Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi Ježek !

Dragi Ježek !

Prav ta trenutek sem pokukal sem gor, da vidim kaj so kej klatili na dan današnji…pač, sem v nočni, pa do zdej ni bilo ravno miru in prilike.

Pa ugledam tvoj post.

Moram reči, da sem imel tekom noči namen ti napisat nekaj nazaj v tvojo temo, ki sem jo videl, pa do sedaj ni bilo priložnosti…no bom pa kar tu za oboje.

Vesel sem, da si vesel za kartico, z nemalo nostalgije in lepih spominov sem ti jo poslal. Pač…nekaterih nickov oziroma če sem natančnejši…LJUDI…ki so za njimi pač ne pozabiš kar tako, ker so ti mogoče dali…nudili…nekaj več kot le čvek naš vsakdanji.
Pa saj ne, da ni lepo čvekat in se zajebavat, ampak..ti Ježek si znal ob pravih trenutkih povedat prave stvari.
In to za vsakogar.
In pošteno.
Jaz ne bom nikoli pozabil, ko si bil prvi ki se je upal povzdignit glas nad našega spletnega stvarnika in očeta Primoža….in to ne kar tako.
Natrosil si mu dve tipkane strani argumentov.
Kot si jih natrosil meni, ko sem jaz malo čez mero dobrega okusa sesuval Primoža…jejdata jedata kaj je ta mož vse poslušal, mimogrede :)))))

Ti Ježek si bil naš Rudolf Maister in kralj Matjaž obenem.
Vsekakor te pa razumem v vsem, kar si želel napisat v tvoji temi.
Ali če sem natančnejši…spoštujem te v tvojih odločitvah.
Te so vedno bile in naj bodo stvar vsakega izmed nas.
So obdobja ko bi bil tu rad in so taka ko ti nikakor ne “sede”.

Tisti stavki….ki si me citiral…še vedno se popolnoma enako počutim pri tem.

Res pa je, da sem bil zdajšnje dni res razsut in v veliki stiski…časovni…zato ni bilo časa za kukat sem.
Ja…za Strunjan in hiško tam nekje se verjetno strinjava, vendar je tudi z mano podobno. Z mezdo se pririnem do pol meseca, al pa pokrijem kej za nazaj ipd…tako da nimam ravno realnih ambicij, samo…imam pa sanje in že sanjat je lepo in tem se ne odpovem. In kaj pa vem.

Mogoče bo pa ozonska luknja stopila malo ledu na tečajih in bo morje seglo
do Pivke :)))))))))))))))))))
Sploh je pa s ptički in gnezdi vedno tako….zdej bi prodal vse in se preselil dol, a kaj, ko moji otroci niso samo moji otroci ampak so mi samo posojeni.
In nimam pravice jih delat sebi enake ampak sem dolžan jih vspodbujat ,mislit s svojo glavo.
Kar pa ne bi bil ravno zgled….vzeti jim dom, prijatelje in stare starše ki jih neizmerno ljubijo…samo zato, da bom jaz zrl v morje.
Pol Pivke pa pač ne bom selil v Strunjan.

Sem pa ja…slišal za tisto nesrečno nosečnico in se zgrozil.
Dan prej sem se tam sprehajal z Rokom pod roko in stal pri Strunjanskem križu in dejansko razmišljal….mater…a se nikoli ne udre?

Spraševal si me še po Lisički tički, hehe…
Tako je to….

Ima isti problem kot jaz.
Zdej ti oglasi po radiu in tv za poklicno vojsko….so full omamni.
Kariera, napredovanje, izobraževanje, dodatno pokolninsko, nezgodno, avto, pc, mobi, vse to dobite pri SLO NATO.
AMPAK:….če ste stari do 25 let.
Tu pa zajebeva oba, smrk smrk.

Sicer pa mislim, da se je res malo bolj vrgla v konjenico…nabavla je eno hudo kobilo po imenu Channel nr.5 (Niki popravi me če grešim)….spremenila nick v Nikita in po tem jo boš spoznal.

Sicer pa…tale naša gmajnica je dobila konkurenco v še enem forumu tik pod nami, ki nosi naziv res totalno brez veze. Ljubkovalno ga pa kličemo kletka. In s kletkarji ….primorskim delom smo se že tudi dobili na pijački enkat tam gor ob Soči in povem ti, da bi bili tudi oni po tvojem okusu.
Ne vem edino kdo je bolj fuknjen. Mi ali oni :)))))))))))))))

Sicer pa jaz včasih izbacim kak predlog o združitvih teh dveh forumov…v stilu novodobnega kapitalizma, pa me preslišijo.
Sem še preveč vizijonarski najbrž, hehehe…

Ježek, dosti bo za nocoj…..tadrugim se bo itak sfuzlalo to brat, srčno upam, da od kje ne prileti Štumf in mi napiše “Ti si totalno fuknjen, jajajaja”

Srčno upam, da ti zdravje služi, kot tudi upam, da bova z refoškom nazdravila kaj prej….preden se preseliva na stara leta na obalo.

Bodi srečen Ježek.

Silvo.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ne glede na to, da je celoten post namenjen
Ježku, dragi Silvo, nekako ne morem mimo, da
bi ne dodala svoje pikice in premaknila eno vejico….

Da, nostalgija po času, ko se je naš Ježek tako
dobro “prenašal z nami sem in tja” je tako močna,
da kdaj pa kdaj človeku ne da miru in se sprašuje,
kje so tisti “znani obrazi”, ki smo si jih ob “znanih
nickih” naslikali in jih zdaj pogrešamo.

Tudi jaz spoštujem odločitev slehernega, ki si je
dejal, da pač ne gre več, iz takega ali drugačnega
razloga, da se ne more več javljati, ali pa celo, da se
ne želi več, za kar gotovo sam najbolje ve vse, kar
ga je do tega pripeljalo. Ničkolikokrat sem se o tem
tudi sama že spraševala, če se prav spominjaš, Saško,
si mi odgovarjal prav tako poglobljeno in tako resno,
kot si se zdaj javil Ježku in vse tvoje pisanje sem vzela
na znanej in se me je globoko dojelo. In danes ? Da,
nekdo mi je zapisal, da bi kar zavpil od žalosti, od neizjokane
bolečine, ko uzre znani nick, ki se pojavi, pa izgine !!! Da
bi ga kar glasno poklical nazaj, ko bi lahko: “Ježek, ostani tu,
ne odhajaja, nikar, tu bodi, ne odidi spet ….!!!”

Tudi jaz bi kdaj pa kdaj kar zavpila… tebi Saško !!
A mi vsakokrat pride na misel vse to, kar si mi že enkrat
povedal, zapisal in …. ostanem tiho in nemo tu zadaj ….
in napišem spet kakšno neumnost in … čas gre naprej …
in z njim mi, Tjavendanovci, rahlo starejši in … rahlo
spremenjeni !!!

Lep dan vsem skupaj in … Silvo …. še vedno preberem
vse, kar napiše Saško, Čjšpo, Mohamed Al’Zair ……. in kaj
vem, koliko jih je še bilo, da, še vedno …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči..ma spet si lepo napisala…res te rada berem…poljubcek..za lep…dan.lepsas mi dan…misli-besede..ki jih pises…mi krasijo moje sonce v kuhinji…ma ne vem…znam te brati..res, da redko kaj dodajam k tvojem napisanem..ampak vedi, da to ne pomeni, da te ne berem…tko.moja..moja!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ma ne vem..al sem prevec nezna v temle jutru, da me vse te besede tko ganejo..ali pa sem le taka kot sem…kakorkoli ze…Sasko..Jezek..ma gmajnica…kako je lepo, da se imamo.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Moj odgovor zate se skriva na temi “Mi ljudje smo kot morje “.

Same lepe dni !
lisička alias Nikita

********++++++++++§§§§§§§§§*+*+* upam da se jih se spominjaš,še nakravžljala sem jih specialno zate…….lupčka!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

res je čas dopustov in… malo manj .. tudi časa za forum, vendar.. evo.. tko kot bi rekla SeVekdO a ne :)))… prletim ku sneta skira, vse pocmakam in bejžim naprej :)))

sej bo boljš.. s časom, do takrat pa vsem cmoke.. tud Saškotu :))) pa sebatu… pa se beremo 🙂

Čau!!

Veš sem prav vesel, da si to napisala, ker si opazila nekaj podobnega kot sem sam…s tem postom Ježku.

Da nam dostikrat manjka tudi resnih in pametnih odgovorov in postov in komunikacij tukaj gor. In sem bil tudi zato vesel Ježka, da se je oglasil.
Ježek je res imel občutek za to in res ga iskreno pogrešam tu.

In pogrešam vse nas iz tistega časa, tudi sebe, iskreno povem.
Ampak nabrž so nekatere stvari neponovljive.

Kot je neponovljivo prijateljstvo med Katancem in Zahotom in igranje Slovenije na svetovnem prvenstvu, tako so bojda neponovljivi tisti posti in teme iz prvih dni tjavendana in srednjh let in tiste čarobne kemije med nami.

Ampak nabrž je tako, da čas vse da in vse vzame in ostanejo nam spomini.
Pa smo lahko vseeno srečni, ker…Zaho in Katanec ne bosta nikoli več prijatelja, mi pa to lahko ostanemo za vedno.
In čeprav je med nami zdej več zajebancije in zafrkantskih postov in tem…jaz ne bom NIKOLI pozabil tvojega pisanja Mariči zlata….v tistih začetkih…ko smo te kar požirali in požirali in bili vsi zaljubljeni v tvoje pisanje v tistih temah po 200 postov, Moški, Ženske, Oči zrcalo duše ipd…

In tista Mariči si še vedno ti…Marija.
In še vedno te imam enako rad kot takrat.

Razlika je le ta, da si tu, med nami, berljiva vsak dan, ježek je bil pa dolgo pogrešan, zato sem se mu malo bolj posvetil.

Marija….tvoj Sašk se ne bo NIKOLI drugače počutil, veš !!!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Takole bi rekla:
ne poznam Ježka, poznam pa Saškota… in to kar je napisal je zares ganljivo lepo, seže do srca……… in si zato predstavljam, da je tudi Ježek ena izjemna oseba.

Ježek, kdorkoli že si in kjerkoli že si: SREČNO!

Ena iz taspodnje kletke…

cmoka

Meni draga nočna gosta:)

S. je letošnji dopust uživala s polnimi pljuči
in srčno upa da bo mali-Veliki podmladek, še
vsaj drugo leto želel na skupni dopust….. Ptiček
bo kmalu zapustil gnezdo, 1x,2x se človek obrne ne de..
naaa, da ne bom sentiš postala…, je že prav da je tako.

In sem tam v jutranjem in večernem miru ob morju (ma ima morčk čisto
svojo pesem ne de)
imela čas za “butalsko letno bilanco-spucat dušo in telo ne de”

Morje ima čisto svojstven čar, pa vendar živeti ob morju
ziher ni zmeri mačji kašelj.

Z leti in z izgubami ljubljenih se človek spremeni,
počasi postaja škratu čisto vseeno kje prebiva, da je
le tam kjer je njegovo srce, dom naredijo ljudje ki se imajo radi.

Pa ne da si škrat ne bi želel živeti v kakšnem rajskem kotu,ker on prestolnice vsaj na starost ne bi glih gledal,
a je pač
tako da vsega ne moremo imeti, ni pa rečeno da nekoč tudi ne rata kaj v tej smeri…

Kakorkoli bo že, glavno da BO!

Pacmakam!

New Report

Close