Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dragi moji moji!!!!

Dragi moji moji!!!!

Sporočam vam žalostno novico … … in sicer …

… danes sem zadnji dan v službi … S ponedeljkom grem namreč na ZASLUŽENI DOPUST!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))) He he … komaj čakam, da si malo odpočijem od ludnice zadnjih parih dni … … kot da bi v službi vedeli, da grem na dopust … (he he … ma sej vejo) :)))))

No … … alora … malo bova šla s Sončkom na morje … malo bova lutala po naši deželici z motorjem gor in dol … … in mogoče se celo zgodi, da prideva obiskat našega Sprevržkota oz. Bombota … :))))) … Da vidimo, če ga ulovim, kako se slini za kako Ruskinjo … :)))) ;)))))) (cmoka srce … :-***) …

No … če bo prilika, se vam mogoče še kaj oglasim vmes … samo močno dvomim, da se bo zgodilo … :((((( Bom verjetno za ta dva tedna komplet odklopila vse kar se računalnika tiče … tudi da si mal učke spočijem …

Danes me imate še tu … da vržemo še kako neumno … Pol boste pa imeli dva tedna mir pred mano … ;)))) :)))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ker to vem že par dni…..tulim že odkar vem!Pa tudi spim za en kurc že par dni!Najbrž je to posledica tega!
Bugi….težka bo!Naj rečejo kar hočejo ostali….ampak suplence zate NI!Midva veva zakaj…..da jih pa ne bo preveč matralo,samo napišem,da bolj ubrisanih,kot sva midva…na tem forumu ZIHER NI!

:)))))))))))))))))))))))))))) Rada te mam, srce moje!!!! :-*****************

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Res??? Ja to pa super! Si bomo tud mi malo od tebe odpočili :)))))))

(kako sem prijazen)

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …. Ma neeeeee tkooooo!!! :(((((((((

Ma sej itak vem, da me boš pogrešal … ha ha … :))))) ;)))))

Lp, Bgv

Ne dirajte mi Bugi!
Bom bjondast ratu!
Grrrrr!

Bugi…….uživajta sto na uro…………….privoščita si VSE!!! CMOKA

Kar lepo počasi naj gresta!da ne bo kakšne nesreče.

:)))) Bova uživala … … vsekakor … samo da bova skupaj in ni važno kje bova … :)))))))

Uffa … komaj čakam …

Lp, Bgv

:)))))))) :-*****

Lp, Bgv

lepo uživaj….v sexu mislim…hihihiih

in kmalu pridi nazaj

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close