Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji-moji…

Dragi moji-moji…

…kavica je kuhana…aha….kdo jo bo…hitro sem, da kaksno recemo…pa se kaksen sokec se bo najdu….z vitamincki za lepo jutro..bolj napeto;)), pa vafeljcki so ze peceni…tko!

Poljubcek, objemcek..vam popam tja, kjer pase…aha;))! In želim, da se imate lepo…kjerkoli že ste, ne pustite, da vam nekdo odvzame nasmeh iz ustnic;))! cao

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dobro jutro Sonček in klapa!
Meni je nekdo pravkar naklonil en lep nasmeh in mi zelo polepšal dan!!!!
Take ljudi imam rad in tudi ljubim jih!
🙂

Njamsiiiii, škoda, ker ne fruštkam….. :(((((((((

cmoka, stara… hihi

Opa,hihihi…lepo…samo, da nasmeh ni bil grenak…cmokijo..nazaj…;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mala..ne seri ti meni z staro…bemti…cakaj, gres za menoj…in ves kaj….ko bos u mojih letih…bos sele u u nih tapravih,haha

Mislim,da ne…ker ta oseba je iskrena!
🙂

Oštja, da se nisi ti v špegu pogledou! ;)))

lepo

A ti deli….ufff..grrrrrrrrrrr
;-))))

bla bla bla bla bla 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

ja ja… tvoje je zmerej vse tapravo….

bla bla

New Report

Close