Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Draga žena in ostali.

Draga žena in ostali.

Upam, da si prebrala par spodnjih postov, ki so bili napisani z dušo, srcem, pametjo, resno, trezno.

Nikoli, res nikoli, nisem nobenega sodila po tem kar je napisal, ker eno je tisto, kar tukaj napišeš, drugo pa je tisto, kar v realnem življenju počneš. In eno je zafrkancija… taka dobra, ki prevladuje v naši kletki.

Tudi meni, kakor vsem ostalim, forum ni le za krajšanje časa in blebetanje nekam v maloro. Je veliko več. Iz njega pobiramo nauke za življenje, da lažje premagujemo vsakodnevne težave in težavice…. ali le zgolj črpamo energijo, ki jo potrebujemo za preživetje, da nismo le muhe enodnevnice, betežni in čemerni človečki, ki ne vemo kam bi se dali in kaj bi sami s sabo počeli.

Zaupam se vsem vam, da sem bila, dokler se nisem razživela na tem forumu eno tiho, otožno, včasih depresivno bitje, brez energije, ki se je balo vsega novega, kar bi mi lahko prišlo nasproti, sprememb, dogajanja…
Danes, osem mesecev kasneje, prekipevam od energije, srečna sem, da se ne da opisat. Ljubim vse ljudi tega sveta, ljubim življenje! Na forumu sem spoznala prečudovite ljudi, z normalnimi navadami in potrebami, z idejami, s smislom za humor… in še bi naštevala, brez pretiravanja. Srečna sem, da jih poznam, da sem v stiku z njimi. In par jih je postalo mojih naj prijateljev, boljših od tistih, s katerimi se vsakodnevno srečujem. Ni mi težko zaupati niti najbolj intimnih stvari, najbolj bedastih problemov, najbolj neumnih idej… nič! Ni me več strah pred ljudmi, ne jecljam več (toliko), ni mi nerodno pokati neumnosti, ni me bilo strah iti v svet, upala sem si po 13 letih dolgih las ostriči na kratko, si drznila dati tri obročke v uho, brez da bi postala huliganka, upam se postaviti šefom… upam si marsikaj….

Večkrat sem že rekla, da bom odšla…. pa nisem zmogla. Preveč hudo bi mi bilo. Ni mi škoda denarja za internet, za telefon, sms-je, ki mi lepšajo dneve. Neverjetno, kako lahko en lep sms človeku polepša dan.

In da…. predstavljam si, da naše govorice marsikateri zunanji obiskovalec ne razume. Ker ne čuti tako kot čutimo mi, ker ne rabi tega, kar si dajemo mi.

Se opravičujem za dolgovezenje, ampak hotela sem to povedat.

Jutri odhajam na morje…. upam, da se tacajt vsi scajtate!

Rada vas imam vse, pogrešala vas bom!

Čauči, od Helči

Lepo napisano helcek moj…uzivaj na morcku…jaz ga imam dovolj..je tko lepo doma…pa ritko posonci…haha..Lubcka draga moja…v mislih pa smo itak skupaj…pazi nase..uzivajta in papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hely.
Tako si napisala lepo in iz srca , da je bilo veselje prebrati.
Ja , tako je in tvoji naj-prijatelji in mi znanci prav gotovo delimo s tabo tvoj znova pridobljeni pogum in tvoje veselje naad življenjem.
Ja , mi tu znamo prebirati razpoloženja za besedami , čutimo zadovoljstvo za narečno napisanimi sporočili , ki jim ravno ta narečnost daje še večjo sporočilnost. Čutimo pogum za besedami , ki jih marsikdo označuje za nemarne , opolzke , kaj vem kaj …. ampak moraš imeti “jajca” , da javno vsem poveš ja , srečna sem , danes me razganja od življenja , danes se mi fuklja (hehe , Helenča ) ali pa danes sem na psu , imam probleme , moja punčka ima spet pogostejše napade , odkrili so mi eno vrsto kožnega raka – ampak , jebenti , v meni je dovolj moči , da grem dalje , da se oklenem življenja , da ga živim , pa naj bo že tako ali onako , moje je , eno je …

Evo , vsem vam in drugim , ki tole samo prebirajo , spet in še enkrat povem – odkar poznam forum , odkar poznam nekatere ljudi , do katerih me je ta forum pripeljal , se po treh letih mrcvarjenja same sebe spet lahko smejim – pravzaprav je tako že nekaj več kot eno leto. Govorim , izkašljam se , vse slabo , pa tudi kar je lepega lahko izrazim. In to je , kot vsi vemo , najboljša psihoterapija.
Blagor jim , ki lahko nekje zadaj vse te naše norčije (ali razočaranja in žalosti) samo prebirajo in jim gre vse tako po planih , da se lahko celo zgražajo ! Pa vsak večer naj zmolijo eno molitvico , da bi tako tudi ostalo, da bi forum kot izrazni strelovod potrebovali vedno le drugi .

Hely in vsi – lepo mi je z vami , ko mi pa ne bo več , bom v tišini zapustila prizorišče , hehe … ne , resno – bodite še naprej taki kot ste – sproščeni , veseli , odkriti do svojih prijateljev in vse to svoje notranje zadovoljstvo ponesite s sabo tudi svojim domačim !
In forum naj nam še naprej pomaga ohranjati duševno ravnovesje !

Ja , kar rada vas imam :)))

A. oz. Nikita

Danes se pa sam še podpisujem!
Helenča!lepo napisano!Da bodo nekateri vedeli,da nismo ena banda pokvarjena…al še kaj hujšga!
Lep dopust!
🙂

Oštja, banda…… hvala ku me zastwopiste…. jn me jemeste radi tako ku sem….

…… zgeblena, vesela, oštra, prsmuknjena, žalostna, razpizdljena, potrebna, hihitajoča….

…. hihi, rada vas imam…….. ker ste taki tudi vi……. hihi…..

lupčka vsem!

Original je najboljsi..in mi znamo bit to..no to smo in pika!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

no zdej šele sem prebral tvoje pisanje Hely in… gladko se podpišem pod vse… Lepo je poznati (pa čeprav večino samo virtualno) ljudi kot ste vi.

Hely, lepo mej na morju in upam da te ne bo preveč že zeblo 🙂 Čau!

ja, zato pa smo še skos skupaj.. čeprav sem jaz bolj na uni strani, vem da ste tukaj … prijatelji

SonceK, zivjo!!

Hvala Janči za dobre in tople želje …..

Zeblo upam, da me ne bo…. hihi….. bo pa že prej tebe…. tamgori…. no, tamgori….. ;))))

cmoka,
aja, pa mojga prjatla kej cmokni v mojem imenu, če ga kje vidiš zdej prihajat delat…. hihi……

nočko

Jest tud rabm eno cmoko!!!
Al pa ene lojtre…da en korc zamenjam gor v vrhu strehe..:-(((

ejga ejga… zarad enga korca ti pa že nau zamakau!

pejd rajš po lojtrci gor… pod ženino okence….

mogoče pa tudi danes kaj dobiš,
če jo tako razveseliš……
sam pazi da nauš u gartrože pau,
ko boš po lojtrah plezau! ;))))))

cmoko na cmoko jani;))

saj sem že repliciral..pa vseeno!
Ni bilo niti slučajno dolgovezno!!!!!
tvoje pisanje je bilo prodorno..v srce segajoče!
tistim,ki mislimo in razmišljamo.Pa čeprav tu na tem forumu en del vesoljne Slovenije zabavamo.
res vas je lepo imeti za PRIJATELJE!
Sp

New Report

Close