DRAGE MOJE…BOMO PREŽIVELE VEČER MED NAJLEPŠIMI MOŠKIMI NA SVETU???? GREMO!!!
Nič pisat saj vse vem…tako bo lepo kot zadnjič…že hitim…čutiš?!
Ampak se smejim…ker bodo tvoje oči zopet iskale…dokler ne bodo našle…cmoka!
Evo odhajam in se vrnem koliko časa rabiva…no “kasno” se vrnem kot pravi naš Razbojniček, pa-pa
hmmmmmmmmmmmmmm
kaj nisem jaz dovolj…………smrk……….
ti pobec ti pobec..tale muca je pa zame rezervirana…pa brez zamere…lahko ji mal pihaš na dušico ampak paziiiiiiiiiiiii……..
mam tle ene par frendov, mi bodo pomagali da ti potem ne bodo hodile traparije na pamet….
pa lepo pozdravljen v naši skupini
lp
hihihi
si smi vedno bolj všeč…
vidim PRAVI ZA NAŠO DRUŽBICO PRAVIH DECOV……….
veš tuki so babnce bolj zahtevne in prebrisane kot pa one devičke tam gori…jih ne moreš kar tako nabrisati na kakšno fintico…in mMISLIM DA SI TI TAKEGA KOVA, KI POVSEM PAŠE NAM STARIM NA TEM FORUMU…..
samo da ne boš potem še ti ves trd domov odhajal one prefriganke pa k svojim lubčkom vse voljne in mokre………..no pa boš že ugotovil, kaj ti hočem povedati…..
PA PRIDEN IN MAČO BODI
LP
Razo!kar je res je res!Ne morem izdati vira informacije,samo potrjeno: Midva sva jih do mokrega stanja pripravila,pol se mi pa čez nekaj časa hvali,kako dober seks je(so) imela(e) po tem…@!#$ pa tak život!Za druge lenuhe pi*ke dražit!to znam tud jaz!V ogreto in toplo pojstlo uleč se in dobit vse servirano!midva sva kot hotelska uslužbenca.vse popedenaš.v sobi pa en drug opravi tisto,kar si ti od zjutraj s trudom ustvarjal!
fak,morava midva taktiko spremenit Razo,se ti ne zdi?
Sp