draginja z elektriko
golob nima, 08.11.2024 ob 03:04
Golob nima kosovskega častnega doktorata, ampak slovenskega elektrotehničnega
A da bi vedel, da tisti doktorat s kosova nima nič s šolanjem in da ga je dobil, ker je takrat priznal Kosovo za samostojno, pa je težko pričakovat? Dobil ga je pač, ker je bil takrat v vladi. Kot priznanje, ne kot potrdilo o končani šoli, hihi.
Da pa nekateri gledate na politike kot da se boste z njimi poročili in vam je važno, kako zgledajo pa če so histerični ali ne, je pa svojevrstna kretenija. Mene zanima, ali me bo kakšna vlada udarila po žepu in ne ali nek bebček na stolčku zna svoje politične preference zadržati zase ali ne. To, da je Golob bolj uglajen in zna bolje lagati, mi nič ne pomaga kot državljanki. Še več, ničesar do zdaj ni uresničil, vrata na široko odpira migrantom in ilegalcem, zdravstveni sistem je razsul, elektriko je pred leti razprodal v tujino, zato da jo lahko zdaj dražje kupujemo, ves čas uvaja neke nove davke, zdaj bo še nepremičninski, ampak hej, važno da je v ksiht fejst pa da ne bluzi po družbenih omrežjih ane?
JJ ni primeren za mandatarja, se strinjam, ampak a Golob pa je? Kaj me briga, kako on v tujini predstavlja Slovenijo, nič nimam od tega. Do zdaj nas lupi veliko bolj kot nas je katera koli vlada doslej. In ni še konec. Čakam, da vidim, kaj ima Logar za povedat, pol pa njega volim, če bo ustavil to norijo z davki. Da pa socialci ljubite Goloba, je pa vsem jasno.