Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drage modne svetovalke, rabim pomoč

Drage modne svetovalke, rabim pomoč

Če mi kdo zna svetovat, bi vas prosila da mi pomaga. Kaj bi lahko obula in čez oblekla k tej oblekci? Grem na koncert, sicer bo v notranjih prostorih ampak bo pa mrzlo in deževno.

Prosim za pooomooooččččč,ker sama nimam prave ideje :-(((

[img]http://si.img.kominoi.net/images/item/900a7e79c5394d170b3a6764adadc763.jpg[/img]

tiste črne ali srebrne supergice, ki jih je ena že gor limala ;).. na tako športno obleko bi šle…

Grda obleka, raje bodi doma!

jaz bi škornje in plašč. Oz.kavbojke, bulerje in bomber jakno do pasu.

Tale obleka ni za nikamor, razen na Juventusovo tribuno.

Majke mi, jaz sem na brzino pogledala slikco in sem najprej mislila, da gre za kakšno zastavo…sicer mi je bilo čudno da je črno bela, ampak….res mi je delovala kot zastava.

Ja, si niti ne znam predstavljat, da bi tako obleko sploh nase dala. Kaj šele kaj za čez in za obut zraven.
Upam, da ima avtorica enih 16 let, v tem primeru bi tale obleka še nekako šla skoz …

drage modne poznavalke, takale original oblekca pride med 400-900 EUR
tale stane 600 EUR
[img]https://cdnb.lystit.com/200/250/tr/photos/51ca-2015/10/03/moschino-couture-red-short-dress-product-2-318429878-normal.jpeg[/img]

dvomim, da si jih 16letnice lahko masovno privoščijo za ogled fusbal tekem….
ne dvomim pa, da niso po vašem okusu

jaz bi kobinirala z usnjenim plaščem in škornji.

Debelejše (vsaj 50 denske) črne nogavice in črne salonarje. Čez pa težko kaj, razen plašča ali malo daljše jakne – v črnem. Ali je obleka debela?

Ne gre se za ceno, gre se za estetiko, stajling,…. če neka brandname cota stane jurja še ne pomeni, da je ulalalala!

Zaradi mene, če si zraven obuješ opanke ali pa cokle!

Če bi mi kdo poleg obleke dal še 400-600 evrov, bi jo mogoče kdaj oblekla. Za na sprehod v gmajno.
Ne bi pa plačala niti evra za takole, kaj šele 400-600 …

Nič, ker to je obleka za doma za pucanje.

Meni je obleka zelo všeč! Jaz bi obula črne škorrnje in usnjeno črno jakno ali črn plašč.

Ne morem pa verjeti, kakšni odgovori. Pa vi dejansko sploh ne odgovarjate na vprašanje, ampak samo kritizirate! Ljudje, kaj je z vami?!

Ne vem sicer, kakšen koncert. Niso usnjeni škornji in usnjen jopič look za vsak koncert. Možno je črne usnjene škornje in široko daljšo temno jopico, če se ti zdi, da ti bo hladno samo v obleki med koncertom, valjda pa črn plašč če je tako hladno, ampak menda ne boš noter v plašču sedela. Vsekakor pa bodo absolutno šle zraven in zelo stajliš bele adidas superge, če je take vrste koncert, da to prenese.
Saj meni obleka tudi ni všeč, ampak to ni važno. Vprašanje je, kaj zraven kombinirat, ne a je nam všeč.

jaz bi crne skornje in na vrh bi oblekla dolgo temno bundo. Pri lepsem vremenu pa superge in crno usnjeno jakno ali skornji in usnjena jakna.

Meni je oblekca lepa, za na koncert bo celo zelo ok 😉 Glede na to koliko bo v hali mrzlo oz toplo lahko pod bundo obleces se eno tanko bundico ali das dve jakni, da eno sleces in eno pustis obleceno.

New Report

Close