Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga kletka!

Draga kletka!

Gremo vsi ven na sončka…naj nam paše in zadane…šibajmoooooo….kletka pa se bo sama čuvala,hihihi…no kdor pa le zaide semle…ga jaz poljubckam na lička…objemčkam…pa ga napodim hitro ven…na sončija;))!

Lep vikend…naj nam paše in zadane…življenje je lepo, če ga znamo živeti…tko in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tebi Sonči pa bi jaz dal zdaj ene gnojne vile…..pa marš v kurnik….spucat kurje drekce!
da te imam rad..pa itak že veš!
😉
Sp

KAM boš ti mene naganjala???

Ženska malo preveč si dovoliš, te bom prijavo društvo za zaščito moških!!!!! (pa ne da rabim jaz zaščito, jaz sam poskrbim za nadležne ženske)

;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Since…tebe bom pa nagnala…na kaksen okej piknik…saj ves, ti in jaz in se kaksen klopek in kosmatinec…pa rec, ce ti ne bo pasalo…ihihhi.
Kaj misliš name???Jaz nate zelo-zelo!
Cmoka…taka…taprava…da tudi dihat ne boš več mogel…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja…tamal problem…sončika je zelo pripravna…ampak verjetno bi vmes…še malo u tvojojojojojojojo rit te vile napičila, si jih prekleto potreben,hihihi, pa ne pozabi dragi kolega…rtm…pa-pa;))

Ta sonček se pa vedno poslavlja od mene…..in potem vsako jutro ponovno zasveti!
Neki bo narobe s fiziko!
RTI!!!!!!!!!!!!!!
😉
Sp

A greva babe fakat?!
tolk,da jim dava nekaj za mislit.
Ko dobijo tistih par centilitrov sperme …………….so bolj pametne!
Sam kaj,ko se grejo pol stuširat……in ostanejo še vedno……………………………………………….babe!
;-))))))))))))))))
Sp

New Report

Close