Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji…

Dragi moji…

Povsod je lepo…a doma je res najlepše…greškala sem vas…in sedaj bom zopet malo med vami…cmoka vsakemu…tja kjer paše…;))!

Vas cartam…moji-moji…hihihihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa prosim ne zamerite mi, ker ne bom brala za nazaj…zato če se je kaj pomebnega zgodilo..prosim…namignite?!..Hvala…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi moj zlati!A te je lahko še kdo bolj vesel od mene?
:-**********************************************************
Sp

Mogoče…hihihi;)))!!!

… ja resnično – Sp-ju je osmodilo ta zadnjo.
A je dosti pomembno?! :-)))))
Drugače pa – enih par prijetnih novincev imamo (nooo, novincev na našem forumu)…. eeee, en pippo je, pa alt, pa neki (neka) zoprn(a) M, pa…. eh, saj se ne spomnim vseh.
Pogrešam pa razbojnika.
LUmp, še ponoči nima več časa za nas….šmrc……
Pa ti – verjetno fejst porjavela, kaj?! Ahhh, jaz pa fest prešvicana…:-))) Zdaj se zastonj savnam…:-)))
Cmoka.

Čauči Plastelinka…. a si ratala kej mehka na sončku… al me boš še zmerej cukala za laske?

Hihi, saj jih nimam več…. ;)))

cmoka

CMOKA tebi……….upam, da si se imela lepo, da si se napohajala, naplavala, odpočila glavco………..zdaj pa kar lepo k nam nazaj!!! CMOKA Sonči!!!

Ola

Ja res je, novinec tukaj. Ampak mam danes v službi toliko dela da se ne vidim ven.

Na vsake toliko časa skočim malo na forum in pogledam kaj se dogaja, za pisanje mi pa malce zmankuje časa.

Glede na to da bom od četrtka oz. petka takorekoč odsoten 3 tedne (očetovski dopust), imam goro strvai ki jih je potrebno postoriti.

Kar lepo si dopisujte, vas je tako prijetno brati.

Žverčka…jaz sem kot čokolada..rjava in sladka;))!….in pogrešala sem te…in sedaj sem zopet malo tvoja…tvoja!

Sonči … res lepo te je spet brat … in vsi smo te greškali … … :-****

Novosti je veliko … … … ali pa tudi ne … … pa saj boš kmalu spet na zeleni veji z vsem … tako da .. .. ….

Dobrodošla spet med nami … :-************************

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Alt saj bomo se klepetali–tudi jaz sem v poletju bolj malo tu..uzivajmo!

helček..lumpačka…sem taka..taprava in le cakaj se me..se nekaj suslja…te bom tko cukala..nekje bom že nasla kaj za pocukat!!!Cmoka…

Cmoka..na busija…a ze brca…cmoka tebi na lička..in guzva ostaja..ampak bom vasa…nic bat!

Neki že brca ja……..včasih so pa bolj “metuljčki” po trebuhu……..

Bgv..sem cula..nekaj tam doli…da se zaljubljamo…da je vroce..ko hudic…naj ti paše..to mi deli!!!Cmoka…

:)))))))))))))))) Vroče vroče … kot to vreme … :))))))))))))))))))))))))))) ;)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

no si se naužila???????????kakrkoli ti je že manjkalo???hihiihih

jaz pa še čakammmmmmmmmmmmm….na bledek….hehhe

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ko bom prisla na Bled…bom tvoja punčka spet…ablubm…hihihi…greva…pa pejva…ostalo imas na mejlčku…sibaj brat in se naslajat;))!

Nehaj se slinit…si že slišala za higijeno?????

mislim ejjjjj…..sem mislo da bo odsotnost, dobro vplivala na tebe, ti pa prideš nazaj še slabša……katastrofa 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Zdaj bom pa jokala…tko…in ko te dobim…te poslinim…pa klinc gleda higieno…saj boš itak hotel še in še…hihihi ;))…JOKAM…zaradi tebe…in kaj boš sedaj…

Kaj se kje suslja? Misliš.. seslja? Hihihi…. No jaz prav nič ne sesljam….. ližem pa, to pa ja! ;))))) Njamsi :)))))

No, in kaj si hotela takega skrivnostnega prišušljati?

Papa, lumpačka… Pa enga cmoka…. nej ti bo…

New Report

Close