dragi moji :)
očitno ste takrat … ko mi je bilo fuuuuul hudo in ko nisem vedla kako se bo vse skupaj z mojim malim miškom končalo … no … da ste takrat res ful hudo stiskali pesti za naju !!
dans smo bili na pregledu in zgleda da je z mojim Tinetom vse OK … da je zdrav in brez vseh posledic moje okužbe 🙂
kar polubčkala bi vas vse po vrsti !!!!!
in Marija … spodaj pišeš o pomenu imen 🙂 … men je fuuuul pomemben pomen .. in ko sem tko iskala ime za mojga fantka … nobeno ni bilo dost dobro za njega 🙂 in potem sem našla ime … ki pomeni močan in pa zdrav :))) … Valentin 🙂 pa mi ni bil glih kej preveč všeč in tko sem se odločila … da bo pa Tine 🙂
lep vikend!!!!!
B.
Zelo vesel ob temu, zelo. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sicer pa ime da karakter po moje…
Naš Jakec je tak mili, otožen in nežen….sicer izvora imena ne vem…Rok pa pomeni kričati in rjoveti.
In definitivno to počne najbolj odločno in najbolj naglas.
Ta sploh ni tehtnica, odločitev pade v trenutku, nemilostna in dokončna, ostali običano ali zbežimo, ali pokleknemo
:))))))
Draga moja fanta. Pri nas tudi očitno ne znamo delat pridnih punčk, ker je naš prvi strašen “demolition man” + z raketo v riti, ker ga za 15 sekund ustavi le reklama v kateri nastopajo mravljice s pomarančami :))).
Tko da se ne bi glih javila za kakšno prostovoljstvo 🙂 Ne upam :)))