Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ DRAGI NOVINARJI IN NOVINARKE!!!

DRAGI NOVINARJI IN NOVINARKE!!!

V svetu se vedno več novinarjev zaveda, da bodo odgovarjali za svoja početja. Zavedajo se, da izgovor “smo samo opravljali svoje delo” ne bo zalegel.
Zato so se začeli združevati in vzpostavljati paralelne medije, ki zagovarjajo različnost mišljenj in njihovo enakovredno obravnavo.
Lahko se jim priključite in naredite to, kar je prav: PRENEHAJTE ŠIRITI LAŽI IN SPRAVLJATI LJUDI V PANIKO TER JIH ŠČUVATI DRUG PROTI DRUGEMU!
Začnite raziskovati, preverjajte dejstva, sprašujte, pozanimajte se in za vraga v delo vključite tudi novinarsko etiko!
To je povezava: [email protected]
Velik poklon tistim novinarjem (#UrskaKosir , [hashtag=TanjaMatko]#TanjaMatko[/hashtag]🙏), ki imajo hrbtenico in stojijo za svojimi prepričanji!

https://www.facebook.com/photo?fbid=3797881460258595&set=a.2201199413260149

Novinarstvo je mrtvo.
Sej ne odločajo novinarji nego njihovi kontrolirani uradniki, kaj gre naprej kaj ne.
Torej?
Jaz govorim resnico, dokaži da ne?
Na kateri način boš ugotovil sem okužil koga, ali karkoli slabega naredil?
Ko najdeš način in dokaze, te pa mi javi.
Bom počakal.
Do takrat, spizdi.

Novinarstvo je mrtvo.
Sej ne odločajo novinarji nego njihovi kontrolirani uradniki, kaj gre naprej kaj ne.
Torej?
Jaz govorim resnico, dokaži da ne?
Na kateri način boš ugotovil sem okužil koga, ali karkoli slabega naredil?
Ko najdeš način in dokaze, te pa mi javi.
Bom počakal.
Do takrat, spizdi.
[/quote]

Napiši ime in priimek in naslov. Pa boš svojo resnico lahko dokazal na sodišču. tako kot vsak novinar. Pravi. Ne tisto, ko gre Zlatko s kamero po pločniku, pa se dere, da je novinar.
Kaj pa misliš da si? Da je tebi vse dovoljeno, kar drugim ni? Da bodo zate neka ekstra pravila veljala?
Še danes podam ovadbo na policijo proti tebi, ker te imam poln kufer!

Napiši ime in priimek in naslov. Pa boš svojo resnico lahko dokazal na sodišču. tako kot vsak novinar. Pravi. Ne tisto, ko gre Zlatko s kamero po pločniku, pa se dere, da je novinar.
Kaj pa misliš da si? Da je tebi vse dovoljeno, kar drugim ni? Da bodo zate neka ekstra pravila veljala?
[/quote]

Ti kar izvoli, pa pokliči novinarje da lahko dam svojo izjavo kje bom javno zanikal obstoj virusa od samega začetka njegovega lažnega obstoja.
Komar zujavi, dovoljeno mi je vse kaj uničuje mojo svobodo, pa tudi branit se do zadnje kapi krvi, in se tudi BOM.
Kdo si ti in tebi podobni da določajo namesto mene kaj ni prav kaj ne????
Imam svoje mžgane, svojo intuicijo kateri zaupam 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. nisem naivna ovca katera se pusti VODIT od kontrolirane vlade in medijev.
phahahahhahha, prijavu me bo,…hahahahhahahaha

[/quote]
Da ti olajšam delo, LudiD je Andrej Despotovič iz MB oz okolice. Njegova telefonska je 070232218.

Ni za kaj 😋

Pri nas ni videti, da bi se novinarji zavedali sodelovanja pri zločinu in genocidu nad slovenskim narodom.
Še vedno vztrajno širijo laži in fašistično propagando ter cenzuro.
Upam, da golazen novinarska res odgovarja za svoje zločine.

Da ti olajšam delo, LudiD je Andrej Despotovič iz MB oz okolice. Njegova telefonska je 070232218.

Ni za kaj 😋
[/quote]

Tvoje ime in priimek?

[/quote]

kaj boš pa zdaj naredil, ko ti je Ludi dal vse podatke?
Nič, gobezdalo eno, a ne, strahopetec, vzemi telefon in mu povej v obraz kar te moti, če te je kaj v hlačah, pa ne izklopi vidnost št. da te bo lahko našel!

New Report

Close