Dragi moji MENE CEPILI NE BOSTE!!
Narava dela. Morda bi pa nas ki nismo zboleli moral kdo vprašati kaj delamo drugače, da ob vsemu pretoku ljudi nismo zboleli. Vse preveč se ukvarjate s tistimi, ki so zboleli. In nič s tistimi ki nismo. Zakaj bi se mi morali cepiti zaradi vas ki ste zboleli?
Redno se testiram, torej nisem niti prenašalec. Toda stroko ne zanima kaj delam jaz drugače.
Narava dela. Morda bi pa nas ki nismo zboleli moral kdo vprašati kaj delamo drugače, da ob vsemu pretoku ljudi nismo zboleli. Vse preveč se ukvarjate s tistimi, ki so zboleli. In nič s tistimi ki nismo. Zakaj bi se mi morali cepiti zaradi vas ki ste zboleli?
Redno se testiram, torej nisem niti prenašalec. Toda stroko ne zanima kaj delam jaz drugače.
[/quote]
Ne, ne, ne razumeš. Jaz tudi do zdaj nisem zbolel, pa tega ne pripisujem svojemu načinu življenja. Ne moreš vedeti, kdaj boš srečal nekoga, ki je okužen, ne glede na to, ali to ve ali ne. Če boš cepljen, boš morda zaščiten. Če ne boš, potem morda ne boš zaščiten in boš zbolel in morda tudi umrl. Moraš v trgovino po hrano, tudi če delaš od doma, nekje boš nekoga srečal, kljub vsemu. Saj je vse zelo preprosto. Take it, or leave it, your choice.
Ko boš enkrat zares zbolel s to boleznijo, potem boš končno ugotovil, da obstaja. Cepil se najverjetneje boš, da se ti zadeva ne bi ponovila ali pa zato, ker si boš zaželel bolj normalnga življenja, ne samo lockdown. Škoda besed, jasno, če bi se šlo samo za tvoje zdravje, ampak s takim razmišljanjem ogrožaš tudi druge, nisi sam, ampak to te ne zanima več.
Kaj pa,če je to pogoj za ohranitev službe?
[/quote]Cepljenje nikakor ne more biti pogoj za obdržati službo. Začeli pa so na to namigovali, ampak to se mora ustaviti že na začetku.
Podpiram cepljenje, da ne bo pomote, toda na osebni ravni, s tem da je seznanjen izključno samo in samo osebni zdravnik.
Testiranje, da proti temu nimam nič, čeprav se mi tudi to zdi neustrezen ukrep. Neustrezen pokazatelj za, Covid.
Delodajalec nima in ne sme imeti pravice posegati v mojo osebno mnenje o cepljenju. Konec pika.
Zato, to kar so pričeli DELATI DELODAJALCI je nezakonito. Nobenih mejlov, ker se bo pričelo delo za odvetnike.
Cepljenje nikakor ne more biti pogoj za obdržati službo. Začeli pa so na to namigovali, ampak to se mora ustaviti že na začetku.
Podpiram cepljenje, da ne bo pomote, toda na osebni ravni, s tem da je seznanjen izključno samo in samo osebni zdravnik.
Testiranje, da proti temu nimam nič, čeprav se mi tudi to zdi neustrezen ukrep. Neustrezen pokazatelj za, Covid.
Delodajalec nima in ne sme imeti pravice posegati v mojo osebno mnenje o cepljenju. Konec pika.
Zato, to kar so pričeli DELATI DELODAJALCI je nezakonito. Nobenih mejlov, ker se bo pričelo delo za odvetnike.
[/quote]
ni šans da se cepim, preveč ljudi zbolji ali umre za radi cepiva. S em bral za Anglijo, da je tam več mladih zbolelo in umrlo po cepljenju, kot pred cepljenjem zaradi covida. MISLIM, KAKŠNA BEDARIJA JE TO CEPIVO!!!
Kako zelo imaš prav!. Evolucija je na delu vsako sekundo, tudi ko te špiknejo v roko. Čez 200 do 300 let ljudje brez rednih cepiv in umetnega vzdrževanja imunskega sistema ne bodo več zmožni preživeli, ker bo njihov lasten imunski sistem dobesedno zakrnel. Če bo nato prišel nov virus ali bakterija, bodo cepali kot muhe.
[/quote]
Točno tak. Jaz se ne testiram, ne nosim maske, grlim se ljubim se, povsod hodim, baja pa hara KUGA, phahahahaa..
Zakaj bi rabu test, ki je za forenziko, pa vozaju vas ko male majmune.
Vozaju pomeni manipulirajo z strahom.
Od smrti.
Žalostno kako so eni nasedel na ta prozoren nateg. Najbolj prozorna prevara EVER.
A veš da virus nikoli ni bil izoliran, vse je racunalniska igra.
MA ne govorim samo o tem saru, od vseh virusih.
Mater, vas je easy za-je-bat…
Točno tak. Jaz se ne testiram, ne nosim maske, grlim se ljubim se, povsod hodim, baja pa hara KUGA, phahahahaa..
Zakaj bi rabu test, ki je za forenziko, pa vozaju vas ko male majmune.
Vozaju pomeni manipulirajo z strahom.
Od smrti.
Žalostno kako so eni nasedel na ta prozoren nateg. Najbolj prozorna prevara EVER.
A veš da virus nikoli ni bil izoliran, vse je racunalniska igra.
MA ne govorim samo o tem saru, od vseh virusih.
Mater, vas je easy za-je-bat…
[/quote]
To je res kar si napisal, virus nikoli ni bil izoliran in PCR test je samo za forenziko, kar pa ljudje sploh ne razumejo. V bistvu oni s PCR testom ugotovijo, ali je bil kadarkoli v tvojem nosu prisoten nek respiratorni virus, NE PA SARS virus. Ampak samo prisoten, kaj drugega to ne pomeni. To ne pomeni, da si ti kužen, samo pomeni, da se že nekoč imel nek virus, ki pa ga sicer proizvedejo tvoje celice sluznice nosu, ali grla, ali bronhijev!!!
Ne moreš ti virusa fasat od mene, ali kogar koli, tvoje celice ga same naredijo za svoje potrebe.
No in ravno o tem bo septembra potekalo NAJVEČJE SOJENJE za ta GENOCID NA LJUDMI v Nemčiji in tam bo vse razjasnjeno, ker tam bodo morali sodniki poslušati vse priče, ki jih bo predlagalo najboljše odvetništvo na tem planetu. In te priče bodo tudi Nobelovi nagrajenci, dvojni dr. znanosti, kateri do sedaj zaradi svoje iskrenosti, strokovnosti in ne podkupljivosti NIKOLI NISO MOGLI POVEDATI SVOJIH STROKOVNIH STALIŠČ predvsem o virusu, s katerim WHO in mafijska banda straši ljudi. Po tem sojenju boste vsi vi izvedeli kaj virus pravzaprav je, IN NIČ BEČ NE BO KOT JE BILO. Mafija bo šla v zapor skupaj z vsemi politiki, odgvornimi v medijih in zdravniki, ki so izvajali genocid, ker CEPLJENJE JE GENOCID NAD ČLOVEŠTVOM, saj cepiva niso niti cepiva (genska terapija) polega tega, da cepiva nimajo uporabnega dovoljenja!!! Seveda se bo vsa ta golazen sklicevala, da zaradi nujnosti TAKO ZELO NEVARNEGA VIRUSA je bilo nujno dati na trg cepivo, ki še nima uporabnega dovoljenja, ker kao da je to manj škodljivo, kot nič- LE TO NE BO ARGZMENT KI BI OPRAVIČEVAL VSO TO MORIJO S CEPIVI!!!!