav bude…navika! :)))))))))

Lepo se imej na južnih teritorijih…vdihuj ciprese in pinje in borovce…pij sonček in mu vračaj….Saško te bo tudi pogrešal. Cmok.

jaaap

enga butalskega petkovga cmoka:)
S.O.S.

je pa zato poli bob snidenju bolj luštno ne de

Drimčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I`ve just call to say I love you:)

SončeK, kam se boš skril :))

fajn mej na … veliki vodi pa .. glej da se vrneš in ja.. išči cyber cafetek ;)))

čau pa cmoko na cmoko :))

:)) ampak zakaj butalskega ;)))) to tko asociira na neki… smotanega no :))

seVeKomu cmoka ne da :))))

Drimči..ni to slovo..vsaj moje ne…ne..ni in pika..samo tko vas moram se malo cartat..za dni ko me ni tu…cmoka

sebi…ti si tko moj..moj..drimci pa tud..pika!!!

aha…ihihih

Saškič..ampak jaz pa bi uno o naviki…sem še vedno tko nagajivka..jao meni…te že greškam…cmoka!!

Janči…cmoka..in poročam iz cyber cofetka…ni hudič,ihhihi

to pa zmeraj

zmejnenu 🙂 in kdaj odpeketaš :)?

jutri…ooo10…;))

lepoooooooo

pa še res je. Kampa letiš na morje. Mi še nisi povedala

pppššššššš–to pa na mejlček..piš..pa dobiš…hihihi

ne morem. Imam službenga

New Report

Close