Dragi moji MENE CEPILI NE BOSTE!!
Kaj, če fašisti udejanjijo grožnjo in uvedejo obvezno ali prisilno cepljenje, se boste borili do konca ?
Ker je zanima koliko nas bo, ki se bomo borili do smrti.
[/quote]
Seveda da se bomo borili do konca, mi hočemo živeti in ne umreti zaradi posledic cepljenja. Cepijo se itak samo butci brez možganov. Ne razumem koliko moraš bit zabit, da dovoliš, da ti vbrizgajo strup v telo, ker sploh ni dovolj raziskano kaj v tem strupu sploh je. In potem bodo jeseni spet nastavljali roko in posledično umirali. Sicer je pa cepivo namenjeno temu, da se znebijo starih, bolnih in debilnih oseb.
Seveda da se bomo borili do konca, mi hočemo živeti in ne umreti zaradi posledic cepljenja. Cepijo se itak samo butci brez možganov. Ne razumem koliko moraš bit zabit, da dovoliš, da ti vbrizgajo strup v telo, ker sploh ni dovolj raziskano kaj v tem strupu sploh je. In potem bodo jeseni spet nastavljali roko in posledično umirali. Sicer je pa cepivo namenjeno temu, da se znebijo starih, bolnih in debilnih oseb.
[/quote]
Največa napaka Človeka je ker zaupa drugemu Človeku, napaka je ker je Človek naiven, in easy izmanipuliran, ker že od rojstva te nekdo uči nekaj napačnega.
Sej pravi rodiš se imaš možgančke ki s razvijajo, upijajo “znanje”, posnemajo, kopirajo, in tko naprej.
In če je to napačno, greš v napačni smeri.
Žal dokazano je neštetokrat da smo ljudje slabi na denar.
Kaj vse ŽIV ČLOVEK nebi naredil za DENAR, če bi le vedeli kaj vse so eni delali, bruhali bi.
Sej že veste nekateri…
In prav tam polagajo ljudje svoje zaupanje.
Dokler vsak ČLOVEK na tej PLANETI nebo začel AKTIVNO sodelovat raziskovat, uporabljat svoje možgančke v čim večji kapaciteti, nič se nebo spremenilo.
Ne pustite da drugi MISLIJO NAMESTO VAS.
VSak človek bi moral nehat LAGAT, bit pošten. To je vse kaj moramo naredit.
IJa, teška misija…je možna?
Začnimo od sebe.
Več nas bo takih, večje so možnosti.
Naredimo BALANS.