Dražgoška bitka
frančišek, ja ja, ti se pa na vse razumeš, a ne?? Ste pa pametni desničarji.
Ja ja, Tonček je bil taglavni,:-))))))) bi ti že videl hudiča, če ne bi bilo prave diplomacije.
Bi teku boss in en mal mem mimo benfleka v frančiškovo spovednico, molt!
Ti, zgleda, da si lepo, lepo raščeni “spalček”frančišek. Kaj če bi ti pripopal svojo sliko, da te malo ogledamo, nesramnež!
Pa ne misli, da imam nizko mero, da se zato hudujem, imam kar okrog 175, še nekaj več, tudi še moč, če je treba.
Če me še kaj pojezi, me tudi to, da nekdo opisuje, kako kdo izgleda.
Vsak se trudi, da kar se da v redu. Na višino, se pa res ne more vplivati. Edino mogoče znaš ti!???
Glede opisa in norčevanjha iz oseb, sem se že nekajkrat oglasila. Nazadnje, pri predsedniških kandidatih.
Frančišek
Juga vas bi zrešetala, kot je rešetala po ostalih republikah.
Ja, naši Tončki in Janezki, so jim pa prodajali orožje. A ne??
Lahko bi imeli 100 Tončkov in Janezkov. Diplomacija in pogovori so opravili svoje. Pa če ti in tvoji somišleniki verjamete, priznate ali ne!
Pišeš take bedarije, da te je želostno brati.
Zanima me, kakšno višino imaš? Nisi se prvič norčeval, že večkrat si pisal in zato sem se oglasila.
Ko se že šteješ tako pametnega in olikanega, bi lahko vedel, da je tako pisanje nespodobno, skratka grdo.
No, sedaj pa le po meni! :-)))))))))))))))))
Bica ne bom se spuščal na tvoj nivo:-)
Vidim da s firbčna ko sto mater….
Js lahk z ponosom trdim, da je voni palček iz Murgl res palček slike mi ni treba popat co h posto, vaht ti pa povem da sn kr orng nad vonmo palčkonarjo pa todi orng nad tebo…rejtam da pa nism tejk tovst ko pa ti, v luft te pa kr nesem
Še pomnite tovariši ! Enake poste ste pisali lani ob prejšnji proslavi v Dražgošah.
Ubogi udeleženci takratnih dogodkov. Sigurno se obračajo v grobovih, ko vas poslušajo. Verjetno so si oboji želeli lepšo bodočnost. Verjeli so vanjo in v način kako do nje priti. In to je to.
Mi pa danes premlevamo zgodovino namesto, da bi zrli v bodočnost.Čudne navade, zelo čudne…
ninej vidim da s ti izjemno brihtna, pa sej ni čudno, ko so ti partijci oprali možgane, pa ti zej ni treba mislit na nič drugega kot na njihove ideje, svet pa beži mimo tebe
čak da se strezniš, pa da ti možgančki začnejo funkcionirat, boš vidla imela boš dela sama s sabo do penzijona, ko boš vidva kk te je palček žejno peljal čez vodo
frančišek,
kdo pa tebe vodi čez vodo, pa menda ne Haider?????
Tukaj imaš pa še link, ki sem ti ga že enkrat pripopala, tam pri papežu.
Diplomacija se je trudila, še pred tvojim “taglavnim Tončkom”.
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvav&op=sections&func=read&c_menu=5
Klikni na četrto slikco, spodaj levo, na kateri je dr. Janez Stanovnik in poslušaj obvestilo o “MITINGU RESNICE”, ki je bil napovedan za 1. decembra 1989. leta. Če si slučajno spregledal, ga imaš še 1 x tukaj.
frančišek,
kdo pa tebe vodi čez vodo, pa menda ne Haider?????
Tukaj imaš pa še link, ki sem ti ga že enkrat pripopala, tam pri papežu.
Diplomacija se je trudila, še pred tvojim “taglavnim Tončkom”.
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rtvav&op=sections&func=read&c_menu=5
Klikni na četrto slikco, spodaj levo, na kateri je dr. Janez Stanovnik in poslušaj obvestilo o “MITINGU RESNICE”, ki je bil napovedan za 1. decembra 1989. leta. Če si slučajno spregledal, ga imaš še 1 x tukaj.[/quote]
Pa da ne boš pozabil vklopiti zvočnika, drugače ne boš slišal nič!!! :-))))
Mik,
a si kar naprej v zasedi?? Madonca, pa tako lepo sonček sije zunaj.
Pa ja niso prišli Dražgoščani pripovedovat tja na Dolenjsko, kako je potekala takratna bitka? Al pa? Mogoče se je tja zatekel kakšen izdajalec, se je počutil tam bolj varnega!???
P.s.
Sreda je, sedaj popoldan malo malo dežuram in sem morala malo pogledat kaj počnete?
Sem firbčna.:-)))))