Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga kletka…za dni..ko me ni v tebi;))!

Draga kletka…za dni..ko me ni v tebi;))!

Draga kletka..tole vam zapojem..kratko in jedrnato..epilog pa je, da vas bom prekleto pogrešala..tko! Rad vas imam..poljub…

KAO TI
Parni valjak

Ti mi činiš krasne stvari,draga moja kletka ti me činiš sretnim

I kada loše mi krene ti si tu, uuuuu, uvijek kraj mene.

Od kada su igre grube lijepo je znati
Da čovjek ima nekog kao ti na svojoj strani

Kao ti, kao ti, kao ti

Ti znaš da ja nisam od velikih riječi
Ono što osječam teško je reči, ipak želim da znaš, volim te

Kao ti…

Ja nisam od jučer

Imam dosta iza sebe

Al ni jedna od prije

Značila mi nije

Kao ti…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hihihihihihi!
Dobro jutro Sunny!Feel good?
Cmoka!
Sp

zdaj bom pa morala začeti izdelovati album za vsa ta besedila…. imam dolgo lajtngo, pa si ne morem tolike količine naenkrat zapomniti….:-))

Nič, če ne bo drugače, te bom pa poklicala in bova obe tulili v telefon in se učili besedilo…..:-))) Prav?!

Yes..tralalalalalalala

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Za tebe uvijek..ja sam tu…ili tam…hiihih..cmoka…

Jooooj , kaj mi je bila tale zmeraj všeč !!!!

Sonči , si kot sonce posijala , si res znala :))))

Jaz sem tu…zate vedno sijem..tko da ves!!!

Hvala bogu … ker meni je za obupat !!!!
Tu na delovnem mestu me že od jutra posiljujejo … Z BENEŠKIMI FANTI , ajme :(((((

… čeprav trenutno ena prepeva — “rože , rože , ko boš prišel , zmeraj prinesi mi šopek rož , tudi tedaj , ko boš prišel po slovo … “

Glej jo ženšče,jutri gre pa že trenira arabščino!
😉
Sp

Ja dol je pa res hudic..ne vem na koncu niti kaj sem …”se spika..se spreha…se parlallka..kroejška”..in nazadnje celo kotalka,hiihhihihi
ma je lepo…za popizdit…

Da so pizde dol to vem,da je pa za popizdit…khm…bi blo treba razmislit?
😉
Sp

Aha…pa ne premišljuj predolgo…skoda..tvoje glavce, ta zgornjo in ta spodnjo;)) za to..cmoka,hihihi

Spodnjo sta dve poslali v karanteno,zato pa tolk bolj ta zgornja tolče!
Sp

New Report

Close