Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Draga vlada – zakaj ni karantene?

Draga vlada – zakaj ni karantene?

Budalo zapri ti raje lape…prej ki se vecina okuzi prej bo konc…vsi vedo da pri vsaj 85 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poteka vse bp,10 ima probleme 5 jih bo umrlo …z vasimi ukrepi pa bomo vsi crknili ekononmsko…se huje je ti da se je zdaj pokazalo kako eu nima niti triohtice solidarnosti..mvsak zgolj za svojo rit skrbi…majmuni hinavski

Budalo zapri ti raje lape…prej ki se vecina okuzi prej bo konc…vsi vedo da pri vsaj 85 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poteka vse bp,10 ima probleme 5 jih bo umrlo …z vasimi ukrepi pa bomo vsi crknili ekononmsko…se huje je ti da se je zdaj pokazalo kako eu nima niti triohtice solidarnosti..mvsak zgolj za svojo rit skrbi…majmuni hinavski
[/quote]

Te mi pa ti povej, kaj naj naredim v tem primeru. Zjutraj imam poln nos, malo me grlo boli pa glava. Naj grem v sluzbo ali ne? Bo mi zdravnik za to dal bolnisko?

Te mi pa ti povej, kaj naj naredim v tem primeru. Zjutraj imam poln nos, malo me grlo boli pa glava. Naj grem v sluzbo ali ne? Bo mi zdravnik za to dal bolnisko?
[/quote]
Povedal ti bom tako kot vsakemu ki je pred tem kasljal kihal in smrkal…pojdi domov bodi doma in odlezi..bolan vlovek ne more delati…vzami si dopust…pi.smo itak imate prevec dopusta…ce si zdrav pa delaj…kaj tu ni jasno?

Korona virus se iz Slovenije umika, saj ima zdaj premočnega nasprotnika, gospoda Janeza Janšo, ki mu je uspelo premagati komunizem. Okuženih več ne bo, bodo le še oboleli. Ti pa bodo tako ali drugače izolirani. Zato ne potrebujemo nobene karantene in lahko mirno dalje hodimo ustvarjat dobiček delodajalcem in dvigati BDP.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/jansa-kljucen-ukrep-je-samoizolacija/517187

[/quote]

zakaj pa bolniško, mar nimaš dopusta?
aja, tega šparaš, da boš šel lenarit v tijino in še kakšno novo bolezen prinesel v državo!!!

Toda Kručeva vlada bo zaprla mejo s Slovenijo in rekla, da smo otok gobavcev. Pa ne bodo rezultati ničemur koristili.

[/quote]

Kaj ima spomladanski prehlad veze s korono? Ce imas vrocino in se slabo pocutis ostani doma. Ce temu ni tako, te samo malo praska po grlu in mislis, da si lahko v sluzbi, pojdi v sluzbo. Saj ni raketna znanost in to se dogaja vecini vsako pomlad.

Torej so se šli Metliški upokojenci smučat v Italijo ali se niso šli? Pozor, upokojenci so najbolj ogrožena vrsta in tisti v domovih za stare so še najbolj ogroženi.

Če nam Kurc zapre meje, bomo imeli zgolj negativni dobiček. V primeru, da bodo iz Slovenije hodili okuženi ljudje v Avstrijo, bo pa zelo kmalu prišlo do zaprtja meje. Potem bomo imeli na meji zid.

Zaradi nizkih penzij, saj jim po plačilu oskrbe ostane samo še za tri kofete, brez mleka.

Če vlada ne bo ukrepala in zaprla podjetja in tovarne za določen čas, bodo ljudje okuženi in tudi bolni hodili na delo, saj se bojijo za izgubo službe, kakšne bodo pa posledice tega pa…

??? Ljudje so doma. Niso v službah, ampak so plačani za to, da so doma. Na tisoče in tisoče ljudi. Ne proizvajajo nič, plačani pa so. Seveda gre iz žepov vseh. Oni so veseli plačanega dopusta, jaz kot davkoplačevalka pa si vseeno želim, da so doma čim manj časa, ne čim več. Dlje se bo virus širil, dlje bo sedanje stanje trajalo, manj bo denarja, večja bo kriza, dlje se bomo pobirali. Ampak bognedaj zmotit tvojo komoditeto .
[/quote]

Nobenmu ni nič… Smrti kot za gripo, ljudje pa doma. Noben nič ne naredi, da bi bilo konec vsaj direktorji firm bi moral udariti po mizi in bit pametnejši od teh blesavih vladnih ukrepov.

https://www.youtube.com/watch?v=Ndndmb_BUUk
To bo Kurz naredil na Triglavu. Patrole bodo na celi severni strani Triglava in gorske straže Sebastiana Kurza bodo čuvale Avrstrijo.

ti bi zaprl podjetja in tovarne, da bi bili bifeji še bolj polni:-)))

Ne se hecat. Obstaja možnost, da se Sebastian Kurz dejansko odloči, da na mejo postavi vojsko. Kaj bo potem s Slovenijo?

Bo vlada končno izvedla splošno karanteno za nekaj časa zaprla vse podjetja, tovarne, gostilne, lokale, trgovske centre, trgovine…in imela odprto le trgovine za nujna živila in lekarne ali bo vlada raje, kot to štela mrtve…

Mrš u pm. Lahko k tebi pridem da te lepo masiram, da ne boš še poročila z virusom. Ti bom misli malo umiril.

En revež od vlade?? hahahahahahaha………….Zmagovalna! :)))

Tako je! Ljudje na mizernih placah nimamo socialnega zivljenja.

Mrš u pm. Lahko k tebi pridem da te lepo masiram, da ne boš še poročila z virusom. Ti bom misli malo umiril.
[/quote]

Tebe bo kmalu virus trofil! Ko boš na intenzivni ne boš več tako pogumen. Če takoj vlada vse zapre se lahko prepreči tisoče obolelih in mrtvih in miljarde izgub državi, ki bi nastale kasneje, vsako izgubljanje časa je sedaj še kako odvisno.

Kot vidiš bo vlada zavlačevala s tem zato,da bo potem lahko krivila bivšo vlado za razmere-

Nobenmu ni nič… Smrti kot za gripo, ljudje pa doma. Noben nič ne naredi, da bi bilo konec vsaj direktorji firm bi moral udariti po mizi in bit pametnejši od teh blesavih vladnih ukrepov.
[/quote]

Veš kaj. Poskušamo se ognit tejle situaciji: imaš mamo in očeta še živa, oba čez 70. Ker se enmu folku in tebi fučka za vse in bi se eni očitno čimprej vsi okužli, pride do kolapsa zdravstva. Oče in mati ti oba zbolita. Pelješ ju k zdravniku, pa ti rečejo, da je prostora samo še za enega. Ali pa da ju ne bodo zdravili, ker sta prestara, ker bodo vzeli enga 45 z več možnostmi preživetja. V roku dveh tednov oba umreta za pljučnico. A ti je zdaj kaj bolj jasno? Al ti je res čist vseeno za starejše in s kroničnimi boleznimi?

In kako bomo potem živeli, podjetja bodo propadla, služb ne bo, denarja tudi ne, vse več socialnih problemov, pocrkali bomo od lakote in drugih bolezni, ker ne bomo imeli denarja za zdravila.

zakaj pa bolniško, mar nimaš dopusta?
aja, tega šparaš, da boš šel lenarit v tijino in še kakšno novo bolezen prinesel v državo!!!
[/quote]

Delodajalec mi ne odobri dopusta.
Kaj pa sedaj?
Zdravnika ne dobim na telefon, da bi mi bolniško predpisal zaradi kašlja.
Vročine pa nimam da bi šel k dr fejkat.

In kako bomo potem živeli, podjetja bodo propadla, služb ne bo, denarja tudi ne, vse več socialnih problemov, pocrkali bomo od lakote in drugih bolezni, ker ne bomo imeli denarja za zdravila.
[/quote]

Se vas bo pač več ukvarjalo s stvarmi ki so res pomembnne, npr s proizvodnjo hrane…

New Report

Close