Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Dragi moji MENE CEPILI NE BOSTE!

Dragi moji MENE CEPILI NE BOSTE!

nikoli !
In nisem edini!

Poglejte si ga. Ta ne bo več zastopal lopovov in mafijcev. Vesel bo lahko, če bo lahko hodil in govoril. https://messina.gds.it/articoli/cronaca/2021/04/06/trombosi-dopo-il-vaccino-astrazeneca-tusa-e-in-ansia-per-lex-assessore-mario-turrisi-6157553c-f0d7-4869-aab9-16dabb6b4c72/

obvezno ne bo,bodo pa omejitve,potovanja,medobcinska,in na koncu se v trgovino ne mores brez potrdila o cepljenju…in kaj pol?

obvezno ne bo,bodo pa omejitve,potovanja,medobcinska,in na koncu se v trgovino ne mores brez potrdila o cepljenju…in kaj pol?
[/quote]

Nakup prek spleta.

[/quote]

Kaj se zgodi, ko imas enkrat maso ljudi, ki nimajo nicesar vec za izgubiti?

Nakup prek spleta.
[/quote]

zobozdravnik pa na distanci dva metra

[/quote]
Tudi vsi zobarju se ne bodo cepili.

[/quote]

Delajo oni tudi na črno, brez skrbi.

Saj še dolgo ne bo obvezno, če sploh kdaj. Vmes pa lahko (ali skoraj 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jo boste v roku nekaj let), fašete korono, jo preživite brez ali s hudimi posledicami (krvni strdki in posledično vegetiranje, kot po cepljenju), lahko tudi umrete. Imuni, če sploh, boste boste ravno tako kot pri celjenju okoli pol leta.
Torej zakaj tako togotno zavračanje nečesa v kar vas nihče ne sili in vas še dolgo ne bo.
Upam da se zavedate, da imete rit zadaj, pa kakorkoli že se boste obrnili.

nisem za in ne proti…ampak je taka zmeda narejena in to od strokovnjakov (ne samo nasih,njih sploh ih ne poslusam vec) ampak svetovne organizacije in ostalih da enostavno navaden folk ,brez med.znanja, so zmedeni. izgubili so verodostojnost, vsak drugi-tretji dan govorijo drugac, in nasprotojoce teze-ideje….karkoli ze. tudi za ceplenje navadne gripe je bilo isto,meni osebno pomaga zadnjih 3 leta,pred tem je resnicno bilo hudo….karkoli ze upam na najboljse….

Boš povedal lahk se 50x ko te bojo držali pa spustili zeneco v žilo. Mmmmm

Imaš ZPacP in nad njem še ustavo. Te zadeve so skupaj dajali izobraženi ljudje s smislom in ne fejsbuk teoretiki zarote, tako da ne skrbi.

Jaz bom čakala do zadnjega. Stara sem 54 let. Prej se ne bom silila in nastavljala roke. Saj je tistih zadosti, ki si cepljenja neskončno želijo.

Kaj se zgodi, ko imas enkrat maso ljudi, ki nimajo nicesar vec za izgubiti?
[/quote]

Potem bodo isti fašisti cmerili kako je masa nasilna in kriva za vojno.

Če bi jih bilo zadosti, ne bi več rabili fašističnih ukrepov in cepilne propagande, ki služi le teroriziranju in izsiljevanju, da bi se cepili.

Naravna imunost pomeni nič več ali v zelo mili obliki ponovno zboleti.

Če bi mi vsi imeli možnost in se na lastni koži prepričali, da smo to zadevo že vsi preboleli, lahko že pred letom 2020, bi bil marsikdo bolj miren.

Tako, kot je lažna propaganda konec ww2 pognala v beg in s tem v vnaprej pripravljeno množično obredno smrt nedolžnih ljudi, katerih kri in kosti prepletajo celotno slovensko zemljo, tako enako sedaj lažna propaganda prisiljuje v množični samomor na daljši rok, zopet nedolžnih ljudi.
WW3?
Kje je sedaj pripravljeno množično taborišče za vse trpeče?
Kdo bo Churchill?
Kaj je cona A? Voda?

KO bodo začele leteti v luft posamezne stavbe bo tega konec

[img]https://scontent.flju1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-0/p526x296/171189623_10214979475200921_1213920828851479042_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=xuSvOHivFnQAX__jY67&_nc_ht=scontent.flju1-1.fna&tp=6&oh=87a69b5185be52ee802d8361d86b1ec7&oe=609997AA[/img]

pomankljiva slika, v prosti roki ji manjka pištola na svoji glavi…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jezešna, kaj takega!! A desničarji vedo, da imajo v svojih vrstah anticepilca??? A si sam al vas je več? Ljubljeni Vodja in njegovi hlapci nas pa prepričujejo, da so anticepilci samo levaki!

New Report

Close