Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga klapa!

Draga klapa!

Lepo jutro…lep dan…pogrešam vas in rada vas imam!

Danes bom bolj malo tu, zato sem sedajle že tako pridna in vam puščam tule del sebe, del mene pa bo tam nekje v naravi…

Preživimo tale nedeljski dan v krogu tistih, ki jih imamo najraje, pomislimo tudi na tiste s katerimi bi bili radi, pa ne moremo,popestrimo si dan s kakšno nagajivostjo,crkljanjem, skratka naj nam bo tale dan pisan na kožo!

Uživajmo in pa-pa!

No pa brez poljubčka ne gre, zato še enega velikega cmoka vsakemu posebej…kam…..ja na lička seveda;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro, tudi tebi Sonček zlati! Danes zgleda da ne bo nič iz tebe, te tvoj prijatelj veter premaguje 100/uro :(((((((((
Kakorkoli, danes si potem odpočij…saj ti ne bomo zamerili, če en dan ne boš sijal…
Lepo nedeljo preživi pa sladkega cmokeca!

Jaz bi pa vseeno sončka rad božal,hočem reči on mene…
Sp

Hvala za lepe želje!! Jaz sem zopet šele vstal in sedaj bom ubogal SončKov nasvet in že letim ….na Ljubeljski prehod…
Pozdravljam vas vse!!!! Pa pogrešam vas tud!!!

ja, če si to želiš, moraš narediti nekaj, da se ti želja izpolni…samo od sebe se ne bo ;))

Poletka!
A zdaj pa že ti meni nasvete talaš!? Očitno si v dobri kondiciji!kar taka ostani,te imamo vsi rajši!
Sp
P.s.: Imaš pa prav!

Tak sem mi je zahotelo, da sem morala nekaj napisat 😉
V kondiciji pa res…saj ne hodim brezveze tečt vsaki dan ;)))

Sonči!Na koncu tega dneva ti lahko samo povem,da mi je samo vroč lonec pisal na kožo,ko sem ga neprevidno prijel:-( …..aha,pa tudi ena žabica mi je popestrila dan.katera pa tebe nič ne zanima!Oprosti!
Sp

Saj sem sonce in vse vidim in vem, si pozabil???;))!

Lepa ja ta tvoja žaba, zanimiva…uživajta!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close