Dragi moji…
… in tako je končno prišel petek. Za nekatere od nas zadnji delovni dan v tem mesecu.
Pogrešam Maričin uvodnik, ki me vsakič popestri jutro in spomni na že davno pozabljene stvari.
Naj vam bo ta dan poln dogodivščin, dobrega razpoloženja in toplega sončka.
In za vraga: dajte se zbudit in kaj napišite!!!!
Lili
Saj smo zbujeni. Na Mariči pa sem huda končno tudi jaz. Njen uvodnik manjka, in bom nanjo držala mulo, dokler ga ne napiše !! Tolko časa ji ne mjavknem na njen post !!! Matr! Bo red, al ga ne bo !
Lili, vem, da te že prav hudo nese v Rovinj ! Yess ! Naj ti bo lepo, bodi pridna, nič ne sitnari, obnašaj se kulturno, da me ne bo sram, ne kuhaj mule, bodi vljudna in prijazna, duhovita in zvečer tam v svetilniku ” temeljita ” uh, hudiča, kako zna bit tam lepo….
Na koncu, pripisi danes le se tu in tam kak post, jaz te čaka, do 5.05. in aja, hočem in zahtevam svojo RIBO !!!
cmoka, zajček
Zdravo Lili in ostali,
do mojega dopusta so še štirje dnevi, bo treba nekak zdržat še v ponedeljek.
Jutri bo tako dež in ti ne bom nič fouš ker greš na morje. Sem pogledal na netu ta tvoj svetilnik.Zgleda kar fino, ampak so same skale, tko da ne bi bilo za našo tamalo.
Lep dan želim in nič kreganja.
Mišon
Hja..dol je dobra klima za bebike..hihihi bo babica ujčkala..k so pa taki corteki mičkeni luštkani..joj človk bi jih kar popapal..
A veš babice se pa ob vnučkih takih cukrčkih še bolj pomladijo,še bolj mladostno izgledajo.Sej itak to vsaka babi ve a ne?Tista ki ne je pa itak za luno!!!
Da o mamicah ljubečih sploh ne govorim…aja bom džala pesti..glej da se vrneta “z dalmatinčkom malim”!!!!!!!!!!!