Drage Curaprox ščetke
Uporabljamo Curaprox ščetke za celo družino. Začeli smo na priporočilo ortodontke, ko je hči dobila aparat. Smo zelo zadovoljni z njimi, uporablja cela družina, od klasičnih ščetk do medzobnih. So pa precej drage. Tisti, ki uporabljate – kje kupujete, so jih kje da ceneje dobit? Včasih so bile v paketu 3 za 12eur, nazadnje že 16eur.
Vsaj tako dobre, če ne boljše od Curaprox, so TePe, tako navadne kot medzobne, nekaj pod €4 na kos so najmehkejše in imajo na koncu ščetine rahlo zožane, da lažje dosežejo prostor pod dlesnimi.
To zobarji priporočajo in v nasprotju s trditvami enih, za to ne dobivajo nobene provizije, zobarjem gre dobro, ne bojo se blamiral in ti za €0.50 provizije turil nek produkt.
Anonimno 8409, 13.06.2024 ob 15:11
Vsaj tako dobre, če ne boljše od Curaprox, so TePe, tako navadne kot medzobne, nekaj pod €4 na kos so najmehkejše in imajo na koncu ščetine rahlo zožane, da lažje dosežejo prostor pod dlesnimi.
To zobarji priporočajo in v nasprotju s trditvami enih, za to ne dobivajo nobene provizije, zobarjem gre dobro, ne bojo se blamiral in ti za €0.50 provizije turil nek produkt.
meni je bivši zobar rekel, da izbora zobne ščetke res nima nobene veze in ne igra čisto nobene vloge, dokler zobe ščetkaš redno in ščetke redno menjuješ. zdaj sem ga zamenjala, in je rekel podobno. nimamo vsi enako občutljivih dlesni, zato tudi ne moremo rečt, katera trdota je najboljša – nekateri si komot ščetkajo z bolj trdnimi ščetkami, nekateri rabijo najbolj mehke, ker imajo zelo občutljive dlesni. zato tudi obsjaja veliko vrst trdote.
hodi pa prijateljica k enemu privat, pa še kako zelo zagovarja neko znamko, ker le-to tudi tam prodaja. tudi dohtarji so prodane duše, to je dejstvo. enako je s farmacevtskimi izdelki.
jao360, 13.06.2024 ob 15:39
8409, ti pa res deluješ kot en naiven najstnik. Pa še kako marsikdo zaposlen v zdravstvu, sploh avtoritete v belih haljah, prodaja nekaj, kar ni nujno dobro ali boljše od nečesa drugega, ampak zgolj zato, ker ima od tega tudi sam profit. Farmacevtska združenja imajo močne lovke.
Tega ne zanikam, valjda da so prodane duše, dvomim samo, da se privat zobarji prodajo za pol evra od ščetke provizije. Ampak vse je mogoče.
Je pa ena gor dobro napisala, da niso isto trde ščetke za vsako dlesen, to zveni logično.
Dobre a drage, 13.06.2024 ob 15:02
Uporabljamo Curaprox ščetke za celo družino. Začeli smo na priporočilo ortodontke, ko je hči dobila aparat. Smo zelo zadovoljni z njimi, uporablja cela družina, od klasičnih ščetk do medzobnih. So pa precej drage. Tisti, ki uporabljate – kje kupujete, so jih kje da ceneje dobit? Včasih so bile v paketu 3 za 12eur, nazadnje že 16eur.
Firma , ki prodaja meglo. Verniki pa kupujejo, ker dobro reklamirajo.
anonimno8409, 13.06.2024 ob 15:48
Tega ne zanikam, valjda da so prodane duše, dvomim samo, da se privat zobarji prodajo za pol evra od ščetke provizije. Ampak vse je mogoče.
Je pa ena gor dobro napisala, da niso isto trde ščetke za vsako dlesen, to zveni logično.
8409, saj pa ne gre za pol evra. gre za firme, ki jim prodajo cel paket njihove ponudbe in zobar lahko zraven zasluži kar še eno minimalno plačo. moja sestrična je asistentka takemu zobarju in vidi, kako to gre. pa sploh ni treba, da zobar nekaj sili stranke v kake izdelke, dovolj je, da ima reklamne papirje, kak plakat, pa da na pregledu omeni, s kakšno ščetko (ne znamko) mora pacient zobe čistit. sublimalna sporočila delujejo. ogromno jih kupi že pri zobarju vse potrebno. in teh pripomočkov je ogromno.
nekaj mesecev nazaj je bil paket treh ceneje kot na primer v dm-u na notinu.
jaz curaprox ščetke uporabljam zato, ker so mi ljubše, so do dlesni bolj prijazne, vendar moraš drugače ščetkati kot s trdimi in si je zato morda z mehkimi lažje pridelati zobni kamen kot s trdimi. se pa strinjam, da so drage, jaz jo menjam vsak mesec. glede medzobnih ščetk curaprox pa vsaka ščetka pride z več rezervnimi nastavki, tako da jo lahko imaš za dlje. načeloma pa rabiš različne medzobne ščetke (različne debeline) za različne medzobne predele.