Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dražje kreme..se splača?

dražje kreme..se splača?

aja včeri sem se šla naroči v ta Lancome al kaj je na Dunajski,,,fuuuul prjazni…edini neprijazne so tm stranke..vsaj tista fancy mama,ki me je gledala kaj jst tm delam..sam grem stavt da so ble moje adidaske dražje od njenih čevljev…u glavnem pregled kože z računalnikom stane 1.500—ostalo nevem.to je kr spremeljvo…:)v ponedeljek pa zares:))

..no me veseli…da si se naročila..jaz se se odločam…no ..bom jaz tudi v adidaskah uletela..ha ha…:)

truth hurts…a so ti po pregledu kože, kaj svetovali, npr. kremo ali bolj kako njihovo nego, čiščenje kože (ki ni ravno poceni)…Sem vidla njihov cenik, tko da se še odločam…

Ej, zdravo, dolgo nisem nič blodila po forumu:-)
Pravzaprav ti ne vem kaj dosti svetovati, ker gelov za umivanje in tonikov od occitane ne uporabljam – presuha denarnica:-( Mislim pa, da so zagotovo v redu.
Ta sivkina krema mi je super, predlagam ti, da se kar oglasiš pri njih in jih prosiš za testerje. Moja mama je vzela testerje za suho kožo in je tudi blazno navdušena. Mislim da occitane lahko kar zaupamo, vsaj v grobem.
Kreme od Welede pa sploh ne poznam, v bistvu prvič slišim.
Upam, da boš našla kaj dobrega!

Pozdravček!

Hvala Metka, ze velikokrat sem bila v L occitanu, a sem vedno mislila, da testerjev za domov nimajo, ker jih imajo pac v trgovini na polickah. Takoj v ponedeljek bom spet sla in prosila za tester sivkine kreme, ki me ze tako dolgo mika!
pozdravcek!

vauuu—navdušena..torej ja…poleg tega da so prijazni..pa ne osladni..in da se vid da se spoznajo v nulo torej šla sem na klasično čiščenje.,.najprej je vzela kartonček in me spraševala kaj uporabljam za kožo..koliko se izpostavljam soncu..tko v bistvu je to za njih fajn da dobijo čimveč podatkov,ker ti lažje svetujejo..potem sva na neki napravi zmerila…maščobo kože…pa pigmet pa nevem kaj še…potem pa te peljejo v prov salon…kjer ti potem naredijo čiščenje obraza..kar me je presenetilo..celo roke ti zmasirajo..poleg tega da sem uživala oh in sploh in da se ti posvetijo 100% so profesionalni…
torej:cene_:jaz sem imela tako imenovano: čiščrnje mlajše koze-..45 minut 7.300
potem sem ugotovila da sem prisla ob 14.00 in šla šele 15.50 halooo res hudo..tud če odštejem recmo 30 minut za svetovanje.,.pa to

potem obstaja še globinsko čiščeneje 9.800
potem posebej samo za oči nega oko6 .200
pa še za telo drenaže stanejo okoli 17.000
masaže pa okoli 7.000
manikura 3.600
in tako naprej se mi ne da vse pisat

kreme so pa zelo drage okoli 6.700
nevem res kako si nej ubogi studenstki zep to prvošči to mi je mal too much…če bi bla bogata podjetnica potem ni problema…aja dali so mi 2 testerja,,,mislim da jih dajo samo strankam-.–ne pa tistim ki samo pridejo pa vprašajo za kreme..nevem najbrz je to logicno
SEM zelo zadovoljna..edino za kremo bom šla pogledat čez mejo…

Pozdravljena!

Preizkušeno imam linijo Christian Breton in sicer linijo za mešan tip kože. Moram povedat, da sta čistilna pena in tonik Mat finish full dobra. Moja kože se ne sveti več tako kot se je prej, pa tudi ne izsuši mi kože kot mi nekateri izdelki, namenjeni mat koži.
truth hurts je pisal/pisala:
>
> Zanima me kakšno kozmetiko..oziroma kreme…dnevne nočne
> ,mleko za odstranjevanje pudra…mleko za telo
> uporabljate..oziroma…za kaj porabite več denarja…ali raje
> kupite kremo za obraz za 4.000 ali več pa manj za druge stvari
>
> Namreč v Mullerju imajo drago kozmetiko,,npr trenutno imam v
> roki katalog od CHRISTIAN BRETON..nikol slišala..in mi je
> težko porabiti denar recmo za čistilno peno za mat
> videz…karkoli že to pomeni! Stane okoli 3.000
>