DRAJV
Če ti drajv dela probleme, to ni stvar aplikacije, ampak tvojega telefona
verjetno med vožnjo zapreš aplikacijo ali ti jo telefon po nekem času blokira (mogoče preagresivno varčevanje z baterijo?). Ali pa imaš preprosto preveč cenen in zanič telefon, ki ni sposoben sprejemati in beležiti natančnega GPS signala. Ali pa nimaš podatkovne povezave, da bi ti vožnje sproti sinhroniziralo.
Imajo kar redne težave (preberi komentarje pod aplikacijo: šla sem samo do marca 2019, ko uporabniki javljajo enako napako: jim ne beleži voženj)
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.si.triglav.drajv&hl=sl&showAllReviews=true
Mene pa zanima zakaj mi je zadnjic napisalo, da sem sel v ovinek dol z avotceste pri rudniku, kjer je omejitev 40 km / h, 120 km / h… Glede na to, da sem bil na motorju tistega ovinka sploh ni mozno zvoziti s tako hitrostjo plus vem, da sem sel po omejitvi, ker zelo pazim na to. Tako, da ne vem kako je aplikacija zaznala, da sem sel 120, kjer sem sel 40… Res pa je, da sem bil na motorju.
With an app, you may independently report a problem. Prior to identifying the relevant problem, pick the I need help tab from the menu. The app is not accountable if the drive is giving you problems.