Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji…

Dragi moji…

Doma sem…vsakemu enga popam…upam, da je bilo z vami vse okej…sedaj sem en par dni tule..nato pa me dolgo spet ne bo…aha…ampak…uzivajmo…življenje kolikor se da..gre ena pesem..in se kako prav ima…Lep dan…Primorci…dobro ga zurajte na srecanju…mi ostali pa uzivajmo po svoje;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ta teden mislim še uživat…pol pa bomo videli,kam sem padel.Upam da v nekaj lepega.
In še tu te prav posebej vabim,da se nam pridružiš zvečer!Zelo rad bi videl tudi Žverči in Razota….pa se bojim,da tudi,če bi bilo vabilo poslano na pravo pošto….vas treh ne bo. 🙁
Cmoka moji žabici!

Ne ti meni sedajle tralala…a je prav!!! Danes sem prisla domov…in sele izvedela za vase srecanje…sigurno da me ne bo…ker je nemogoče vse organizirati doma..tako da bi bilo okej…pa tudi Primorka nisem…zato vi lepo uzivajte…jaz pa bom po svoje…tko!;))
Na srecanje vedno pridem, ce izvem za njega pravocasno…no ce sem povabljena…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pa kaj si tolk zoprna?A ti prpopam par poljubčkov na usta,da boš bolj medeno pisala?
In še enkrat:POVABLJENA SI!(kakor tudi vsi ostali).
Žabi!

Mislim….a je to zdej to kar vidim res, al je provokacija…..

Sonči, a si ti ?

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ma nehaj no…saj vem, da sem lahko tam…ce bi lahko prisla..ne morem..prepozno sem izvedela za vase srecanje…uzivajte…res se imejte fajn…zal mi je, ker ne morem priti…cmoka…

Preverjeno!Je ta pravi Sonček!
Nas je prišla mal zdrmat,da bo potem lahko spet mrknila tja dol….
😉

Jaz sem…ena in edina..poljubcek;))!

Vidim…da vam nič ne manjka…in zato grem cez par dni nazaj…haha…

New Report

Close