Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji…

Dragi moji…

Tu sem še ta teden…potem pa grem kam drugam,hihiih…gre ena pesem…ampak jaz odhajam na morje…greste z menoj,hiihhi…no hotela sem povedati, da me izkoristite še ta teden…ker bo potem dolgčas po meni, po vas…po vsem…hihihi

Lepo jutro, lep dan, cudovit teden…naj nam pase in zadane, naj bo nagajiv, potreben, strasten…ma naj nam bo pisan na kožo…jao meni…jao nam…ihihih;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonček………kam greš? Na morje mislim……….Jaz bi tudi šla s tabo:)))))

Ajde pa dajmo si zapet…..”Punca pejt, na morje z mano….” la, la, la..

Zvezdi.
Če prav pomislim je moja Soča najlepše morje….sam “naravnih lepot” ni v takem obilju,kot tam doli.
;-))
Sam ljudje vedno bolj opažajo,da je to tudi ta prava stvar in nas je dol vedno več…tko,da je včasih že dober punkt najt.
Sp

Sonči … pa kolko časa misliš bit na morju? :(((( … Kar tako … meni nič, tebi nič … greš? …

Neč … najbolje, da skovaš kaki cyber caffe dol … pa se tu pa tam oglasiš … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Nič ne rečem, tudi Soča je lepa……..ampak malo mrzla……..brrrrrrrr…

Saj potem pridejo pa naravne lepote do izraza!
;-))))))))))))))))
Sp

??? Moške naravne lepote?

Ravno nasprotno!
Moške se skrijejo(podvozje pač mraz potegne navzgor;-))),ženske pa izstopijo :-))))))))))))))))))))))
Sp

He, he, he……..To že………..ampak če imaš kakšno fajn babo zraven:))) se pokažejo tudi moške naravne lepote:))))))))

Ja…saj za tak primer je pa Soča naravno zdravilo,da stvar pohladi!
;-)))
Sp

He, he, he………Pa ne bi bil ti raje segret, kot pa ohlajen???:))))

Sem začel letos razmišljat,da bi nudist postal…pa me tisti moj prijatelj še prevečkrat izda ob takih primerih ;-)))
Sp

No pejva…hhiihihhihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

He, he, he………”Na, na, naturist, je odvrgel figov list….” Al kako že gre tista? :))))))))

Bgv…ja poletje je moje…in cyber caffe sem že odkrila…hahaha…ampak kaj ko je dol vse drugo lepše kot pa viseti na netu…no za prvo silo…imam vse to tudi ob sebi…ampak kaj ko je drago…bankrotiram en..dva ..tri…to je čar tujine,hihihi…
Se oglasim se…nič bat…

draga moja ja pa pejt sam name ne pozabit :)))))))))))

/

te lubčkam…

hehehehhe jaz tud tebe :))))))))))

/

… jaz bi šla kar s tabo …

Pa pejd…;))

A lahko priletim kar zdaj :)))

Lahko,hihihi…dam za najino kavo gor…ampak jaz mislim resno!!!
Moj phon imas…klici in se zmeniva…

Niki!
A zajezdiva tvojo kobilico…pa od Litije do….khm,kako že gre tista pripoved?
😉
Sp

.. do Čateža :)))

Ma je na gradu Otočec lepše :)))

Niki je po rodu iz Novega mesta , tako da …. tja ni za it , bi me kuj kaka žlahta zacahnala ;)))

… grem zdaj iskat na avtomat v proizvodnjo , potem ap hitro na uno kitajščino …. saj jeziki mi grejo dobro , samo ta pasji ABAP …

Niki se z vsemi močmi trudi zdržat …

New Report

Close